Saturday, May 27, 2017

DOMAIN USER EXPIRED ! huhuh


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam Sayang penuh kerinduan di Ramadhan Al Mubarak 

Maaf sangat2 kepada yg masih setia komen di ruang legar akk
huhuh susah nak cerita bagaimana FREE nya waktu sekarang ekekke

bila kerja sendiri baru tahu sebenarnya bukanlah semudah yg dikata , kebanyakan waktu terluang dimanfaatkan dengan pelbagai aktiviti utk komuniti dan ahli keluarga , kebetulan baru balik dari Bangkok untuk acara training yg luar biasa untuk pemimpin .. syukur diberikan peluang tu

Apa sahaja yg terlintas difikiran kebanyakan sekarang hanya kepada manfaat komuniti setempat dan ahli keluarga , memang terasa terisi dengan penuh perkara POSITIF berbanding dulu ;)

Ini kebetulan domain user beritahu mengenai tarikh pembayaran untuk reniew .com , terus buat bayaran dan update ! baca komen2 kawan2 terasa terharu sangat , alhamdulillah masih ada pembaca setia blog ini walau pun dah macam rumah hantu kata DANA ekekke .. ye dik ;)

Insyaallah , rindu kepada dunia blog x perlu dibayangkan lagi namun , apa yg boleh dikatakan sekarang akk memang tak dapat lagi nak berblog macam biasa .. bukan kerana tiada minat , tapi masa yg ada betul2 dipenuhi dengan aktiviti HERBALIFE dan bersama keluarga .. alhamdulillah anak2 semakin besar dan memahami keadaan ibunya ..

kalau nak kata sibuk dengan urusan kerja , dengan misi nutrisi ini lebih banyak berkisar kepada kehidupan , perbaiki diri untuk jadi lebih baik dan kekosongan dulu lebih terisi dengan perkara yg lebih bermakna dan berfaedah , syukur alhamdulillah kerana dipertemukan dengan keluarga besar nutrisi ini ...

Buat semua rakan - rakan , adik - adik , kakak - kakak yg seia menemani BLOG KESAYANGAN akk nie , blog ini akan tetap ada dan TAK MUNGKIN dilupuskan kerana dengan blog inilah bermulanya dunia penulisan online akk ...

akhir kata salam KASIH SAYANG PENUH KERINDUAN semoga RAMADHAN TAHUN INI LEBIH BERMAKNA BUAT ANDA SEMUA , SEMOGA ANDA SEMUA DIBERIKAN KESIHATAN DAN KEBAHAGIAN YG LEBIH BAIK DAN BARAQAH DUNIA DAN AKHIRAT 

AMEEENNNNNNNNNNNNNN
MUAH MUAH MUAH ;)



12 comments:

  1. Salam. Faham sgt bab masih nak berblog tapi ada kekangan masa. Kita masing2 sibuk hal2 yg berbeza tapi minat menulis tu tetap tersimpan dlm hati.

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan kak ieda 😊

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa kak. moga kesibukan ini tak melalaikan kita kan..malah memberi lebih kebaikan lagi kpd kita,Insyaallah

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan. nasib sempat renew domain.

    ReplyDelete
  5. Aslm.. saya yg lama nyepi no terasa sayang nk tinggalkan blog

    ReplyDelete
  6. As salam Kak...dah lama sy xjengah sini...rindu ngan dunia blogging...rindu zaman aktif blogging mcm dulu...

    ReplyDelete
  7. lama tak singgah sini.. tahniah ada domain sendiri

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  9. شركة ركن الامثل 0502644550 لخدمات التنظيف ومكافحة الحشرات ورش المبيدات وقسم خاص لتسليك المجارى وكشف تسربات المياه بالمنطقه الشرقيه
    تسعى لخدمتك وتهدف لراحتك نقدم افضل عمليات التنظيف بأجود الخامات والأجهزه اتصل بنا وتمتع بأفضل
    منظر مبهر من نظافة متكاملة نحن افضل شركة نظافة نؤكد التميز ونحترف الآداء شركة ركن الامثل كافضل شركة تنظيف
    نقدم لكم خدماتنا متكاملة ومستواها عالي الجودة إذا أردت أن يكون مقرك متميزاً ويلاحظه زائريك وعملائك اتصل بنا
    وتجد كل تحتاجه من خدمات نحن ندرب طاقمنا على أصول المهنة وكيفية استخدام المعدات والمواد ونعمل بجد واجتهاد لنضمن لك خدمة راقية.


    شركة تسليك مجارى بالخبر
    شركة تسليك مجارى بالقطيف
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام
    شركة تسليك مجارى بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالخبر
    شركة كشف تسربات المياه بالخبر
    شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
    شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام

    ReplyDelete

  10. It's amazing in favor of me to have a site, which is valuable designed for my experience. thanks admin outlook email login

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...