Friday, March 28, 2014

MAKAN - MAKAN BDAY ZAHRIEN 6 TAHUN


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

huwaaaaaaaaaaaa lamanya x update kan uhuhuhu .. namun gagahkan juga sbb tgk entry adik izwa dlm FB .. jeles .. melesss ekekkeke .. semangat tetiba aje nak update .. dah lama x update hampir 2 bulan blog kesayangan nie terkubur .. entahlah .. banyak sangat perkara yg perlu didahulukan .. kadang2 terlupa , bila teringat malas pulak ekkekee .. macam2 perasaan nie kan ..

BW pun dah lama x buat .. tapi sangat2 berterima kasih sbb masih ada yang sudi berkunjung ke teratak blog akk ini walau sunyi sepi sahaja .. akk pun kadang2 mengimbau kenangan , buka entry2 lama last2 rindu pulak

Ok2 ini kisah last week , bday zahrien anak bongsu lelaki tunggal dlm hidup ku dan suami , alhamdulillah dah 6 tahun zahrien skrg .. sekejap masa berlalu , skrg x sangka dah 6 tahun usianya .. semakin besar , semakin keletah dengan pelbagai ragam .. namun alhamdulillah 2 tahun dia membesar di depan masa sepenuh masa akk , memang rasa puas sangat .. semoga dia menjadi anak soleh dan cerdik pandai kelak .. aminnn ;)


bfast simple roti tempayan di medan roti tempayan di pekan nie .. satu2 nya tempat yg menjadi kesukaan ramai orang2 pekan x kira cuti sek atau hujung minggu .. ;) tapi macam biasa anak teruna memang nak makan nasi pagi2 .. so nasi minyak pilihan dia .. hurmm ;)


semoga jadi anak yg soleh ye sayang .. IBU sayang ZAHRIEN sehingga hujung nyawa ibu selagi ibu mampu berbuat demikian , sejak akhir2 nie jiwa ibu banyak tersentuh dengan pelbagai kisah suka duka masyarakat skrg .. bila kita katakan sayang pada anak2 kita , cinta dengan suami kita , kita tidak sedar adakah itu akan kekal selama2nya .. mungkin esok atau lusa kita tidak tahu dimana kesudahan kita .. hati sayu sangat nak dengan kejadian menimpa #mh370 baru2 ini... :(
alfatiha .. semoga arwah yg beragama islam ditempatkan bersama golongan beriman .. aminnnn


sempat berselfie .. mood happy nak gi makan2 bawa bday boy

ok lah sehingga berjumpa lagi nanti
insyaallah nak BW hari nie .. rindu benar dengan rakan2 blogger .. ;)


Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...