Tuesday, September 24, 2013

HI - TEA with 20K PRESIDENT TEAM MAMBERS


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

huhuhu memang seronok dan sangat2 berbangga bila dpt msg dari pihak Herbalife akak terpilih sebagai salah seorang ahli herbalife yang layak untuk HiTea bersama 20k Prest Team Mambers Herbalife malaysia , Pn Kamilah dan suami ... syukur , akak layak sbb akak dah pun melayakkan diri Freshman Supervisor ! ..
dan akk adalah diantara 8 orang yg dirai petang itu seluruh negeri Pahang ! ...

wahhh x sangka lah pula , berpeluang ber Hi-Tea dengan 20k Presiden Team Mamber ini bertempat di Hayat Regency Hotel , Kuantan . Siap ada tema , tema santai di pantai ! ....



Hayat Regency Pool Side , Kuantan



The food untuk petang tuu , ada macam2 .. tapi percaya atau tidak , akak hanya makan yg dibawah ini sahaja .. x sempat nak cedok lebih2 dahh ... duk sebuk berbual dengan kenalan2 distributor yg lain ..


I makan ini sahaja .. yg banyak makan hubby lah .. sukee lah dia ;))


coprate mambers .. en izzudin ralit berbual dengan mr hubby ...


dengan suami Pn Kamilah .. En Ayob ... he always support his wife .. 20K uuu huhuhuh



& this is Pn Kamilah ... orangnyee cantik , putih dan gebuu kulitnyeee , mana idoknyeee dia telan Omega Fish Oil tuu 14 biji sehari ! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

syoknyee bila berbual dengan orng yg sangat hummble nie .. dia x kedekut ilmu dan sangat positif , bila dah berbual lama .. baru tahu dia same age with me !!! what !!! ahahhahah soo nampak mudee dok kami berdua ! muahahhaha ..

she really inspire me .. baru 7 tahun dalam Herbalife tapi dah menimati rezeki dari allah sebegini rupa .. pendapatan sebulan 20k uuu .. its from Herbalife  .. soo siapa nak bg .. jadi pin @ my mind .. kalau dia boleh aku x kan x boleh kan .. its matter of time ! dan rezeki dari allah , soo  kita usaha biar allah yg tentukannya kan kan kan ..


ps : dia punya kereta setanding kereta kerabat raja dah .. memang hebat wehhh .. kagum sebab dia diantara orang melayu islam yg berjaya dan paling seronok , dia x lupa asal usul ! alhamdulillahhhhhh




17 comments:

  1. Salam Kak Ieda buat bisnes Herbalife ek... bagus la kak, rajin, cari income lebih, saya patot contohi akak, mane tahu one day kite dapat pakai kereta yg setanding kerabat2 Raja.. InshaAllah...

    pst: bil2 jiran tetangga pun, kite bayar selamba, hahahaha! akak ieda penah tak dgr lagu tu? hehehe...

    ReplyDelete
  2. untung la dapat bergambar dengan Ronaldo..heeheh

    ReplyDelete
  3. Teruja baca telan fish oil 14 bijik sehari.... :-)

    ReplyDelete
  4. kak Ieda, cube dgr lagu Kalau Aku Kaya - Awi Rafael, hehehehe...nnt kakak faham...

    ReplyDelete
  5. wah, x lama lagi kak ieda pon pkai kreta setanding kerabat di raja lah yerk... alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. wahhh nak jadi macam dia kena telan 14 biji fish oil ye kak? huuu..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak ieda.. smoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  8. tahniah akak, akak dengan dia nak seiras dah..

    ReplyDelete
  9. Tahnih akak, waah akak antara org yg bertuah..moga terus maju jaya ye kak...

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak..moga terus sukses..^^

    ReplyDelete
  11. rezeki die..bestkan..usaha tanggan kejayaan.. =)

    ReplyDelete
  12. klu rajian tak malu ...semua boleh janji berusaha

    ReplyDelete
  13. tahniah akak..bukan senang dpt jemputan mesti akak salah seorg yg aktif dan jualan tinggi nih...tahniah kak....

    kak lieya tergode tgk menu2 yg ade tu kak....sedap tul kudap2 sambil borak share cerita ni kan...

    ReplyDelete
  14. cangrate sis..usaha tangga kejayaan kan sis...20k punya pendapatan...superb nya dia kan....

    ReplyDelete
  15. seronok org meniaga mcm ni..el x pandai lah nak meniaga benda2 mcm ni..lau mkn2 masak2 ok lah kut

    ReplyDelete
  16. sebagai sumber inspirasi bg kita orang melayu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...