Wednesday, September 4, 2013

SAYANG KOWANG ! SAYANG NUFFNANG JUGAK !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

 tadi siang akk update testing pakai blogger update thru hp kan .. ekekke macam2 komen lucu dari kawan2 .. kakak2 dan adik2 .. sayang kowang ketat2 ati berbunga2 riang sebenarnya .. syukur allah bg perasaan nie bermain di minda akak skrg nie .. x tahu kenapa .. buts i LOIKE ! ...
ada yg tanye akk update guna apa ? akk guna blogger update tuu application dari playstore .. di ajar oleh adik INTAN BERLIAN , ahaa bukan ibu aliesya dan aqilah ye .. nie adik INTAN BERLIAN lagi satu tuu ekkeke .. TQ tau .. pada uolls semua juga !

dan ada yg tanye akk pakai hp ape .. s4 ke .. OMG den lom mampu .. arituu ada org nak hadiahkan tapi x tahu kenapa x der rezeki kite layiee .. akk dpt samsung grand sahaja ! ok lahh kann .. syukur alhamdulillah dari allah yg izinkan .. ok juga .. macam kata2 adik lieya .. cantik pic walau besoo gabak  .. akk bukan nyee ape .. bila beso2 nie .. aku mudah sakit dada bila bukak blog sendiri ! muahahhaha .. ;))

ok2 .. 2nd sbb hari berbunga2 sbb nie lah .. syukurrr rezeki allah BE dari nuffnang bertambah dan kekal lama di blog picisan akk nie .. akak akui dah mula ada mood M skrg nie disebabkan pelbagai faktor .. nak2 bila ada kerja2 herbalife yg perlu disettlekan .. bila kerja fulltime nie nak bahagikan masa rasa macam terkejar2 lak .. udah nyeee blog picisan niee terbiar adakalanya sabtu ahad x terupdate ! huwaaaaaaaaa ya ampunnn ... mak aihh panjang lebar lak malam2 nieee

ok2 disebabkan itu jugalah mr NUFF sayang kat kite sampai dia bg lama BE di umah kitee nie .. TQ mr nuff .. sayang ketat2 leh dok ! muahhahaha upsssssss terlebey sudah !


kocik kan .. x yah lah beso2 sgt ... maluuu .. aper lah sangat BE yg akk dpt dibandingan dgn uolss semua .. tapi ini semua utk pemangkin semangat akk dan uolss utk terus2an menyayangi blog masing2 kan kan kan ;) semangat utk terus berblog !

ok2 .. nak BW .. nie x ngantuk layie nie .. penangan TEA & ALOVERA herbalife .. memang terbaik lah ekekeke .. ok2 .. tapi sok nak puasa layie .. kena tidoo gak lah

salam semua 

jangan lupa ambil air semayang bila nak tidoo ye ;)


18 comments:

  1. perghhhhhhhhhhhhhhh,amount BE :D

    ReplyDelete
  2. samsung grand pun dah grand kak. wowww.. be semua masyuk.. ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak!!

    suka tgk deretan be tu. sbb sblm ni akak pun dah lama nantikannya kan

    tahniah kak!!

    ReplyDelete
  4. sejak berblog ni barulah akak tau yg blog blh buat duit ieda.. patutlah ramai yg suka blogging.. hehe.. kalau idak dulu akak asyik dok update kat fotopages je.. skrg.. akak lebih kepada blog berbanding FP.. tp FP masih bernafas lagi.. hehe.. blog keutamaan utk resepi jelah.. apa2pun tahniah ieda.. berderet2 BE.. akak tunggu sikit masa lagi nak cash out la rasanya.. hehe..

    ReplyDelete
  5. wahh byk ni kak ongoing iklan..tahniah kak....rajin2 update blog kak...

    ReplyDelete
  6. fuhyooooo berderet ha BE
    apa lagi kak laju2 update sllu
    laju2 blogwalking haha
    tahniah kak
    weols pun syg uols hehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tahniah k.eida

    ReplyDelete
  8. Salam K.Iedamimi..

    hihi..alhamdulillah.. :)
    byk cpuc tuu..tahniah tauuu :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak...masyukkk tu leh blanja ekekeke

    ReplyDelete
  10. rejeki kakk..rejeki..huhu

    ReplyDelete
  11. wah... lepas nih leh sambar note 3.. hehe

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah murah rezeki akk...syg akk juga.hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...