Tuesday, November 26, 2013

MY LIFE : HERBALIFE VACATION @ CLUB MED CHERATING !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

hohoohohohoho ya ampunnnnn semua .. ku mencari mood utk berblog .. baru habis chat2 di FB dengan adik Izwa ... TQ for add me .. love all of uu so much .. adik FIZA rahman , adik LYAfrina dan adik Mulut Payau  .. dan semua yg sudi add akk di FB .. sangat2 terharu atas ingatan yang tidak pernah luput utk akk .. huhuhuhu

sedih , sayu , hiba dan terharu bila adanya ingatan dari anda semua .. akk bukan x nak update , tapi MOOD ku telah hilang entah kemana sejak keBUSYan dengan kehidupan baru bersama keluarga HERBALIFE .. alhamdulillah , allah melimpahkan rezeki yang tidak ternilai dengan wang ringgit kerana semangat untuk membantu orang mendapat keredhaan allah dan rahmat darinya .. keseronokan bersama KELUARGA , freedom time .. holidays sentiasa memberikan impak yg sangat bermakna buat akk sekarang ...

Terasa time sangat2 limited , ada masa , urusan keluarga , anak2 .. ke pasar , masak , sediakan makanan , membasuh , mengemas rumah , shake party HERBALIFE , roadshow dan program2 HERBALIFE membuatkan akk serius x der masa nak update blog kesayangan ini .. ada yang bertanya melalui FB kemana menghilangnye akk , Im here uolsss ! akk ada .. buts only in FB , Insta , Wechat & whatsapp ... always there sbb itulah kemudahan paling canggih utk berhubung kan .. soo tel dan tab memang sentiasa di sisi .. syukur allah permudahkan dengan melimpahkan rahmat dan rezeki kerana membantu ramai orang menjadi sihat dengan keahlian akk mencecah 200 ++ ... akk memang sangat sebuk .. huhuhu

ahli2 harus diutamakan kan ... oh ya update nie pun atas ajakan manja dan sayang rakan FB diana (D) .. alhamdulillah D .. ku gagahkan jua tangan menaip entry yang maha karya panjang lah jugak nie ekekeke .. tapi uolsss sudi baca kannn ... kan .. kan ... ini adalah entry Herbalife Vacation akk dengan group kami .. alhamdulillah allah berikan rezeki , dapat bawa anak2 dan Umi tersayang bersama .. sungguh menyeronokkan sbb akk x pernah menyangka Vacation ke Club Med Cherating adalah percutian termahal yg kami pernah hadiri , rasanya semua dah tahu kan ;) .. syukur ia tidak dibayar oleh kami semua kerana kami LAYAK ! ... syukur sekali lagi ... x mo cerita panjang2 jom tgk pic VACATION kami selama 3 day 2 nights .. ini !









bahagia melihatkan kebahagiaan anak2 dan ummi 

bersama UPLINE stella & Fanny from singapore & sarawak !

anak2 paling gembira !

bersama UPLINE aziera & stella 



Team members SASABABY !

upline dari TAIWAN - Millionare Team Members ALEX ! TQ sir !

percutian yang sangat menyeronokkan .. alhamdulillah , anak2 dan ummi happy dan paling penting inilah yang akk inginkan utk keluarga akk , percutian tanpa mengeluarkan duit sangat2 lah berbaloi ! .. percutian dan layanan yg sangat2 EXCLUSIVE memang diharapkan .. x sangka akk layak bersama keluarga ke Vacation ini .. syukur , kerana berkat kesabaran , keihlasan dan seronoknya berbisness macam nie .. berbaloi bila dapat bercuti dengan Team Members yang lain ! ....

syukur atas segala yg diberikan .. till then .. jumpe lagi ..
dan next vacation kami adalah BALI tahun depan .. ;)... insyaallah , semoga di murahkan rezeki ..
macam biasa its FREE !

jgn lupa add akk ye
whatsapp / we chat ] iedaimmi / insta ] ieda abu bakar / fb ] zarida abu bakar


Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...