Wednesday, September 11, 2013

ASAM CAMPUR - CAMPUR .. SIAPA SUKE ?


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

haaaaaaaaaaa baru sat pergi ke pasar tani disini .. nampak aje asam2 campur2 nie .. terus grab .. nak2 buah aperr tuu adehhh .. suke noo akak makan .. haaaaaaaaa jgn katee den NGANDUNG erkk ! ahhaha den dah x leh ngandung dahh .. dah kena SITA ! ... haa nie biasalah tekak dah masam2 sbb kan selsema .. soo memang syok cari benda2 macam nie makan .. ralit !


 nie paling best ! .... 1 2 hari habis ! ekekkeke


haaa tapi kena ingat , asam macam nie x leh makan selalu dan banyak yee .. ada banyak bahan yg x elok utk kesihatan bdn dlm asam2 macam nie .. sesekali layan tekak sahaja ok lah ;)

ok2 ... nak BW ! lalalallalalal

26 comments:

  1. sesekali pekena asam kan kak...apa salahnya :)

    ReplyDelete
  2. saya sukee...
    tapi takleh makan sangat gastrik..

    ReplyDelete
  3. Kakcik tak suka asam. :)

    ReplyDelete
  4. hurmm saya ni tak makan asam kak. so bila tgk gmbr asam pun mmg tak bernapsu hehehe

    ReplyDelete
  5. Hmm..suka gak makan asam2 nie.. :)

    ReplyDelete
  6. suka jugakkkkkkkkkkk~ hhehehe

    ReplyDelete
  7. suka jugak tp ikut mood.. heheh..

    ReplyDelete
  8. sukeeee sapa tak suke kak oi.... tp tak blh mkn selalu2 mule lah kang tekak berdondang syg terbatuk2 terkokoh2...

    *kak nnti boleh bg no tepon akak kt dana? 0137890798 sms dana no akak ek

    ReplyDelete
  9. Kecur liur tgk gambar ni kak hihi

    ReplyDelete
  10. Lama dah x mkn asam masim ni seingat saya last mkn time belajar dulu kot hihihi lama dah tu kan

    ReplyDelete
  11. Aduiii, akak buat M terlioq la...

    ReplyDelete
  12. kdg2 mmg teringin ni kak ;)

    ReplyDelete
  13. suka makan lps makan nasi...sbg desert gitu hehe...sbb lps makan nasi,kena makan benda2 masam..

    ReplyDelete
  14. ehm sedap tapi memang taklerh selalu...

    ReplyDelete
  15. saya pun suka kak ida.... kalau ada kat kg dengan anak anak buah lagilah, makan kejab je sepastik abis.. makan sorang tak syokla.. kalau beli kat sini, berminggu baru habis...

    ReplyDelete
  16. akak mmg kejam pic akak nie...tgk pic asam terus air liur merembes keluar hahahaah...dah mmg perempuan kan ..mane le asam dilupekan...

    ReplyDelete
  17. kita tak minat ...klu asam biar yg betul masam cam mempelam muda tu ..ke asam jawa muda ke ... tu br bebetui feel ..hehehe

    ReplyDelete
  18. saya pulak kurang suka asam2 ni..tapi kalau siakap stim asam limau tu sukalah..:)

    ReplyDelete
  19. entah ekk tak tau kenapa sy mmg tak berapa suka makan asam.jeruk boleh gak layan..:)

    ReplyDelete
  20. like it...kecur air liur dah ni

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...