Saturday, May 31, 2014

TERGELAK HATI , TERCUIT RASA , TERUBAT RINDU !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

ekekkeke alhamdulillah dipanjatkan usia untuk bertemu lagi didalam blog kesayangan akk nie .. huhuhu memang tercuit rasa , tergelak hati dengan kata2 manisss dan rindu dari komen2 kalian .. sungguh akk terharu .. kakak2 sekalian dan adik2 sekalian SERIUS Im miss you all like crazy .. !

terlalu banyak perkara yg terpaksa didahulukan , kehidupan sekarang lebih selesa dan gembira cuma terpaksa diutamakan mana yang lebih penting . Bila ada masa sebengini tulah yg membuatkan akk terus ke blog dan membaca komen2 dari anda sekalian ... terharu dengan komen2 sampai tergelak sendiri bila ada yg menyangka akk ada berANAK kecil di entry lepas .. hahahahha sabor aje lah wehh ! .... its ok .. ;)

Seperti biasa rutin seharian akk adalah menghantar anak2 sekolah , sediakan sarapan shake buat mereka dan suami tercinta , lepas tuu mengadap blog dengan urusan business HERBALIFE akk , jam 11 ke sek ambil zahrien dan sediakan lunch untuk anak2 yg balik sekolah . Itulah yg selalu akk lakukan seharian sehinggalah petang , kebiasaanya akk peruntukan 2 jam pagi dan 2 jam petang untuk urusan melayan ahli2 dan business akk .. alhamdulillah jadual yg padat adakalanya sedikit kalut bila ada UNplan agenda eekkeke

yelah bekerja dari rumah pun kena ada jadual dia .. OH ya .. baru2 ini pula akk baru balik dari Dream Team Reatreat Herbalife di Pullman , Bangsar dan Latihan Antarabangsa Herbalife di Singapore , soo masa memang sedikit pack . Syukur lah bersama - sama suami ke sana memberikan kenangan manis buat akk ;) Terima kasih buat anda2 yg mendoakan akk sentiasa .. serius terharu kerana anda semua tidak pernah lupakan akk !


sebelum ke Pullman dan Singapore , anak2 melayan ibu dan ayah sopink sikit , sebetulnya bukan ibu tetapi sedikit persiapan buat si ayah ekkeke .. ayah jarang ke program2 latihan Herbalife , jadi sedikit persiapan buat dia .. ibu dah biasa ekkekee. See anak2 yg sangat sporting nak kena tinggal , x gaya sedih pun kan ..;)

sedikit pic dan kenangan kami di Pullman , Bangsar KL . Alhamdulillah akak telah melayakkan diri untuk penginapan PERCUMA oleh Herbalife di Pullman ini , salah satu impian yg sama2 kami inginkan selama ini . Bukan senang woo nak menginap di hotel macam nie PERCUMA pulak tu !... well akk pulak bukan jenis suke jalan2 , soo kesempatan ini memberikan kenangan manis buat kami berdua Tq Allah Tq Herbalife !

 
Dan ini semua pic kenangan kami di Latihan Antarabangsa di Singapura , alhamdulillah sekali lagi salah satu impian menjadi kenyataan . Syukur dipanjatkan allah kerana terpilih menghadiri Latihan Antarabangsa Herbalife dengan kehadiran lebih dari 22 ribu pengedar Herbalife seluruh Asia Tenggara , seronok melihatkan kerenah distributor2 dari Jepun , Filipina , Korea , Singapore , Australia , Indonesia dan lain2 .. lebih kurang 14 buah negara yang berkumpul disini ... memang feeling yang tidak dapat digambarkan dengan kata2 !

Macam biasa , kalau ke singapura kalau tidak ke MARINA BAY ini x sah kan ! sooo layan permandangan yg sangat indah ciptaan manusia dengan izin allah hendaknya ... sangat hebat dan luar biasa ! .. seronok sangat , tapi sayang mlm tu hubby x dpt ikut sekali sbb keletihan ekkke .. soo akk sempat rakam video shaja kehebatan pancaran laser dimlm itu ! .... haa next time kami plan nak naik atas Marina BAY tu .. insyaallah !

