Tuesday, September 10, 2013

ANNE NGASRI SELAMAT BERSALIN : HOYEY ! KOMP DAH OK !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

ahhahah sakan kannn tajuk .. hahaha mengambarkan perasaan ku masa nie .. ku rangkumkan sekali dlm satu entry kan .. tangan gatal nak menekan butang2 komp selepas komp selamat diambil dari workshop .. melayang rm 50 haku ! ... huwaaaaaaaa buts ok .. happy puas hati sbb semua doc dpt di selamatkan .. macam nielah , dulu masa kerja , betul2 kan nie semua FREE sbb ada technician office tolong .. skrg semua duit .. huwaaaaaaaaaaaa its ok ;)

malas nak cerita pasal kes computer .. ok2 ... nbie nak cakap , masa bila dia mengandung punn akak x tahu .. ada dengar2 tapi x sangka dah selamat lahir punnn ... wah2 sejibik wajah ayah dia ekkeke .. tahniah lahh Anne erkk ! x sangka mudah betul ko nie nak mengandung dan bersalin ... rezeki masing2 kan ;)

comel giler .. bolat2 macam ayahnyeee !


Tahniah diucapkan kepada Anne Ngasri kerana telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.4 kilogram semalam. Bayi ini ialah anak keempat Anne dan anak pertama hasil perkahwinan dengan seorang ahli politik bernama Mohd Sumali Reduan.

Dalam perkembangan lain berkenaan Anne, khabarnya dia mula bergiat aktif dalam bidang politik apabila terpilih sebagai Ketua Puteri UMNO cawangan Dataran Merdeka. Nampaknya impian Anne untuk memiliki anak dengan Sumali terkabul jua.
Pasangan Mohd Sumali dan Anne telah bernikah pada 23 Disember 2012. Kredit gambar Instagram Anne Ngasri.
info : abang NARA
ps : amboi2 ,, dah terpilih Ketua Puteri UMNO lagi .. huuhuhuhu ape nak layie erkk .. hurmmm macam2 hal artis nie .. 

23 comments:

  1. comel sunggug like father betoilah !

    ReplyDelete
  2. ya Allah dah bersalin dah ke..cepat betul..murah rezeki si Anne ni kan kak..sng dpt zuriat..sng beranak..:)
    xsempat nak usap2 perut si Anne..lau x leh fuhfuhfuh kat el ni kan kak..hahahah mcmlah si Anne tu rapat ngan el kan kakkkkkkkkk kbai

    ReplyDelete
  3. la tak tau pun dia mengandung.. huhu.. comel baby..

    ReplyDelete
  4. comel yer..muka macam ayah yer..:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat mereka. Ha'ah kak, sebijik muka apak nya.

    Rejeki kawin dgn org umno, dpt naik ketua [putri umno ☺

    ReplyDelete
  6. Syok nyer bau akachan
    Ai pun excited ni EDD makin dekat dah

    ReplyDelete
  7. tembamnya baby..mmmg semua anak dia lelaki kan?

    ReplyDelete
  8. muda2 lagi dah anak 4 kann...murah rezeki anne..hehehe..comel nya baby =)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ieda

    moga menjadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  10. comel...betul ckp akak tak tau cite pun bile preggy nye tau2 dah bersalin jek....

    kawin ngan ahli politik kak sah2 le bini kene turun padang same kan kak...contoh mcm zizie izete tuh laaaa...

    ReplyDelete
  11. YaAllah.. comelnya.. bulattttttt

    ReplyDelete
  12. ha'a ntah bila plak peknennya..

    alhamdulillah rezeki dia senang mengandung dan bersalin :)

    bila suami ada pengaruh, bini pun tentu dpt tempias kak :)

    ReplyDelete
  13. memang tak nampak sangt perut dia masa ngandung..kat insta dia selalu upload gambar dia ..

    betul la..muka laki dia sungguh..heheh

    ReplyDelete
  14. psstt kak, sy dtg lagi ni nak menjawab soklan akak tu hehe

    kalau akak pakai hp samsung, akak tukar font tu kat SETTING, lepas tu cari DISPLAY, then nanti akak scroll kebawah cari FONT STYLE, saya choose font CHOCO COOKY.. selamat mencoba hehe

    ReplyDelete
  15. Semangatnya anak dia....

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..selamat dah.

    ReplyDelete
  17. btl la sebijik muka suami Anne tu, comel & bambam...

    Wah! dah jadi ketua puteri UMNO, ni la untung kawen org politik, tup tup trs ada pangkat...wah! wah! wah!

    ReplyDelete
  18. Bertambahla anak lelaki anne ni nampaknya..rezki dia.. tahniah...

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah...murah rezeki anne..tau2 dah bersalin
    dah suami org politik, bini pun ikut serta juga la..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...