Monday, September 9, 2013

NABILA HUDA KEMALANGAN !

Salam semua


Aduhhh tension sikit pagi2 nie,  update melalui tab nie,  huhuhu komp akk problem pulak 
Dah lama x kena masalah mcm nie,  x tahu apa sebab dia ashik loading - loading dan loading,  x mahu kuar
front page windows tuu,  nie budget nak bawa komp masuk workshop lah kan huhuhu
nangis rasanya x der komp nie,  akk bukan nyee suke sgt update pkai tab nie,  sgt terbatas ekkeke 
teetttt alasann ekkeke



Ok berbalik pd tajuk,  duk2 baca paper nie haa tadi,  sekalj tgk berita pasal si nabila huda nie
xcident uuu,  aduhh kesiann dia,  dia dgn anak dia lak tuu,  sib baik cedera ringgan huhuhu 
harap2 dia ok lah kan,  katanya terbabas,  hurmmmm dia elak apa atau dia tertidur ke. ?.


24 comments:

  1. semoga panjang umur dia kan aminnn

    ReplyDelete
  2. lieya pun dpt tau malam kak...cepat2 cek instagram ex laki die...lega tgk keisya anak die leh bercakap dah...sian anak die patah tangan sbb tercampak dari kereta....lieya syak dirver tu ngantuk ko...nabila seb baik kecederaan ringan jek kat kaki kene kaca so kene jahit....mujurlaa takde ape...

    lieya pun mcm akak, kalo update pakai ipad rase terbatas..sedap kalo pegang laptop atau pc gak kan kak heheheeheheh

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada terbaca kisah nabila ni.. Ada anak sekali tu yang tambah kesian. Semoga cepat sembuh semuanya..

    Hai, takpe kak.. Guna selalu tu akan makin cekaplah.. Saya makin jarang guna laptop sebab kekangan dengan anak kecik. Nak mudah punya pasal.. Hihi..

    ReplyDelete
  4. hmmmm tatau nk komen ape ...

    ReplyDelete
  5. Nasib baik triton yg dinaiki kalau kereta kecik terbalik risiko lagi tinggi.

    ReplyDelete
  6. Salam K.Iedamimi..

    alhamdulillah dia & KL cuma cedera ringan.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah sib baik tak pape...

    ReplyDelete
  8. Mujur tak der ada kecederaan yg serius..moga dia dan anak dia segera sembuh..

    Akk ni lagi lah dgn mata dah rabun nak guna tab atau phone update bloq tak der lah nampaknya...tu yg dah lama tak update bloq....PC di opis jer...kat rumah Lappy dah jahanam pulak...

    ReplyDelete
  9. tu la..dgr dlm radio oagi tadi.anak dia patah tangan ek..sian..tapi syukur la takde yg serius.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...semua selamat cume cedera ringgan tapi sian kat anak dia kan..

    ReplyDelete
  11. ada terdengar berita nih di radio pagi tadi...

    ReplyDelete
  12. terbc berita ni smlm..terbalik tu yg seram bacenye

    ReplyDelete
  13. baru je tau kak.. Alhamdulillah cedera ringan je..

    ReplyDelete
  14. nasib baik cedera ringan je..

    ReplyDelete
  15. yeke?
    alamak kena tgk istagram beliau
    iols is peminat setia dia haha

    ReplyDelete
  16. ya allah semoga segera sembuh hndknya, ngeri dan seriau dgr citer eksiden ni kak

    ReplyDelete
  17. sedikit ujian utk menyedarkan beliau...

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah tak teruk. Kesian kat anak dia tu.

    ReplyDelete
  19. sy ada baca paper

    cedera ringan saja kan..anak dia yg comel tu je patah tangan.mesti sakit.kesian..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...