Tuesday, January 28, 2014

ALHAMDULILLAH , SUAMI SEMAKIN PULIH walau masih bertongkat


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

sekian lama x update , tangan kaku nak menulis ekekke .. tapi gagah kan juga kerana x nak blog menjadi blog dalam debu.. eceh2 ... blog rakan2 semua x sempat nak singgah lagi .. insyaallah akan menyusul BW lepas ini.. serius rindu !!!!


Alhamdulillah , keadaan suami semakin sihat ... semakin gemuk ekeke..tapi kaki masih x boleh berjalan sgt , maksudnya x boleh nak pijak lagi .. masih bertongkat .. tapi bila xtvt harian hanya makan tidur .. makan tidur nie dia semakin gemuk dan semangat ahhaha .. memang kali ini allah bg dia rehat betul !


Makanan kesihatan Omega Fish Oil dan Calcum + dari HERBALIFE untuk suami tercinta .. xpernah miss utk make sure dia mendapat khasiat dan membantu baik pulih tulang yang cedera .. alhamdulillah DR sendiri dah bg pengakuan yg dah ada tulang baru yg mula tumbuh di bahagian yg patah itu .. syukurlah .. nanti memang x sabar nak pergi X-ray lagi utk tahu kedudukan kakinya nanti



syukur lah , hari ke hari berdoa agar allah berikan suami kekuatan , kesian tgk dia terlantar kebosanan , tapi skrg dah berani bawa motor yg auto tuu .. aduhai , x boleh nak menahan ..BOSAN katanya ! hurmmm x mengapalah dia yg nak , akk nak halang dah x mampu .. hampir sebulan duk rumah dah mula nampak dia gelisah sahaja .. nie pun kerap ikut sepupu dia jalan2 ...

ikutlah , janji xder yg memudaratkan dia kan kan kan ..
harap2dia lekas2 sembuh .. x sabar nak ke Singapore bulan 5 nie .. harap2 dia dpt joint akk utk event Herbalife terbesar di asia .. yehaaaaaaaaaaaaa

ok2 .. sat2 nak BW pula yee..
TQ sbb sudi baca !!!!

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...