Monday, October 21, 2013

alhamdulillah dengan BE walau TRAFFIC JATUH MENJUNAM


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

huhuhuhu ku gagah kan jua utk update ! .... habuk toksah cakap lahhhh .. perasaaan M memang tinggi disebabkan kesibukan yg dilalui .. bukan x nak update tapi x sempat .. x sempat sbb banyak urusan dengan Herbalife yang bermula dari Okt sampai end off November ini huhuhuh

23 - 25 hb - ROADSHOW di bandar Pekan
26hb nie ada HOM & STS di kuantan  - involved me
12hb - 14hb - HERBALIFE CLUB MED vacation
Nov - Training di Vivatel Hotel KL

dan rutin harian dengan prospek2 Herbalife thru email, whatsapp, wechat dan sms ... memang masa yang ada memang terhad utk membuat kerja2 rumah , masak dan menghantar anak2 ke sekolah .. tu yang nak UPDATE dan BW menjadi sangat slow .. bila penat .. mood M pun datang menjenggah ... huhuhu

seriusss memang rinduu dengan uolsss .. terima kasih banyak2 kpd yg sudi singgah walau akk x dpt nak BW umah uolsss .. memang sayang sangat2 ngan kowang ! huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

 BE alhamdulillah berjalan .. dan akk x pernah perasan punn yg ada penambahan BE sbb dah lama x buka .. nie tadi baru rasa nak buka dan tgk .. manalah tahu BE x sudi jenggah sbb blog dah lama x update dan suam2 kuku sahaja nie huhuhuh

traffic paling sedihhh .. menjunam jatuhh ..
namunn akak bersyukur , walau blog dipandang sepi utk SEMENTARA waktu ini .. kalian sudi singgah .. kepada yg singgah dan tinggalkan komen

TERIMA KASIH banyak2 sbb x benarkan blog ini kesunyiann dan terbiar .. akak hargai sangat2 kesudiaan anda semua menyinggah dan meninggalkan komen ... hari ini ... akk nak gagahkan diri utk BW utk sekejap ... oh ya kepada yang sudi .. bolehlah add akk di FB akk ( zarida abu bakar ) please introduce dulu sape yee ( nick name blog ) .. sbb akk x akan approve kalau akk x kenal huhuhu sorry ;)  .. disana setiap xtvt akk akan diupdate .. memang banyak di sana  juga di instagram & wechat ... sudi2 lah add ye ;)

terima kasih buat NUFF sbb masih percayakan blog akk ini ..

LOVE ALL OF U !


47 comments:

  1. Akak busineswomen yg berjaya ni.. insyaAllah..

    Takpe kak, take u;r time, memang kalau bz ni nak update blog mahupun BW agak terbatas kan

    ReplyDelete
  2. Banyak juga UV tu dan banyak jugak BE...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. sy pun sama.
    sejak dah tak keje ofis mmg jarang apdet blog sebab malas! huhu

    ReplyDelete
  4. akak... sama la sy... tak dan nak update blog pun... huhu... BE tah ada ke tak.. huhu

    ReplyDelete
  5. nnt le akak add tp xmo bgtau sapa, ylh nak tau ieda ingat lg ke tak upa ni walau gmbr ala2 malu jer?

    ReplyDelete
  6. akak, saya g add akak yer...

    id saya, zarina tazari :-)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak ieda!!! traffik mantap juga walau tak update blog

    ReplyDelete
  8. byk tu kak..hihi..saye pon byk aktif kt insta, sudi2la add ye kak Zety Zainal ..kt fb pon kdg2 je updet

    ReplyDelete
  9. Salam. Nanti saya add di fb

    ReplyDelete
  10. ITU LA PENAngan kerja dari rumahkan kak...alhamdulillah..rezeki Allah taala...seronok bace akak busy menguruskan hal rumah tga dlm masa yg same ligat berbisnes.....

    murah rezeki akak....nuffnang cyg akak tu hehehhehe

    ReplyDelete
  11. hehe..

    ok banyak la ni kak. ena nye tu lagi lah... hayut terus..adeihhhh

    ReplyDelete
  12. Samalah kita kak...sekejap ada sekejap takde..hehe..tapi UV akak pun still banyak tu..BE pun banyak..Tahniah kak..~

    ReplyDelete
  13. perghhh akk baca xtvt hang pun akk dah rasa penat...sian kamu sis..takpe demi masa depan dan kehidupan yg lebih baik...

