Thursday, September 12, 2013

RAJA AZMI DI HENTAM HEBAT !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

dia nie dah kenapa ?


Menjelang hari pernikahannya pada 15 September ini, nama Raja Azmi masih lagi tidak henti-henti dikaitkan dengan kontroversi. Terbaru, dirinya dihentam dan dimaki hamun teruk peminat selepas gambarnya menyumbat sebatang rokok di mulut bayi tersebar di laman-laman sosial.
Antaranya, produser kontroversi ini digelar ‘bodoh’ dan ‘mak cik tua’ kerana cuba mencetuskan publisiti murahan yang gemar dilakukannya seperti sebelum ini. Rasanya gambar sebegini tidak perlu dikongsikan bersama umum kerana walaupun rokok yang disumbat di mulut anak kecil itu tidak dibakar namun peminat merasakan tindakannya itu adalah tidak wajar untuk kesihatan cucunya.
Apa-apa pun selamat pengantin baru diucapkan buat Raja Azmi dan tunangnya, Eddie.
Semoga hubungan yang dibina ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat – Mynewshub.my

ps : dok sempat nak BW ari nie .. sebuk di dapur menguruskan ayam yg disembelih hubby 3 ekorr uu I masak rebah bangun ... yumx3 .. lepas nie baru BW ekkke


25 comments:

  1. Senang kata kurang peka itulah jadinya ieda...

    ReplyDelete
  2. Eee ada lah dah kertua mcm tu nak kontroversi lagi.. buat lah perangai elok2 sikit.. kan kak ;)

    ReplyDelete
  3. moga Allah berikan dia hidayah
    jom singgah
    perkongsian ilmu..
    http://www.freevitamin.my/2013/09/testimoni-vivix-untuk-pesakit-sle.html

    ReplyDelete
  4. rokok betul2 ke mainan tuh kak yek? kalu rokok betul2 mmg something wrong somewhere lah dia tu kot....

    ReplyDelete
  5. betul ke x betul dia ni..tp kdg2 lawak pun ada dia ni..aptb hahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaaha ni namenye cari pasal kak oiiii...adoi laa nape la raja azmi ni mcm nie...sah2 le gambar ni akan jadi isu hangat...die ni mmg gile glemer la kak...takkan la tak pikir sebelum post pic ni kan...

    ReplyDelete
  7. tak tau nak ckp apa...brgkali dia perlukan publisiti supaya org tak lupakan dia yg pernah ada dlm industri hiburan...

    ReplyDelete
  8. mana lah akal waras sang nenek ni ye..fening.semoga ALLAH beri rahmah dalam hidup dia.

    ReplyDelete
  9. hurm... tu ajar cucu isap rokok ke ape tu, hehehee...rokok nenek ke tu, hahaha... astaghfirullah ala'zim....

    ReplyDelete
  10. begurau pun..bialah bertempat...org malaysia ni kalau merokok tak kira tempat takpe pulak..

    ReplyDelete
  11. Herm... bergurau tak kena tempat...huu

    ReplyDelete
  12. ingat pesan ustaz... jangan biasa kan diri melakukan perkara yang HARAM... nanti bila dah terbiasa... dah tak rasa apa²..jadi seronok plak...

    bila budak tu dah besar nanti.. jadi penagih rokok... jangan salahkan orang lain plak...

    ReplyDelete
  13. hmmm...apo la nak jadi makcik sorang nih...

    ReplyDelete
  14. Alahai....xmo lah komen lebih2, mengucap pjg baca entry ni

    ReplyDelete
  15. macam2 hal la artis ni.. xfaham betul..

    ReplyDelete
  16. salam k.iedamimi..

    hmm..kenapa ye?? -_-"

    ReplyDelete
  17. Lawak antarabangsa la tu.. Layannnn

    ReplyDelete
  18. aishh.. raja azmi ni dari dulu lagi suka jea buat kontroversi.. hemm.. aikk.. dh kawen?? xtau pun.. waaa.. dh kawen lain yea.. hemm.. ingatkan nak berbaik lik dgn bekas suami..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...