Tuesday, December 31, 2013

RUTIN KERJA YG SIBUK TAPI I'M HAPPY


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

wahhhhhhhhhh lamanyaaaaaaaa x update .. sure ramai rinduu .. ekekkeke * perasan ..
akk memang banyak update di FB .. disini semakin hari semakin kurang .. x tahulah agak2nyee dah nak terkubur kuttt huhuhu .. apa2 punn macam arinie akk terasa nak update mengenai sebahagian kisah2 kami .. pun x banyak yg nak diperkatakan .. cuma apa yg dpt akk katakan I'm happy of what i'm done now ;)


sewaktu menjadi salah seorang speaker bagi topik retailing didalam Event Herbalife Oppurtunity Meeting
alhamdulillah selesai dengan jayanya ;)


pic lama .. ahahha anak dah nak masuk tahun baru .. minggu depan dah nak sekolah .. baru dpt up entry pasal majlis konvo dia ekekeke .. x perlah kann .. janji ada entry ;)


anak teruna kesayangan .. adehhh skrg dah semakin paham tugas ibu ... alhamdulillah x menrungut sbb sentiasa ada disisi dia dan kakak2 ... hati mu senang sbb hari2 dpt tgk anak2 membesar depan mata .. kalau dulu hanya dpt jumpa sejam dua shja .. lepas tuu keletihan dan tidur + hari minggu aje ..

skrg syukur allah permudahkan dengan dpt bersama anak2 setiap hari dan masa .. tgk proses pembelajaran dan pembesaran mereka .. hari2 rinduu dengan mereka nie ... nak2 dalam cuti sekolah , lagilah banyak xtvt bersama mereka dibuat . Aduhhh fenin .. nak2 bab buat makan nie ekeke .. tepu kejap .. sbb hari2 kena masak ekkeke ...

syukur atas rezeki yg allah berikan .. apa yg akk boleh katakan
LIFE MORE EASIER & FUN now !!!!!!!!!!

kesempatan ini akk ingin ucapkan

SELAMAT TAHUN BARU 2014

untuk anda semua diluar sana .. kepada yg sudi singgah dan baca .. x jemu2 singgah walau akk dah jarang update I LOVE U SOOOOOOOOOO MUCH !!!!!
dan semoga allah sentiasa memberikan rahmat serta hidayah di tahun baru ini .. aminnnn

31 comments:

  1. wah! dah grad dah bujang montel tu...

    ReplyDelete
  2. woww.. jadi speaker topik retailing didalam Event Herbalife Oppurtunity Meeting.. tahniah semuanya berjalan lancar yea

    ReplyDelete
  3. Wah...da jd speaker skrg ye kak...tahniah

    ReplyDelete
  4. terbaik kak..sesungguhnya saya sgt la jeles dengan akak...waaa...rasa mcm nk berhenti keje je duk rumah..sure lagi best...apa pun good luck ye kak

    ReplyDelete
  5. Semoga akak sihat selalu dan berjaya dalam urusan akak.. alhamdulillah semua berjalan lancar..

    ReplyDelete
  6. Salam akak
    Menariknya dapat jadi speaker :D
    Proud of you ;)

    ReplyDelete
  7. semoga terus berjaya kak.. happy new year!

    ReplyDelete
  8. wah.. bangga dgn akak!! moga akak success selalu yer...

    ReplyDelete
  9. saya pun dah lama tak jenguk blog kawan2 nih..harap tahun baharu ni saya ada banyak masa ntuk blog..

    ReplyDelete
  10. rindu sentuhan blog akak... hehe

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Ieda

    Moga terus maju jaya tahun baru ini

    ReplyDelete
  12. wahhhh akk jd speaker
    ni bkn calang2 nak jd speaker
    lau el..mmg jd pelawak le kt depan tu hahaha

    ReplyDelete
  13. Selamat tahun baru kak ieda..... Semoga tahun ni lebih baik dari sebelumnya

    ReplyDelete
  14. semoga bisness makin kencang utk th ni..:)

    ReplyDelete
  15. wah speaker...kagum rietta...amboi segaknye anak teruna konvo...selamat tahun baru akk....

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah kak..
    semoga kehidupan akak sklrga akan lebih sempurna dan diberkati..ameen..

    seronok akak dpt meluangkan masa bersama anak2 kan...saya tingin sgt...tp blm tiba masanya...

    mmg rindu akak..sbb akak lama tk dtg blog sy..hehe

    ReplyDelete
  17. Comeynyaa Zahrain.. Moga Ieda success..ok..

    ReplyDelete
  18. Salam thun baru..
    banyak kerja & urusan tapi tetap happy kan? Alhamdulillah! itu makna nya Allah mempermudahkan...:)

    ReplyDelete
  19. Wow..speaker tu! Semoga terus sukses..patutla lama sepi.

    ReplyDelete
  20. salam kenal..singgah bw kt sini..
    sudi2 lah jenguk blog saya pulak ye..thanx:)
    http://cikanem.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah kak.. semoga kehidupan akak terus sukses.. syukur alhamdulillah

    ReplyDelete
  22. Selamat tahun baru kak...saya doakan akak sukses dalam bidang yang akak ceburi skang ni...yang penting heppi kan kak...

    ReplyDelete
  23. Kalau suka dgn apa yg kita buat...sure seronok nak gi kejekan.....
    Anak pun happy

    ReplyDelete
  24. smg 2014 memberi keberkatan buat kita semua ye kak...

    ReplyDelete
  25. Singgah selasa..
    Happy working :)

    ReplyDelete
  26. Singgah Khamis.. busy ye?? :)

    ReplyDelete
  27. hebat la kak ni...sy kalau naik pentas mau jadi patung lilin hehe

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum kak.. ya Allah rindu sgt kat akak.. lama betul x singgah sini.. x sangka kat opis deqla dah boleh bukak blog yg guna domain..tu yg laju2 terjah sini.. in shaa Allah kalo blog domain berterusan boleh bukak kat opis ni, deqla slalu terjah sini yer kak.. take care.

    ReplyDelete
  29. lamanya tak datang cni...

    assalamualaikum kak...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...