Wednesday, September 25, 2013

SIAPA SUKE INI ? PAMERAN POKOK BONSAI ....


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

haaaaaaaaa sape suke letak bonsai nie dirumah ??
baru2 nie akk ada ke Ktn Prade , kebetulan ada pameran pokok bonsai .. perghhhhhhhhh melopong tgk ! .. ini sebahagian yg sempat akak ambil gambar sbb kamera habis bateri .. bayangkan punyelah banyak dan ini semua adalah yg terbaik ! .. kira gold & silver meddle lah nie ... mak aihhhhhhhhh
ada diantara bonsai2 ini mencecah jutaan ringgit ! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. apelah kelebihan bonsai nie eerrk ... sib baikk lah akk x berapa minat .. sekadar suka tgk ajelah ;)









hubby cakap , kalau dia ada TERlebey duit ! dia beli bonsai yg ini utk di rumah .. dia pilih nie sbb ada buah ! .. tu x menahan tuu .. ekekkeke memang ngaga lahh org yg minat ngan bonsai2 nie .. sib baik lahhhh akk bukan fanatik bonsai !


33 comments:

  1. comel giler..dah macam pokok2 dalam citer cinta2 lak..nasib la amy pun xminat bonzai n pokok2 nie..hehe

    ReplyDelete
  2. suka2...tapi mahal pokok bonzai ni kak..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. lya pon same,.. bkn peminat bonsai. suka pokok y ad bunga ceria n simple

    ReplyDelete
  4. Kalau ada ilmu sains bonsai, saya nak bonsaikan pokok durian. Bila tiba musim durian pasti menarik bila durian bonsai ini berbuah....

    ReplyDelete
  5. cantik kak.tapi mahal gila kan.

    ReplyDelete
  6. Suka..tapi malas nak bela. Bonsai ni kena rajin trim.
    Ceh..mcm mampu beli puunn..

    ReplyDelete
  7. mak aihh mahalnye pokok bonsai ne..

    ReplyDelete
  8. saya pun suka bonsai ni..
    cuma tak cukup ongkos nak terjun dalam hobi bonsai membonsai..ekekekekeke

    ReplyDelete
  9. Kiut aaa.... comel...
    Minat tu minat jugak, tp minat tgk jerla.. tak mampu den.. :P

    ReplyDelete
  10. dana suke tgk je kak... heheheh... cantik artistik pokoknyer... naper akak takde amik gambar dkt pokok bonsai tuh buahnyer camne

    ReplyDelete
  11. uii..macam2 bentuklah.saya pun ada satu pokok bonsai tapi version kecik cenonet punyalah.
    itupun kena paksa rela beli sbb x sengaja terlanggar pasu dia masa saya gi kursus kat cameron.
    nasib rege dia rm2.kalo rm20 hengget mau jadi hulk saya dibuatnya.:p

    ReplyDelete
  12. kat kuantan parade ari tu kan kak?? saya pun pergi, ralik tengok pokok nya. Betul ckp suami akak, kalau terlebih duit bole beli. KALAU AKU KAYAAAAA......

    ReplyDelete
  13. sya suka kak.. mmg berimpian nk letak bonzai kat rumah.. tp nntlah dulu yer.. hehehe

    ReplyDelete
  14. memg cantik kak...geram je tgk

    ReplyDelete
  15. tak minat ... sbb mls nk jg ..hihi

    ReplyDelete
  16. Nak pandai nak jaga bonsai ni. Mungkin sebab susah nak jaga tu la harga dia jadi mahal.

    ReplyDelete
  17. Cantiknye..harga pun cantik.. ^^

    ReplyDelete
  18. waaaa.. cantik2.. camne la diorang jaga sampai jadi camtu.. hehe

    ReplyDelete
  19. unik2 jek nmpak pokok2 bonsai tuh..harga leh tahan mahal eh..dasatttt..wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  20. walaupun tak reti sangat, saya suka tengok

    ReplyDelete
  21. waaaaaa.. teman suka gak pokok bonsai ni.. dulu abah teman rajin bela pokok bonsai.. tapi pastu malas nak jaga terus mati pokok tu.. terus x bela bonsai dah.. heee

    ReplyDelete
  22. dulu zmn org gila bonsai.. sy dan abg sy pun turt buat bonsai.. hehe... ada lagi sepokok hidup kat kg tu..

    ReplyDelete
  23. ade kdg tu bentuk2 bonsai pelik2 dan takut..hihi

    ReplyDelete
  24. ada cina kjat umah saya nidia tanam sendiri bonzai..banyak sangt..

    ReplyDelete
  25. comeiii.. tp rege..
    mak aihhh, pecah kapla!

    ReplyDelete
  26. bonsai ni mmg agak best jugak la.nk bela pun sng katanya.tp harga tu tak brapa nak best kot.haha

    ReplyDelete
  27. pokok bonsai susah nak jaga kan kak..??

    ReplyDelete
  28. tak penah ada pokok bonsai coz harga mahal kan

    ReplyDelete
  29. suka jugak tengok.. nak jaga memang tak la.. hehe..

    ReplyDelete
  30. comel ni...pokok ni unik sangat tapi reganyer ya hampun...lagi unik lagi mahal kan kak...

    ReplyDelete
  31. Menarik sekali festival bdaya seperti ini.
    Mau deh rasanya ke sana untuk lihat-lihat.

    Aku mau kasih info aja nih, barangkali pengunjung blog ini ada yang sedang membutuhkan Dus Makanan. Jika berminat untuk tahu lebih lanjut bisa kunjungi kami Greenpack di : http://www.greenpack.co.id/

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...