Friday, August 30, 2013

RAYA , MAKAN - MAKAN & OPEN HOUSE SYAWAL 2013


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

alhamdulillah akhirnya dapat juga akak menghabiskan pic2 raya akak sekeluarga .. x lah semeriah mana .. akak kawin satu kampung .. kalau jauh2 tuu mungkin seronok nak potretkan pic2 sedara mara .. bila sekampung nie .. akan dpt tgk pic2 yg sama setiap tahun ekkee .. soo meh layan makan - makan raya dan Open house kakak akk .. ala kadar sahaja ..
 
 siang tuu raya ke 3 pg .. akak ke rumah bapa saudara di KTN ..

petang pula ke rumah kawan hubby yang pernah buat kerja welding dgnnya dulu .. di KTN juga


malam tuu kami ke rumah kakak akak di peramu jaya .. ramai2 dgn sepupu2 akak .. kakak buat OH .. soo ramailah mlm tuu .. kebetulan pula masa nie ada lawan bola .. yang persahabatan tu ! .. ;)


menu .. laksa lemak , mee hun grg dan nasi impit .. kenyang kami .. alhamdulillah

santai2 makan sambil tgk bola !

 malam tuu anak2 layan main mercun ! .. bukan main suke budak2 nie ..
hidup kalau main mercun .. sampai kena paksa makan dulu .. dah makan baru boleh main ekkeke ..

itu sahajalah kisah raya kami .. ada banyak sebenarnya pic kami .. tapi setakat ini sahajalah pic2 yg dpt di upload .. x daya wehh tunggu loading .. ekkeek ..


21 comments:

  1. salam k.idamimi..

    hihi..meriah open house :)

    ReplyDelete
  2. kak, ala kadar apa nyer gini sbb penuhhhh umah akak he3....

    ReplyDelete
  3. Salam kak ieda,..meriah nih kak oiiii

    ReplyDelete
  4. amboi.. meriahnyer...

    ReplyDelete
  5. di penghujung syawal masih meriah dgn jemputan OH..

    ReplyDelete
  6. Wah.. x hbis lagi smbutan raya... Heee

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Ieda

    budak2 dengan bunga api memang boleh lupa makan

    ReplyDelete
  8. bila beraya ramai2 macam tuh memang meriah kan kak...

    ReplyDelete
  9. rindu family kat kpg bila tgk gambar2 raya ni.

    ReplyDelete
  10. tak puas lagi beraya ni.. hehe..

    ReplyDelete
  11. serupa lah kita ieda..sebelah parit jer..takde tol pun!!!

    ReplyDelete
  12. wahhh, syiokk tuuu tengok tv ramai2x.. Nak2x lagi bola. :D

    ReplyDelete
  13. Salam kak Mimi..masih lagi dalam mood raya kan.

    ReplyDelete
  14. Salam aidilfitri beb!!
    rindunyeee..huhu

    ReplyDelete
  15. bestnya kak ieda, meriah :)

    ReplyDelete
  16. meriah tu makan2 smbil tgok bola

    ReplyDelete
  17. akak weekend baru ni siang mlm tak msk sbb dpt jemputan OH.. apalagi.. gantung periukla kan ada org nak sponsor mkn.. hehe..

    ReplyDelete
  18. rezeki bulan syawal ... seronok kan dpt mengerat siratul rahim

    ReplyDelete
  19. best, makan2 sambil tengok bola ramai2

    ReplyDelete
  20. hari minggu mmg penuh orang buat open house... dah nak habis syawal..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...