Tuesday, August 20, 2013

RAYA KEDUA KU : SYAWAL 1434H


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

huhuhu maaf banyak2 .. still berpuasa .. dan insyaallah hari nie last puasa sunat syawal akk dan hubby .. I'm not feeling well actually .. dari beberapa hari lepas akk selsema dan batuk .. merah2 hidung kerana banyak bersin .. kali nie bersin agak kerap .. tapi lepas bersin rasa lapang dada ... batuk x berapa sangat cuma selsema yg menggangu rutin harian akk .. insyaallah habis puasa nanti ..

ok lah hari nie nak sambung entry raya akk .. ini adalah sebahagian pic tuan tanah di pagi raya kedua .. mulanya nak melawat pusara .. tapi x dpt sbb hubby x berapa nak sihat .. pic yg ada dgn hubby tu pun akk ambil sewaktu dia x berapa nak sihat .. baru nak kebah2 .. tu wajah x berapa nak ceria ..

lepas raya nie sambung dengan akak juga yg x berapa sihat dan selesa nie .. tapi alhamdulillah selalu make sure sihat dan bertenaga ! ;)

oklah layan pic tuan tanah yg x berapa nak cun nie ekekke

 

 pic dengan satu2nya anak terunaku !


last sekali pic tuan tanah yang x berapa nak sihat , hidung merah2 sebab bersin huhuh ..
 pic taken 2-3 hari lepas .. masa nie petang , nak ke pasar malam utk beli juadah berbuka puasa 6 ..


dah seminggu lebih juga macam nie .. semalam worse .. TQ pada adik2 blogger yg wish get well pada akak .. geng2 whatsapp PINK UMMI .. adik fiza rahman , wan intan bertlian , mimi pink ummi , ana - ibu lala dan Nyui .. TQ semua ..  untuk mimi - pink ummi semoga auni lekas2 sembuh dari chicken pox yee .. insyaallah tuu nanti semakin baik .. ;)

ps : hari nie nak BW .. rindu semalam lagilah x daya .. nak2 berpuasa .. lepas siap urusan di luar dgn ummi akak terbaring keletihan sebab kan selsema yg betul2 mengganggu rutin harian .. huhu


31 comments:

  1. Akk.akk nmpk cm kurussss lagik lah.jelesss neh.

    ReplyDelete
  2. moga cepat sihat ye ieda...
    comel je ieda & pandai berposing..

    ReplyDelete
  3. alahai..seronok akak dah dpt puase sunat syawal penoh...lieya baru dpt 3 hari ni kak...hope minggu dpt habiskan dan tahan dugaan dgn geng2 opis bawak kuih raye sedap2 ni ekeekekekekeek....

    kak, cantik sgt akak ....suke baju akak...lawa giler kak...sgt2 glemmm akak lieya sorang ni tau hehehe

    ape2 pun get well soon kak...drink plenty of water key kak...

    ReplyDelete
  4. sama2 AKK SYG..

    makin comel akk..

    ReplyDelete
  5. moga cepat sembuh kak...time puasa nie kalau demam, batuk n selsema memang terasa sakitnya...

    ReplyDelete
  6. pray for your speedy recovery kak..
    banyakkan rest & selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..selesai dah puasa sunat Syawal akk ye..sy baru nak mula >_<

    ReplyDelete
  8. Kakcik masih ada sehari lagi. Hari ini ada jamuan hariraya kat pejabat...

    ReplyDelete
  9. Nape falsya tgk akak makin kurus..baju raya akak meletups ok..;)

    ReplyDelete
  10. Get well soon. Cantiknya dan bergaya di hari raya yeee

    ReplyDelete
  11. Get well soon. Cantiknya dan bergaya di hari raya yeee

    ReplyDelete
  12. makin semlim pulak akak skrg ek.. cantikkkk.. jubah pun cantik.. wawawa

    ReplyDelete
  13. alin baru 2 hari kak...hehehe

    ReplyDelete
  14. Anak teruna tu makin hensem la...makin manja jugak agaknya..heheh

    ReplyDelete
  15. take care sis..akk dah buat 3 hari..peot pulak lepas tu..so ada baki 3 hari lagi sunat syawal ni...

    ReplyDelete
  16. Kakak dah selesai puasa Sabtu lepas sebab kakak mula hari isnin.

    Moga cepat sembuh ieda..

    ReplyDelete
  17. get well soon yer & jaga diri

    ReplyDelete
  18. bergaya sungguh..:)

    saya baru arini start..tu pun posa ganti (niat jugak posa enam, semoga Allah terima).

    ReplyDelete
  19. mmg nmpk akk x berapa sihat pic last tu...

    ReplyDelete
  20. perghhh akak x sihat ea
    tp baju tetap meletopppp!!!!aummm tiger ea kak
    hope akk cepat sembuh ea

    ReplyDelete
  21. nampak muka akak tidak sihat..get well soon akak...

    ReplyDelete
  22. get well soon kak ieda

    ReplyDelete
  23. wah ada watsapp.. nak wasapp gak/.. hehehe

    ReplyDelete
  24. Phewittt...akak nampak slim lah ☺☺

    Kasihmu ku terima kak. Smoga cpt sembuh.

    ReplyDelete
  25. wahh ...
    bergaya betul depan camera yer ..

    ReplyDelete
  26. akak nampak lain lah.. makin cunnn.. hihihi..

    ReplyDelete
  27. Akak sy tgk akak mkin kurus la...get well soon kak...terima kasih doakan auni cpt smbuh

    ReplyDelete
  28. Akak nampak selim la..jeles cheq...hehee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...