    ReplyDelete
  14. nanti saya add akak kat fb..is saya ema ery...

    ReplyDelete
  15. Bz tuh semua rezeki dan perlu diutamakan.. Moga terus berjaya..yer Ieda.. :)

    ReplyDelete
  16. pengedar aktif herbalife nie..hehe..
    rezeki tu sis..gud luck yer.. =)

    ReplyDelete
  17. wah.. semakin aktif.. insyaAllah x lama lg akan berada dipuncak pula..

    ReplyDelete
  18. Sama ler kita. Sibuk selalu tapi tetap gagah la jugak nak update.

    ReplyDelete
  19. alhamdulilah kak
    rezeki kan :)

    ReplyDelete
  20. Rindu akak!

    Ooo org herbalife la ni ye. Baru tau

    ReplyDelete
  21. Bestnya macam ni...

    Semoga akak sentiasa sihat ye.. sibuk2 macam tu kalau tak jaga makan payah juga kalau sakit demam nanti..

    ReplyDelete
  22. Moga terus berjaya dengan apa yang diusahakan.

    ReplyDelete
  23. tahniah... kalau dah tertulis rezeki kita kan begitulah

    ReplyDelete
  24. congratulations...owhh sibuk rupanya...good luck akak

    ReplyDelete
  25. Tahniah kak. Smoga bertambah murah rezeki. Byk tu visitor even x update.

    Kak, apa IG nya.

    ReplyDelete
  26. Nak add jugaklah kat fab..tnggu ya...

    ReplyDelete
  27. adoiii silap taip..Fb buka fab (macam sabun fab pulak)..heheh

    ReplyDelete
  28. oke dah tu ada gak rezekinya...

    ReplyDelete
  29. Sibuknye kak.... :-)
    Traffic jatuh pun tetap ada BE, oklah tu kak.. pepun ada masa updat ye kak... :-)

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah.. tahniah... lama tak jenguh kak ida ni..

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum kak,

    tq singgah blog sy. wahh alhamdulillah rezeki akak blogging ni... sy pon dah lama tak cek nuffnang :)

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah...tahniah...lama bunda tak singgah sini...apa kabar?

    ReplyDelete
  33. Tahniah ieda...rezeki tu....traffic tu boleh dinaikkan, no problemkannnn...hehe

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah kak..rezeki jugakkan walau trafik jatuh..sy pun sme tp alhamdulillah income cpt naik..skang tgh pk nk naikkan trafik smla..

    ReplyDelete
  35. Alhamdulillah.. rezeki walupun lama tak update kann..

    saya add akak ye, Yusnita Jumaakim ^_^

    ReplyDelete
  36. Tahniah kak.. dpt BE.. :)

    Anda tersenarai dalam senarai pengomen tegar blog Ejulz bagi tahun 2013.. Terima kasih banyak2.. Lihat sinihttp://kampung-kameq.blogspot.com/2013/11/pengomen-tegar-bagi-bulan-mac-hingga.html

    ReplyDelete
  37. Hai!..akak... lama saya tak singgah sini,akak pun sibuk jugak ya..

    ReplyDelete
  38. Tahniah Kak...rezeki masuk.....:D

    ReplyDelete
  39. morning & singgah pagi membaca !

    ReplyDelete
  40. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  41. salam kak..
    lamanya x nampak..harap akak sihat2 aje ye...

    ReplyDelete
  42. LAME AKAK menyepi...akak camne?...ok ke...akak busy yeak....

    ReplyDelete
  43. banyak BE yg dok running tu...dah dikreditkan nanti..lumayan..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...