Tuesday, January 28, 2014

ALHAMDULILLAH , SUAMI SEMAKIN PULIH walau masih bertongkat


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

sekian lama x update , tangan kaku nak menulis ekekke .. tapi gagah kan juga kerana x nak blog menjadi blog dalam debu.. eceh2 ... blog rakan2 semua x sempat nak singgah lagi .. insyaallah akan menyusul BW lepas ini.. serius rindu !!!!


Alhamdulillah , keadaan suami semakin sihat ... semakin gemuk ekeke..tapi kaki masih x boleh berjalan sgt , maksudnya x boleh nak pijak lagi .. masih bertongkat .. tapi bila xtvt harian hanya makan tidur .. makan tidur nie dia semakin gemuk dan semangat ahhaha .. memang kali ini allah bg dia rehat betul !


Makanan kesihatan Omega Fish Oil dan Calcum + dari HERBALIFE untuk suami tercinta .. xpernah miss utk make sure dia mendapat khasiat dan membantu baik pulih tulang yang cedera .. alhamdulillah DR sendiri dah bg pengakuan yg dah ada tulang baru yg mula tumbuh di bahagian yg patah itu .. syukurlah .. nanti memang x sabar nak pergi X-ray lagi utk tahu kedudukan kakinya nanti



syukur lah , hari ke hari berdoa agar allah berikan suami kekuatan , kesian tgk dia terlantar kebosanan , tapi skrg dah berani bawa motor yg auto tuu .. aduhai , x boleh nak menahan ..BOSAN katanya ! hurmmm x mengapalah dia yg nak , akk nak halang dah x mampu .. hampir sebulan duk rumah dah mula nampak dia gelisah sahaja .. nie pun kerap ikut sepupu dia jalan2 ...

ikutlah , janji xder yg memudaratkan dia kan kan kan ..
harap2dia lekas2 sembuh .. x sabar nak ke Singapore bulan 5 nie .. harap2 dia dpt joint akk utk event Herbalife terbesar di asia .. yehaaaaaaaaaaaaa

ok2 .. sat2 nak BW pula yee..
TQ sbb sudi baca !!!!

39 comments:

  1. Kakak tak tahu suami ieda accident. Baru tahu ini. Patutlah macam sunyi-sepi lama tak dengar cerita ieda..

    Moga terus sembuh...

    ReplyDelete
  2. patut lah senyap sedu je lama tak nampak akak kat dashboard huhu. salam takziah kak.. semoga suami akak cepat2 sembuh & dpt result yg ok dari doctor nnt yer :))

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah makin sembuh :)

    ReplyDelete
  4. semoga sentiasa sihat ya.... akak yg menjaga pon, kena jaga kesihatan jugak tau...

    ReplyDelete
  5. Mudah2an kaki suami cepat sembuh..

    ada baca gak status berkenaan ini di dlm fm tp dek aura blog & fb x sama, jadi xder le nak tinggalkan komen kt sana, hu3

    wowwwwwww bakal OKB herbalife, chaiyokkkkk & tahniah eida..

    ReplyDelete
  6. Semoga suami Ieda segera sembuh sepenuhnya.

    ReplyDelete
  7. ya Allah kak!!! rindu ngan akak....lame akak menyepi...jadinurse akak yeak heheeheh...alhamdulillah berkat jagaan dan perhatian akak, dah nak sembuh abang akak....ye la kak, bab2 patah ni mmg amik mase nak baikkan....hope abg terus sihat lepas ni dah kembali aktif....

    sian abg akak tu...die pun mau bosan teperap jek kan...dpt jalan2 rase lega agaknye die....

    ape kabar anak2 akak....rindu nak dengar cite dieorg...akak jaga diri key...

    ReplyDelete
  8. Salam Kak Ieda, pekabar kak? lame tak singgah blog akak, dah ketinggalan Me dgn cite2 akak.. tak tau pun suami Kak Ieda accident, ape pun me doakan yg terbaik buat akak n hubby..moga lekas sembuh... InshaAllah...

    ReplyDelete
  9. smuge hubby kak ieda cpt smbuh

    ReplyDelete
  10. ya Allah baru tau psl ni.. moga suami akak cpt2 sembuh ya..

    ReplyDelete
  11. patut lama tak nampak... mg cpt sembuh seperti sedia kala hubby akak tuu...

    ReplyDelete
  12. harap suami cepat sembuh..patah ke?try ubat cara kampong pun bleh..rasanya lebih cepat sembuh

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..
    kesihatan suami kak smakin sembuh
    inshaAllah berkat doa sorg isteri dan pgorbanan kak menjaga suami akak akan sembuh...

    sy pon duk tggu gk kak update...tk per kak pelan2 ye..

    ReplyDelete
  14. Moga suami kembali sihat sperti sedia kala yer !

    ReplyDelete
  15. semoga cepat sembuh ...

    ReplyDelete
  16. Moga semua dipermudahkan kak...

    ReplyDelete
  17. Suami akak kenapa kak, baru tau.. apapun syukur, perkembngan yg baik tu..moga terus sihat sepnuhnya..amin..

    Tcare akak ye..

    ReplyDelete
  18. Assalam kak Ida.. lama sbnarnya alycia tak jenguk ke sini. tak tau pun suami akak kurang sihat. Harap cepat sihat yer kak..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah..moga suami akak di beri kekuatan.. mga makin beransur sembuh...amin!

    ReplyDelete
  20. alhamdulilah kak
    tumpang happy dgn kesihatan suami akk
    smoga suami akk bertambah2 sihat hendaknya dan juga akk n keluarga juga

    ReplyDelete
  21. accident? baru tau ni..... moga husband awak dan husband saya cepat sembuh.. huhuhu

    ReplyDelete
  22. Sakit balik ya.. Moga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  23. Lama.x siggh sini. Moga suami kak eida cpt smbuh...

    ReplyDelete
  24. baru tahu kak..semoga diberi kesihatan yg baik utk suami akak..mia doakan

    ReplyDelete
  25. Kak Ida...naper ngan abang kak ieda...

    apapun alin doakan agar suami kak ieda pulih cepat.

    ReplyDelete
  26. alhamdulilah..dah sihat dah tu..semuga terus sihat seperti sediakala..amiin

    ReplyDelete
  27. Semoga dia cepat sembuh..amin..

    ReplyDelete
  28. syafakallah utk suami kak ieda..u too tk care! saye pon lame giler diammm je dr blog.keh3

    ReplyDelete
  29. moga suami akak dah sembuh,
    lama saya tak jenguk sini kak

    ReplyDelete
  30. moga suami akak cpt sembuh & kembali spti biasa

    ReplyDelete
  31. Salam singgah Kak..
    JOM sama2 doakan MH370 ya..:(

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah, lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  33. Kenapa ngn asben akak ni?
    Mudah2an cepat sembuh ye...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...