Wednesday, September 11, 2013

BERPAKAIAN KETAT ? Fida Ibrahim Pula Dicemuh Peminat


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

renungan RABU TANPA KATA




semoga menjadi renungan kita bersama

sumber : chehabaq & FB

19 comments:

  1. hmmm...mungkin dia terleka...kita doakan semoga dia dapat hidayah...bukan dia sorang je berpakaian mcm ni..ramai lg wanita diluar sana yg berpakaian mcm ni..huhu

    ReplyDelete
  2. eh, dah lama ke fida ni buat gini... tak perasan lak... mmg tak patut, mula berubah nampaknya.. minta dia cepat insaf

    ReplyDelete
  3. dia ni dah pelik2x dah berfesyen..ketat bebenar.

    ReplyDelete
  4. moga fida kembali berpakaian cam biasa2 kak. dulu org kata dia tak berfesyen la ni jadi camni lakl sebab jadi mangsa fesyen. aduhaiii..

    ReplyDelete
  5. insha Allah, doakan dia dapat hidayah

    ReplyDelete
  6. fesyen dia ni mmg tak berkenan kat mata kita.pelik2 dia ni..

    ReplyDelete
  7. alahai....dah cantik tertutup tapi....

    ReplyDelete
  8. Kite boleh doakan yg terbaik utk die..

    ReplyDelete
  9. semoga kitasemua diberi petunjuk & hidayah dr Allah SWT.

    ReplyDelete
  10. Nama pun artis mudah aje org nampak yg didepan mata laaaagi ramai kan..

    ReplyDelete
  11. mendoakan yg terbaik utk dia..amin

    ReplyDelete
  12. hari rabu tanpa perlu kata apa2, tengok jerlah..

    ReplyDelete
  13. die ni mmg tak penah serik la aku rasa pakai tudung sbb fesyen je kot ... hmmmm tak abis2 ngan gosip

    ReplyDelete
  14. dia selalu je jadi mangsa fesyen.. pelik2 sgt..

    ReplyDelete
  15. M pun tengok kat insta ari tu...sian sb dah jadi mangsa fesyen

    ReplyDelete
  16. emm sy pun tak berkenan tgok..lg2 kt tv yg dia jadi pengacara rancangan apa ntah..pakai baju smp nak bernafas pun tak lepas

    ReplyDelete
  17. alahai.. teman suka dia ni.. hemm.. tapi tang pakai ketat2 tu x bole lea kan.. menda dosa harus ditegur..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...