Tuesday, October 1, 2013

INI BUKAN CAMERA 360


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

ahahha tadi ada baca dlm blog kak inazamri .. dia cakap pic dia ada effect camera360 .. menarik
akk cubalah download .. xceli dah ramai geng2 blogger yg cuba effect itu ..
hurmm menarik dan akak cubalah effect tuu ke salah satu wajah terbaru akk .. hurmmmmmm ish2 .. x suke lah .. more difference kann macam ye ye yoooo aje ekkee


wajah diambang usia .... cer teka ??

haaa nie bukan hasil camera 360 okeh .. ini original cuma akk tukar warna pic sahaja .. . wajah naturel tanpa secalit mekap kecuali celak .. sbb akk suke pakai celak since anak dara ekeke .. bibir pakai yg natural lips .. muhahaha .. punn dah nampak pudar kann .. sbb dah berumur lah katakan muahhaha


36 comments:

  1. Orang cantik, digambarkan dengan kamera apa pun nampak cantik, kan? :)

    ReplyDelete
  2. Masih awet muda kak ida nih wlaupun dh de ank besar2... :)

    ReplyDelete
  3. rara xsuka pakai camera 360 tu.sbb fake sgt.hehehe

    ReplyDelete
  4. laa akk ni suh teka2 umo
    ritu baru je sambut besday kan kahkahkahkah papepun muka akk npk licin gebus..untunglahhhhhhhhh
    herbalife kan haha

    ReplyDelete
  5. Baru nak kata...tak mcm guna 360 tu pun..
    Rupanya yg ori..sweet gitu!

    Saya ada try guna, mmg bolehla utk syok sendiri.

    ReplyDelete
  6. Muda lagi.. belum 40 kan.. :)

    ReplyDelete
  7. yg ori tetap cantik kak... ;)

    ReplyDelete
  8. oh kira natural beauty la nih yer...:)

    ReplyDelete
  9. salam sis
    Hehehe..ok je bg tirana aduka

    ReplyDelete
  10. pastinya lebih muda daripada akak..

    ReplyDelete
  11. tak reti pulak nak neka umoq....err...18 tahun kan...?

    ReplyDelete
  12. natural beauty kan kak ;), suke baca pencapaian akak dlm bisnes, tahniah kak

    ReplyDelete
  13. Muka akak masih nmpk muda remaja.. :-)

    ReplyDelete
  14. camera 360 tu saya ada install tapi tak pernah guna...macam leceh sikit..

    ReplyDelete
  15. camera 360? x pernah dgr.. nampak sgt buta it.. hehe

    ReplyDelete
  16. masih cantik kak.. natural beauty =)

    ReplyDelete
  17. manisnyeee...cantek kulit akak :)

    ReplyDelete
  18. penah tau tak penah cuba bendatu.. banyak benda nak belajarkan.. okjertu... kalau kasi mekap lagi meletup...

    ReplyDelete
  19. walupun tak mekap tp tetap nampk cntik + muda.. apa rahsia kak.. meh la kongsi.. :-)

    ReplyDelete
  20. Kak Idaaaa...Cantik.. Awet muda lagi tau. :)

    ReplyDelete
  21. akak umur bape?

    hihi

    muda je tgk. hihi

    ReplyDelete
  22. comel kak....alin pun tak brp sukakan 360 sb muka nmpk cantik sangat pdhal tak cantik pon..hehehe

    ReplyDelete
  23. Yg ori lagi cantik....awet muda gitu...
    Saya pun tak suka guna 360 tu....

    ReplyDelete
  24. As salam k.ieda,

    Cun & ayu gitu..! Saya ni mmg xpandai teka umur org... Klu tgk dr anak2 akak yg dah makin membesar tu saya agak umur akak sekitar 35 thn gitu.. errr betul ke? if salah jgn marah eh hikhik

    ReplyDelete
  25. natural macam ni la tak fake,baru nmpk muda semuljadi.hehe

    ReplyDelete
  26. Nyampah je sapa yang edit over pakai cmera 360 tu. Dah macam apa je.

    ReplyDelete
  27. tak mekap pun cantik jer.:-)

    ReplyDelete
  28. Awet muda! Kulit cantik. X perlu 360 pun!

    ReplyDelete
  29. Memang nampak muda berseri :)


    Myra xsuka guna 360 xtau kenapa ;D

    ReplyDelete
  30. nmpk mude..penangan herbalife

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...