Wednesday, February 25, 2015

SAYANG ANDA SEMUA ... TAK AKAN LUPAKAN BLOG !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

Ya allah tobat2 .. rinduuuuuuuuuuuuuuuuu sangat2 ngan uolss ... skrg nie memang sibuk dengan xtvt Herbalife akk ... macam2 buat , dapat update dlm FB sahaja ... kadang2 update dlm IG ... tq pada yg masih mengigati akk ...merinduii akk


adik izwa
kak Tni Chin ( panggilan dlm FB )
FB ramai lagi tapi tak ingat nak sebut sini huhuhu

utk follower IG
adik mamasyaza
yusmawati
dianarashid
adik farahwaheda
adik safurarara
kakak kasehredha
adik EL darwena
adik wahida_myall
mummy harraz
 ** ada yg tertinggal ?? mohon maaf .. tkasih banyak2 ....

ya tuhannn memang tak ingat dah .. apa2 pun terima kasih sangat2 sanyang uolsss ketat2 sbb masih ingat akk dan sudi follow IG akk ... akk pun update IG sbb bole link terus ngan FB kan ... gitulah org kerja sendiri , nak2 bila kerja bantu org nie ... always ada pack time .. ada masa lapang banyak luang kan masa dengan anak2 dan family ...

ada sahaja rutin dengan ahli2 yg dtg timbang di rumah setiap minggu , lps tu ada 3x seminggu training huhuhu .. insyaallah bila masa habis banyak dengan perkara yg berfaedah memang tak terasa masa berlalu ... bila tgk entry terakhir bulan November huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nangis!!!!

nak wat guaner kan ... akk memang sayang dengan blog ini malah sentiasa renie web KL setiap tahun ... ada yg msg tanye pasal macam mana nak register web KL nie .. akk punnn org tlg buatkan ... tak tahulah adik tu masih boleh tlg lagi atau tidak ... tapi skrg akk just reniew setiap tahun shja ... memang tak der masa nak luangkan tk taip banyak2 macam dulu ... dulu mgkin kerja pejabat tak terikat dgn komitment rumah ... skrg lain dah huhuhu most of the time spend masa utk bantu ramai org dan xtvt yg memberikan value pada masyarakat sekeliling . Selebihnya spend masa ngan anak2 ... xtvt beriadah dan bersukan setiap petang ... itulah sahaja ...

maaf banyak2 ... namun BLOG tetap dihati akk , disini akk bertemu kamu .. kamu dan kamuu yg sudi dtg membaca ... akk x akan hapuskan blog ini

last sekali nak letak pic salah seorang ahli akk yg dah berjaya dpt results di kampung akk .. alhamdulillah memang puas hati bila dpt bantu org dpt results yg sgt amazing , yang buat bakar semangat utk bantu lebih ramai lagi org utk berjaya turun berat badan dan perbaiki kesihatan mereka ...


 sehingga berjumpa di next entryyyyyyyyyyyyyyyyyy

salam sayang , jaga diri kamu dan 
kamu baik2 yeee
LOVE u olssss !!!!





Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...