Friday, August 16, 2013

SYAWAL 2013 : RAYA PERTAMA BERCOLOUR BLOCK !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

ok .. siap sedia dahh dgn pic2 raya akak hari pertama ! ... ok2 ... x banyak mana pun .. macam biasa pic2 kami beraya memang x dpt nak ambil sangat sbb hubby tghari tuu demam .. demam urat .. soo kebanyakannya kami beraya sekejap2 sahaja .. huhu nak wat canner .. bila ada sahaja ahli keluarga yg demam atau tidak sihat .. semua perjalanan raya jadi terbantut kan kan huhuh

ok lah layan sahaja pic2 raya di pagi jumaat 9 Syawal ini .. ;)


kami sekeluarga COLOUR BLOK tahun nie ! alhamdulillah menjadi juga .. dalam x pandai2 tuu main taram aje .. mengena lak tuu ekkee .. jadilahh ;) janji anak2 suke .. hubby pun ok ! ...

  kakak yg dah pandai posing2 sejak dah besar nie .. macam2 kerenah ekeke

 bukan main posing kan anggah nie ! .. comel ! kekeke

 anak2 permata hati ibu ! ...

 
 anak2 dara ibu !

 anak teruna sorang ! anak kesayangan hubby !


 hubby dan anak2 .. pic ibu dan anak2 x dok ! lupeeeeeeeee

atuk dan cucu ! kelakor wajah zahrien masa nie kekeke 

 Maafkan ieda ye abang ! huwaaa x dpt tahan air mata ...

 bermaaf2an di pagi raya .. syahdu sehdan !

 kami sekeluarga pagi raya .. tahun nie adik no 2 sahaja ada .. kakak dan adik bongsu beraya bersama keluarga mertua masing2 huhu .. maklumlahh adik beradik x ramai .. ;)

 family akk !

 teruna2 di rumah kami pagi raya .. hubby dan adik ipar sahaja !


adik dan suami !


 ahhaha jangan maraaaaaaaaaaa aaaaaaaa

 

 me & hubby !

paling suke pic nie ... comel kan hubby I ! muahhahaha

oklahhh sampai sini dulu utk pic 1 Syawal kami tahun nie .. disambung ke entry ke2 dengan pic2 yang lain pula .. jangan ada yg bosan lak yee huhuhu .. slow2 akk update .. tahu hari nie dah JUMAAT ... ramai yg sambung cuti atau mood masih didalam raya ..

sok dan lusa pasti ada banyak OH kan .. soo kita sama2 nantikan kisah2 menarik dari teman2 yg lain .. akak beraya selasa depan .. ahad nie terpaksa berhenti sbb ada OH dan kenduri kendara .. huhuh ;)


35 comments:

  1. banyak tu gambar rayanya.kemain lg akk posing.hehe comel2 semua anak2 akk..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya kak......meriah tengo family akak ni.... :D

    ReplyDelete
  3. meriah gambar raya akak, saya xde sekeping pun gambar raya tahun ni..sedih3

    ReplyDelete
  4. kak.. pic akak sorang tuh cumil la.. hehe

    cantik lak warna bj ngan tudung.. menjadi kaler block akak.. :)

    ReplyDelete
  5. selamat ari raya kak...

    amboi, comeynya memasing bercolor block kan.. gud idea, bolehlah nk buat utk raya taun depan hehe..

    ReplyDelete
  6. tengok org pakai baju kain kosong gini nampak cantik sgt.. tp kalau akak pilih kain mesti pilih yg bercorak jugak.. hehehe... mmg jenis tak reti nak pakai kain kosong.. hehe..

    ReplyDelete
  7. colour bloq lagi...Salam Lebaran sis...

    ReplyDelete
  8. baru syokkan pegi 'rumah' ke 'rumah' ada banyak gambar.. sedap mata memandang.. ni asyik2 datang kosong jekk.. "rmah" ena la tuh.. hahahha

    ReplyDelete
  9. Says paling suka tgk pic model yang pakai baju biru tu.. Cunlah dia..

    ReplyDelete
  10. angah tu mkin lama makin cantik.. pandai bergaya! :)

    btw, slmt hari raya kak... maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  11. comel semua 'model2' yang ada dlm blog ni.. lagi2 yg berbaju biru & bertudung hijau tu, ayu jer..

    ReplyDelete
  12. Gambar yang akan menimbulkan cerita ceria bila dilihat semula nanti, kan? :)

    ReplyDelete
  13. Suasana Raya yg meriah di mana-mana. Bersyukur juga ieda walau hubby demam masih ceria lagi..

    ReplyDelete
  14. thn ni masing2 berlainan warna ye kak

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya kak ieda!wah becolour block tahun ni ek.:-)

    ReplyDelete
  16. colour block is haute! saya pun suka colour block kak... but colour block akak menjadi occay! nanti try main dengan colour2 lain pulak, experiment kay?

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya ieda.. pergh banyaknyer gambar raya dia jeles tau...
    berani berkaler block tapi memang menjadi.. oklertu..

    ReplyDelete
  18. warna warni aidilfitri gitew...
    cantik gambar raya akak..

    Selamat hari raya maaf zahir dan batin ^_^

    ReplyDelete
  19. seronok.. raya ni x bnyk gambar ejulz.. :(

    ReplyDelete
  20. Cantik jugak kaler blocking :)

    Kak, Selamat Hari Raya Aidilfitri ye ;D

    ReplyDelete
  21. slmt hari raya hehe. gambar raya fae x banyak.

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya kak,
    happy family :)

    ReplyDelete
  23. cool!!
    colorblog gituw...ehh colorblock...akekkekee

    ReplyDelete
  24. balik kampung, atok dgn tok wan jadi pening dgn kitorang sebab all cousins gila bergambar! haha

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya...cantik semuanya...

    ReplyDelete
  26. wah meriahnya macam2 warna!

    ReplyDelete
  27. Salam Aidilfitri Kak Ieda, tgk gambar akak cam pengantin la kak..
    comel2 belaka... suke color tudung akak... nampak muda, heee~

    ReplyDelete
  28. bab salam salam yg paling tacing kan kak

    ReplyDelete
  29. suuwiitt gitew ! cun melecun yg baju biru tuh! happy raya ieda..

    ReplyDelete
  30. Selamat Hari Raya Aidilfitri..
    Maaf Zahir & Batin.. ;)
    Rindu akak..
    Suka tgk gambar2 raya akak sekeluarga..
    Ceria sgt..
    Tgk akak & anak2..
    Akak & suami.. ;)
    Selamat hari raya yer kak..
    Kalo jenjalan Ipoh tu jgn lupa sggh umah erk.. :D

    ReplyDelete
  31. selamat hari raya kak ieda..=)...meriahnye raya akak dgn color block..sweet2 semuanye..^_^

    ReplyDelete
  32. salam K.Iedamimi..

    hihi..cantik kaler block gitu..tahun ni mmg ramai yg buat tema kaler block..

    sweetnye anak2 & akak.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  33. cantik2 dan comel semuanya.... meriah dan ceria.....

    ReplyDelete
  34. ceria dan warna-warni. suka tgk gambar salam2.kami tak ambil pun gambar time tgh salam2

    ReplyDelete
  35. Wah. Menjadi betul... Kreatif.. Lain2 dr yg lain..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...