Friday, August 15, 2014

SELAMAT HARI RAYA & TQ SO MUCH UOLSS !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

alhamdulillah x 3 ... syukur dipanjatkan usia , akk dah start boleh berblog , insyaallah juga akan cuba utk xtive seperti dulu , ya allah terima kasih tidak terhingga buat TEMAN - TEMAN blog yg x bosan2 dtg dan jengguk blog akk nie ... sangat2 terharu tau ..

sayang dan rinduu sangat2 kat kalian dan sangat2 rindu dengan zaman XTIVE berblog dulu .. insyaallah sedang mengumpul semangat dan MOOD yg hilang boleh tahan lama tuu ekekkeke ... maklumlah bila dah bekerjaya sendiri pastinya ramai yg tahu kesibukan dia , urusan anak2 , keluarga , sendiri dan sekeliling

Fuh kalau cerita pasal kerjaya alhamdulillah syukur dengan nikmat dan rezeki yg allah berikan walau ada masa2nya ia pasang dan surut , its normal and its LIFE kan .. rasanya sama seperti anda2 semua .. kakak2 dan adik2 yg akk sayangi .. kehidupan kita nie jika tiada pasang surutnya pastinya ia akan rasa kosong kan .. soo kita redha dan terima dengan lapang dada apa jua dugaan dari allah , anggap ia dugaan manis buat ita kerana betapa bertuahnya kita allah masih sayangkan kita dan sentiasa tidak lupa dan leka terhadap kita .
insyaallahh

kisah akk , fuh banyak .. semua pic dan titipan raya akk banyak letak di INSTA atau di FB .. kpd yg singgah tq so much , nak letak sini jenuh uolss tgk nanti dan baca ekkee , macam ada yg nak baca ... ada eh ?? TQ TQ so much ! love it and appreciate it ! .... ok lah .. kalau kisah family dan anak2 macam biasa .. zahrien , amanina dan sabriena membesar bagai johan seperti yg selalu akk dan suami doakan .. specially kakak yg akan menempuh UPSR , semoga semua berjalan lancar dan harapan hanya satu semoga segala doa tertumpah kepadanya dimakbulkan allah swt .. insyaallah aminnnnnnnnnnn

dan TQ so much sbb x sangka NUFFNANG kita berjalan seperti biasa , ini semua atas KLIK2 uolss dan kesudian uolsss singgah tanpa jemu ...





























tak ramai yg singgah namun bersyukur sgt2 atas traffic yg x putus2 ..insyaallah kita mula semula ye semangat2 .. ;) anyway its fun and happy to be back with all of YOU !!!!

owh ye .. pic raya ye ... ok2 sikit aje lah boleh letak , besor2 semua .. risau berat lak ekekeke

Uik tersilap pic lak ekekke ... konon nak beritahu berat dah turun RAYA 2014 nie .. lepas nie x sure lah ekkeke .. so far dah 5 tahun maintain 70kg dgn makanan sihat HERBALIFE , alhamdulillah syukur allah , tq herbalife !

 
Kalau tgk wajah pun ada perubahan , kalau yg perasan lah ekkke , ini hasil dari SKIN Herbalife 1 bulan sebelum raya , alhamdulillah results in 7 days .. now sangat2 satisfied dengan produk SKIN ini ... jom , ada sesiapa berminat .. whatsapp me okeh !


di rumah nenda di Parit Bakar , Muar
setelah 3 tahun kami balik ke muar untuk beraya dengan family dan sepupu2 di muar .. ini semua sepupu2 akk sebelah ayah , dulu mereka semua kecil2 lagi , skrg dah anak2 dara ... ada yg dah bg duit raya kepada anak2 akk dah huhuhu .. begitu pantas masa berlalu

so ok semua .. nanti akk nak BW semula yeee ..
tadi sempat sikit sahaja , insyaallah akan jejak ke rumah2 uols .. aminnnnnnn

oh ya ada yg dah berpuasa 6 ye , dah ada yg habis pun .. akk dah 5 hari , insyaallah esok last dan ahad kami akan beraya .. alhamdulillah , semoga impian seperti tahun2 lepas untuk buat puasa 6 terlaksana ;)

ok2 .. kita jumpa lagi ye ... lps nie .. lepas nie ngehx3



23 comments:

  1. dh lama akk x berblog kan...

    ReplyDelete
  2. salam jumaat and welcome back akak...

    ReplyDelete
  3. As Salam kak Ieda,
    selamat kembali berblogging..

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin juga :)

    ReplyDelete
  4. akak... makin selim... wallaaaa...

    ReplyDelete
  5. Tahniah akak. Banyak dapat hasil berblog. Meriah hari raya bersama sanak saudara.

    ReplyDelete
  6. welcome back kak...selamt hr raya

    ReplyDelete
  7. Welcome back kak..
    Murah rezeki akak..banyak iklan Nuff masyuk tu..hehe

    ReplyDelete
  8. Welcome back kak

    walaupun blog sendiri pun tenggelam timbul.. hehe

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Aidilfitri n maaf zahir batin Kak Ieda, lame tak singgah sini.. miss you sis...

    ReplyDelete
  10. selamat berkarya nekcik ucapkn..kekadang tu jadi malas...tspi terasa sunyi pulak bila tak berbicara

    ReplyDelete
  11. betul, hidup ni ada pasang surutnya
    btw teruskan berblog ye sis :)

    salam raya n maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. welcome back kak.. y pasti hidup akak makin sukses.. n akak pom sgt cantik n slim skarang..

    Salam aidilfitri kak
    Maaf zahir n batin..

    ReplyDelete
  13. Welcome back.. plan2 kayuh yer Ieda..

    Selamat Hari Raya buat Ieda sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  14. Selamat kembali berblog kak..

    Ayukur your hubby dah semakin sihat.. :)

    Dan akak nampak semakin gojes :D

    ReplyDelete
  15. Akhirnya..timbul jugak..heheh..
    saya tak buang link blog eida kat bloglist sebab tau satu hari nanti mesti eida update juga blog ni..heheh

    ReplyDelete
  16. winduuuuuu

    wahhhh dh slim melim akk yew.. kite je pose penuh kali ni , tp x kempis2.. xtau lewww nape.. kui3..

    thn ni x mampu nak pose 6 sobsob..

    ReplyDelete
  17. rindunya kat akk ieda...70kg..npk mcm 60kg je..selamat hari raya n maaf zahir batin kak

    ReplyDelete
  18. Selamat hari raya kak. Makin slim akak kita ni yerp.

    Wah...berderet² tu. Tahniah.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...