Friday, August 23, 2013

GADIS INI BERPENYAKIT MISTERI !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

seyesss macam mana gadis ini bleh hidup kan ?







sumber : berita sensasi

29 comments:

  1. salam k.ida..

    alahai.. tulang2 je tgk badan dia..
    sakit ape agaknya dia ni..?

    kat mesia ramai yg mati sbb tak control mkn.. hmmm

    ReplyDelete
  2. Kesiannya dia. Tulang sesaja.

    ReplyDelete
  3. Anaroksia ke ape ni??
    Kesiannya tengok....

    ReplyDelete
  4. muka dia comel.. tapi badan dia kurus sgt, sampai nampak tulang.. sian dia.. tapi dia sihat ek kak.. kuasa Allah...............

    ReplyDelete
  5. ngeri tgk tulang dia tu...mcm mudah sgr nak patah-patah

    ReplyDelete
  6. subhanallah
    penyakit apa dia alami
    sllu omputih ni lau kurus2 ni sure anaroksia tu..yg sllu model2 alami..xpelah janji dia sihat...muka omey angat

    ReplyDelete
  7. kelihatan seperti anorexia ni kak... tak pun bulimia...

    ReplyDelete
  8. Kurusnya..risau saya tengok, cam nak patah jer tulang tu.

    ReplyDelete
  9. kesiannya.penyakit apa ek?

    ReplyDelete
  10. rasanyer aneroxia tuh kak... mat salleh ramai yg penyakit gitu... terlalu obses nk kurus... mule2 diaorg akan muntahkan setiap apa yg diaornag mkn sampaikn lama2 diaorang tak blh nk mkn apa pun, sume yg diaorang mkn or minum akan kuar sndiri... tu yg jd gitu... lama2 blh bawa maut

    ReplyDelete
  11. isk macam takde isi nmpk tulang rangka je..kesian betul

    ReplyDelete
  12. tulang saja kan.. tp nmpk sihat..

    ReplyDelete
  13. pernah kurus tapi tak sampai keringlah.hai..apa orang tak gelar..papan sekeping,jerangkong.la ni dah tembam bulat...pun ada yang bagi gelaran juga..

    ReplyDelete
  14. kuruih nya..tinggal rangka..

    ReplyDelete
  15. WAHHHH!
    takutnya!
    rangka je -_-
    macam mayat bergerak hewhew

    ReplyDelete
  16. makkk aiiiii... :O
    telan air liur eiqa tengok gmbar dia kak..

    ReplyDelete
  17. isk...kesianya. Takut plak tgk huhu

    ReplyDelete
  18. Salam Syawal Ieda

    masih boleh bergaya

    ReplyDelete
  19. die kene anorexsia ke kak...takut tgk kak...syukurlaa dgn badan yg ade skrang kan....insaf hah...

    ReplyDelete
  20. sian dia.. ilang abis kejelitaan (bg me la)

    tp kalu cam kita (me k) terlebih lemak lak dimana2... hehe

    ReplyDelete
  21. salam kak ieda..intan tgk dia kesian sgt…

    ReplyDelete
  22. Mak ai kurusnyer nyer..tinggak rangka jer ni..kak..

    ReplyDelete
  23. erk kurusnya , sakit apa la tuh agaknya yer...

    ReplyDelete
  24. kesian dia.. gambar yg first tu muka dia nampak berisi sikit..

    ReplyDelete
  25. erk... mmg kesian.. kurus sy ada gak la isikan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...