Friday, April 18, 2014

BILA SEMUA DAH JADI ANAK DARA ! - cake pelangi in making


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

yuhuuuuuuuuuuu , im in mood to menulis lps BW ke beberapa blog tadi , seriuss terharu sbb masih ada lagi teman2 blog yg sudi singgah ke blog akk huhuhu .. terima kasih sayang yg x terhingga , nak sebut nama ramai , soooo TQ with love tau !

ok2 .. ini cerita hujung minggu 2 minggu lepas ekkeke .. skrg sejak anak2 dara akk dah besar nie , mereka rajin cuba buat itu dan ini .. buat cake adalah kegemaran mereka , sampai bila time beli brg dapur si kakak akan ingatkan ibu dia , suh beli bahan2 terus .. amboi2 ...

kalau nak tahu serius cakap , bukan akk yg tunjuk ajar mereka .. tapi TOK UMMI mereka okeh ! akk ?? huhuhu x minat dan memang jenis rimas kalau kek2 nie .. nak makan ?? beli ajoh ! ahahhahahha , skrg anak2 dah pandai dan rajin , setakat cake biasa2 macam kek nie mereka buat lah kan .. kalau yg deko2 tuuu sowii uuuu .. semak ! ahhahahah kan , akk nie bukan jenis suke semak2 nie .. cepat rimas , soo ... mereka buat , mereka kemas sampai bersih ..

IBU tunggu makan saje .. dan komen ! ahhahahhaha


seee si kecik Amni Adriana punnn sebuk .. tgk kakak2 mereka nak godey2 dia punn nak jugak ... sampai nak termasuk dah muke dalam tuu ekekke .. aduhaiii seronok tgk gelagat mereka nie ... sesekali macam nie .. kalau x kecah umah x sah lahhh .. adoyaii ! fenin !


ahaaaaaaaaaa dah nak siap .. bab2 warna warni lah yang mereka suke sebenarnya .. sebenarnya cake nie dah kali ke 3 buat , 1st2 dulu buat adalah akk tlg adunkan bagi corak2 cantik kan .. so skrg mereka dah pandai , mereka aje yg buat ... tgk2 aje akk nie eekeke .. dasar x minat kan .. akk prefer masak2 lah .. kek2 , kuih2 manis nie huhuhuhu sungguh ku sepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


tadaaaaaaaaaaaaaa sudah jadi maaaaaaaaaaa
presenting kek pelangi .. ahhahaha ada garing2 sikit .. janji sedap .. x sampai sehari pun dah licin ! perghhhhhhhhh penangan anak2 yg dembam dembom , kalau tiap2 minggu buat harus anak2 akk naik berKILO2 sebulan ! sentappppppp ;)



ok2 sib baik si kecik adik Amni nie duk diamm
AIMI AQILAH di beri nama .. sungguh tensi dgn ini budak , duduk dekat pegang dia baru dia diam .. kalau tidak , ashik hok hek hok hek ajeeee

aduhaii nasib lah omaknyeee ashik pegang aje .. serius dah lama x pegang anak kecik kan .. x terasa pun nak  beranak lagi ... rimasssss ada lagi uhuk !!! ... x tahulah kalau dalam usia skrg nak beranak kecik .. mauu meroyan koooot ... udah2 lerrr kan .. nak membesarkan yg ada nie punn dah cukup MENCABAR ! ..
syukur dahhh ';)

ok2 .. dilain entry .. nak sambung BW !
bye semua ..

selamat berhujung minggu !!!

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...