Dan alhamdulillah , balik dari belajar sambil berjalan banyak xtvt yg kami rangka bersama teman2 di sekitar Kuantan , syukur lah xtvt beriadah yg diadakan oleh GET FIT TEAM Kuantan ini berjalan dengan lancarnya setiap minggu di Taman Bandar . Insyaallah program macam nie akan berlansung selalu !



atas apa yg akk lakukan selama ini dan kini adalah demi anak2 .. kegembiraan mereka adalah yang paling utama buat kita semua , sekarang pun hubby semakin paham dengan apa yang akk lakukan .. Dia sangat teruja bila dapat bersama - sama akk di Singapore sehingga bersetuju untuk akk lebih serius didalam Herbalife . Syukurlah , semoga dengan restu darinya mendapat keREDHAaan dari allah yg maha kuasa .

Syukur di pertemukan dengan kehidupan sekarang bersama HERBALIFE , dengan misi ingin mengajak lebih ramai lagi menjadi lebih sihat didalam kehidupan masing - masing . Ingat orang tersayang pastinya kita akan sentiasa memastikan kesihatan kita terjamin sampai bila2 .. insyaallah dengan izinnya ..

Eh dah macam bagi talk pulak muhahahahah .. serius seronok bila BLOG kesayangan akk nie x sunyi dengan kunjungan dari kalian , x tahu nak cakap betapa berTERIMA kasihnya akk kepada mereka yg sudi meninggalkan komen .. komen2 anda sentiasa membuatkan hati ini berbunga2 !! ..

oke ... insyaallah mlm nie nak BLOKWALKING ! wooooooooo dah lama x berjalan2 tau .. tapi sblm tu akk nak hadiri majlis makan TULANG di kg akk nie .. ekkekeke kat sini kira kalau jamu malam tu makan tulang lahh .. kira makan sop tulang gituuuu .. majlis kawinnyeee esok .. sooooo zassssssssssssss

JUMPA MALAM NANTI
** oh ya , selamat bercuti ye .. dah cuti sekolah .... drive carefully kemana sahaja destinasi anda semua , akk juga akan bercuti slps raya ini .. x sabar sbb ini percutian PERCUMA oleh Herbalife jugak ! ngeh2 seronok sbb PERCUMA tuuu ... x bayar 1 sen punnnn huwaaaaaaa yes !!!!
.... insyaallah kami akan ke BALI ... sooooo siap2 dari skrg,  ... jom sapeeee nak IKUT ...




16 comments:

  1. bestnya akak
    lama tak dengar story :)

    ReplyDelete
  2. Waahh bestnya dpt peluang pergi ke Spore.. alhamdullillah..

    ReplyDelete
  3. Penglibatan kamu dlm HL dah betul2 serius dan menampakkan hasil yer sis...Congrate 4 that..semoga terus maju jaya..

    ReplyDelete
  4. Salam singgah pagi. seronoknya

    ReplyDelete
  5. syoknye kak.. yatt bila la nak smpi sana

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah nekcik pun tumpang gembira atas kejaayan Ieda..semuga usaha sentiasa diberkati Allah..amiin

    ReplyDelete
  7. Rindunyaaaaaa dengan akak ida, lama tak jenguk sini..
    Mudah2an akak terus sihat termasuk asben akak..
    Dlu eksiden kan? Dah ok ke?

    ReplyDelete
  8. wahhh ! seronoknya kak sampai ke Singapore tu.. moga semua berjalan lancar dan terus maju ye kak..:)

    ReplyDelete
  9. sy pon dah lama tk blog walking. ni baru sempat kak. dah nak bulan pose ni. tk tahu la cmne.moga dipermudahkan. amin.

    ReplyDelete
  10. Slm k.ieda.. rindu nk dgr story akak. Alhamdulillah.. tumpang gembira dgn kejayaan akak. Moga terus sukses ya :)

    ReplyDelete
  11. salam kak..bila nk aktif blog mcm dulu2..

    alhamdulillah..murah rezeki akak dgn herbalife..

    ReplyDelete
  12. miss u like crazy kak

    ReplyDelete
  13. Singgah melawat kak.. moga sihat2 semuanya..:)

    ReplyDelete
  14. Salam. Hee maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  15. Salam singgah Kak.. masak apa hari ni?? hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...