Tuesday, September 24, 2013

SARAPAN SANTAI DI PAGI SELASA


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

huhuhu serius cakap .. skrg nie mood M dah maii dah .. x tahu lah kenapa mood nie mendatang .. habis tempias semua blog .. nak ngadap blog nie bercintaaa sgt2 .. habis2 terus shutdown ! huwaaaaaaaa memang bahaya erkk penyakit M nie .. sib baikk lah akk x kerja dah .. kalau tidak .. perghhhhhhhh paroh ! rasa lak kerja x ikhlas kan ekkeke ;)


hurmmm jamu matalah pagi nie erkk ..
mee hun goreng santai namanyee nie .. x tahu lah mood M tuu sampai ke memasak pun ada ..
adohaiii bahaya juga kan .. tapi sib baik lah apa yg akak masak menjadi .. kalau salah teknik haru kan huwaaaaaaaa .. mau kena bebel ngan mak akak .. ;))

ok lah .. hari nie nak BW ... seyesss dah lama x jenggah rumah uolsss .. sorry ye sangat2 .. ;(

26 comments:

  1. bila si "M" sudah menghampiri..semua benda tak menjadi....harap2 cepatlah "M" berlalu pergi yer sis...

    ReplyDelete
  2. M ai pun menjadik2 since preggy ni kaka uwaaaaa
    Eh AFP plak tgk fried bihun tu

    ReplyDelete
  3. Bukan M daa tu, rajin2 sgt..

    ReplyDelete
  4. bila M tu mai semua menda xjd kan kak..hehe

    ReplyDelete
  5. bihun goreng my fav all the time..bg mee bandung pun bihun goreng tetap di hati hehe

    ReplyDelete
  6. santai sggh mee itu.. hehehh mood M baru jerk berlalu dari yana. skrg tgh mood R ... hehehh

    ReplyDelete
  7. penyakit M,mmg tiada ubatnya..

    ReplyDelete
  8. salam k.iedamimi..

    dapnye bekpes bihun gorenggg..
    nyum3... :)

    ReplyDelete
  9. saya pun breakfast mihun goren pagi ni.:-)

    ReplyDelete
  10. Biasa laa tuh Ieda..kalau dah penyakit M..dah dtg.. mood ke laut laa jadinya dan blog pun jadi sunyi sepi..ahakss..

    Sedap.. tgk meehoon tuh.. :)

    ReplyDelete
  11. makanan lg... Alhamdulillah rakyat malaysia ni kaya dgn makanan yer.. x putus2 rezeki makanan tu..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. saya memang sokmo kena penyakit ni..hahak :)

    ReplyDelete
  14. walaupun akak dpt penyakit M tp bihun goreng akak tetap sedapppp...hehee... klu sayala mesti dh tak masak...hahaaa...

    ReplyDelete
  15. selalu bihun goregn putih je..kalu merah anak-anak takmau makan..pedas katanya walaupun tak pedas.

    ReplyDelete
  16. sama la dengan kakain.bila M sudah mari satu apa pun tak menjadi...tapi kene elakkan penyakit M tu kann..

    ReplyDelete
  17. kena jumpa doktor niee kakk, hahaa
    Eiqa baru makan mihun pagi td, ehhee

    ReplyDelete
  18. kena p cuti2 Malaysia ni kak he3

    ReplyDelete
  19. saya pun kalau masak tak jadi mak mesti bising..sebab tu saya tak boleh dok serumah dengan mak atau mak mertua..sebab saya tak pandai masak..hehehe

    ReplyDelete
  20. nampak sedap tu mem ni...makan ngan kropok lagi sedap ni....

    ReplyDelete
  21. cikna tolong halau si M tu ye kak.. shuhh shuhh.. pegi jauh2 sana.. hehe..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...