Friday, August 2, 2013

UAI TEGUR CIKGU SHIDA !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

salam jumaat yang indah ... akhirnya kita ketemu jumaart penghulu segala hari dan merupakan Jumaat terakhir di bulan Ramadhan .. apakah persiapan anda hari ini ?

semoga menjadi renungan dengan apa yang di tegur oleh UAI ini ...


ps : rupanya cikgu shida nie ada membalas komen dari UAI nie .. agak badas juga jawapan dari dia .. apa2 punn mentality seorang GURU memang berbeza2 .. nama pun manusia kan .. still buat silap .. still ada kelemahan .. tetapi sebagai wanita , akk sebenarnya segan dengan tindakan cikgu ini . Namun hanya allah yg tahu apa yg tersirat di hati dia ... wallhualam ..



19 comments:

  1. ntah le eida, akakpun tak berani nak komen, maklum le ilmu seciput cuma

    ReplyDelete
  2. pucuk pangkal hati kita masing2 menilaikannya...

    ReplyDelete
  3. Salam kak ieda..intan pon tatau nak kata apa pasal ckg shida ni..hmm

    ReplyDelete
  4. mmg xsuka pon dye ni.tp skrg dh slow sket kan.

    ReplyDelete
  5. over sgt tu yg jd buat org tak suka.

    ReplyDelete
  6. Pernah lah layan 1 2 video dia..mcm tak serasi di jiwa...pd dia brgkali hanya utk suka2...bila suka mnjadi terover suka buat org lain tak suka pula...

    ReplyDelete
  7. dana sampai skrg tak berapa gemar ngn cikgu shidah ni, tak minat sgt tgk video dia... mcm saja memalukan diri sndiri n over sgt...

    ReplyDelete
  8. cikgu syida mn lak ni
    xtau pun papepun uai mmg terbaik

    ReplyDelete
  9. saya pernah jugak layan vid dia dulu..
    tak retilah nak komen...
    saya sokong UAI (^_^)

    ReplyDelete
  10. sapa cikgu ni?? huhu.. tertiba jadi popular la plak dia.. huhu

    ReplyDelete
  11. kalau ok, dia akan terima secara positif =)

    ReplyDelete
  12. Di tegur kena terbuka la
    Mcm cikgu tegur anak murid gak
    Salam syawal kaka

    ReplyDelete
  13. moga dia boleh terima positif komen2 tentang apa yang dilakukan.

    ReplyDelete
  14. Buat lah yg terbaik...hmmm xtau nk men apw

    ReplyDelete
  15. mmg x gemar sungguh.. kalau queen rasa sgt malu la. tp tula pd dia mungkin biasa je kot..

    ReplyDelete
  16. dulu femes sat kan..skrg cam dh slow sikit kot..dh lama xbaca cite..^^

    ReplyDelete
  17. bab2 ni no komen lah.. kita pikir & nilai sendirilah !

    ReplyDelete
  18. dah lama tak dgr pasal cikgu shida ini

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...