Monday, August 5, 2013

SAMPUL DAN DUIT RAYA


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

Ha ... sampul raya dah berlambak kat umah .. duit pun dah dpt .. siapa punya kerja nak isi duit raya nie ?? hohohoho anak2 lah kan ekkee .. tapi tulah .. budak2 nie siap berebut2 konon nak letak berapa ringgit dlm nie .. adehhh rm 2 cukup ... si kakak cakap .. si anggah cakap mana cukupp ibu ! ... rm 3 lahhh ..

paling best bila si zahrien cakap " alahhh bg adik aje duit raya nie ... lagi bagus ! "
ahahhaha kann dah !


alhamdulillah .. tahun nie sama sahaja seperti tahun2 yg sudah ..
akak semua ber-ala kadar sahaja ;)
janji dpt sedekahkan buat anak2 dan sanak saudara ... yang penting keikhlasan kita dalam
memberi ... kan kan kan

ps : ingat nak BW kejap .. tapi line x elok lah huhuh .. sok2 lah yeee

25 comments:

  1. Saya dah siap masuk duit dlm sampul dah kak..Selamat Hari Raya kak.Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  2. saya pulak separuh dah settle tinggal separuh lagi, wahh zahrein, auntie nak duit raya boleh? ;)

    ReplyDelete
  3. anak dara akak dah siapkan semalam.. "Zahrien, kamu anak yang bijak.. hihihiih"

    ReplyDelete
  4. masih belum sempat lagi nak buat.
    Paling haru, pernah di pagi raya sibuk nak masukkan duit raya dalam sampul.. ni gara-gara terlupa hehehe..

    ReplyDelete
  5. Myra pun baru masukkan duit raya dalam sampul semalam :D

    ReplyDelete
  6. sama la kita raya ala kadar..yg penting anak cukup segalanya :)
    slmt ari raya utk k.ieda dan family :)

    ReplyDelete
  7. xmasuk sampul lg kak..hihi..ntah bila nak buat.baju xpacking lg,baju xiron lg..pdhl esok keje.lusa balik kg.hohoho...

    jumlah xkisahla nk bg brape.janji ikhlas=)

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan Ieda

    kalau saya ke Kuantan
    tentu dapat satu tu....

    ReplyDelete
  9. kita bagi buat bdk happy je, kalau nak bagi byk elok sedekah kat insan yg memerlukan. saya rasalah..

    ReplyDelete
  10. hehe berebut plak.. susah2 meh kasi kat auntie lah semua duit2 tu ;P

    ReplyDelete
  11. walaupun tak balik beraya..ttp sediakan duit raya...

    ReplyDelete
  12. Hihihi..mcm ank2 saya jugak berebut nak isi duit dlm sampul...

    ReplyDelete
  13. nak satu sampul raya huhuhuh.... salam aidilfitri

    ReplyDelete
  14. Kalu bab isi duit raya dalam sampul ni, anak-anak paling suka!

    ReplyDelete
  15. sy pun anak yg rajin mengisi.. hehe.. tah betul tah tidak la dia yg mengisi.. kiki

    ReplyDelete
  16. nak duit ghayer kakkkkk..

    SELAMAT HARI RAYA KAK .. maaf zahir batinnn..

    ReplyDelete
  17. tahun ni tukar duit raya sket jek...sbb cuti raya pendek kan..rasenye tak smpat jumpe ramai anak2 buah...ekekekekke

    ReplyDelete
  18. sy punye x settle lg...mlm ni le kene pack semua duit raya

    ReplyDelete
  19. Simpan utk den satu....ahakz

    Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  20. Salam K.IedaMimi..

    hihi.cma tiap2 tahun pun kepingnye ttp same..
    alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  21. Saya tak banyak tukar duit raya. Sampul raya pon byk kat umah tu ☺☺

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...