Friday, September 6, 2013

NASHA YG CANTIK MENAWAN DENGAN DADA DITUTUPI BUNGA !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

entry ari nie x melambangkan hari jumaat yg penuh barakah .. semua sekadar renungan kita pada ciptaan allah yang sedar atau tidak kita x dapat nak hargai atau sayangi .. :(

penuh ayat tajuk entry akak hari nie .. bukan apa , sejak lama dulu .. artis popular dan model terkenal negara nie menjadi idola akak , dengan kecantikan asli yang dia miliki , tubuh badan yang sempurna .. fizikal yg cantik dan ada pendapatan yg lumayan .. memang kagumlah dgn hasil usaha dia selama ini ..

cuma kelemahan dia disini pasti anda semua dapat lihat dengan jelas kan .. disitu datangnyee sayu akak melihatnyee .. seram sejuk tgk pakaian yg dia pakai di satu majlis nie ... huwaaaaaaaaa sayang oh sayang , x der pula yg menegur erk ..


Nasha pada majlis pertunjukkan fesyen sempena pelancaran perisa terbaru ais-krim Magnum, Malaysian Digest.com . Nasha juga mengakui dia kini masih solo dan seorang yang cukup memilih baik soal percintaan mahupun hal-hal yang berkaitan dengan kariernya.

“Saya masih solo. Memang saya seorang yang memilih. Itu memang prinsip saya seajk dari dulu. Kalau nak kata ‘mr. right now’, memang banyak… tapi kalau ‘mr. right forever’, setakat ini saya belum jumpa lagi”, katanya dengan nada bergurau. – MD

bila nasha nak kawin erk ? usia dah menginjak 42 tahun ....
adakah kerana dia terlalu memilih atau lelaki takut melihat akan keberanian dia ? huhuhu semua ini kerja tuhan , jodoh ajal dan maut semua ketentuan allah .. mungkin belum sampai waktunya ..

22 comments:

  1. huhuhui ada ttp mcm cup tu kot kak... bersangka baik konon nyer...

    ReplyDelete
  2. astaghfirullah.. sakit mata sakit mata..

    ReplyDelete
  3. fesyen halle berry lah kak ;P

    ReplyDelete
  4. Alamak!!! Beraninya..uhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. cantik tp itu lah... kita doakan satu hari nanti dia akan berubah seperti beberapa artis lain yang sudah berubah

    ReplyDelete
  6. rasanya dia dah pernah bertunang dl kan kak.. ermm ksempurnaan & segala2nya ada.. tp sayang lah kalau tak ada zuriat huhu

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Ieda

    Subhanallah

    ReplyDelete
  8. hmmm mampu pandang je nk tegur pun die paham ke ...

    ReplyDelete
  9. cuma mampu doakan suatu hari nanti dia sedar...

    ReplyDelete
  10. huhuhu istighfar byk2 tgk gambar ni. erm.. speechless la kak ida.. Queen pun minat dia tp tula bila dh namanya artiskan pakaian semua nak terbogel

    ReplyDelete
  11. Halle Berry penah pakai baju macam ni.. Eeee... segannya kak.. malu la..

    ReplyDelete
  12. moga dia dapat taufik dan hidayah dari Allah..
    kadang2 sebarkan gambar macam ni pun kesian jugak sebab dia orang Islam.

    ReplyDelete
  13. moga ada hidayah buat dier satu hari nanti kan !

    ReplyDelete
  14. Salam K.Iedamimi..

    huhu..tak tau nk kate apa.. :(

    ReplyDelete
  15. aduhhhh....nasha nasha nasha.....

    ReplyDelete
  16. dah dia sendiri kata seorang yg memilih..smp tua bangka la tak kawen kot.hehe..

    tp jodoh tu rahsia Allah.usah persoalkan...:)

    ReplyDelete
  17. ish3.. ingatkan gmbr apa tadi.. haha

    ReplyDelete
  18. huahuahuahua..seksinyerrr!!! tak tau dah nak komen apa lagi..>_<

    ReplyDelete
  19. Perghhhh...seksi tu. Kita doakan satu hari nnt dia akan berubah.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...