Tuesday, July 30, 2013

SAIDA TARUDIN KINI BERTUDUNG


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

huhuhu kejam celik dah pun masuk hari ke 21 ramadhan kan .. sekejapp sungguh masa berlalu dan dengan itu juga kita semakin hampir meninggalkan ramadhan yg mulia ini ... sedih hiba semuanya ada .. seperti terlalu pantas masa berlalu rasanya x puas lagi nak bertarawih .. uhuhu

 Begitu juga dengan akak disini  , dari khamis petang sampai lah semalam kesibukan di rumah penuh dengan adik2 yg balik utk berpuasa dengan kami .. alhamdulillah suasana meriah dengan anak2 saudara membuatkan akak dan ummi x menang tangan .. meriah dan seronok bila semua adik beradik dpt berkumpul bersama .. nak2 dpt jumpa bb baru adik akak Zaim Hazran ..

wahhh banyak kisah dan pic2 sepanjang beberapa hari adik2 akak balik ke sini .. slow2 akak up cerita ye .. tapi hari ini nak cerita pasal penghijrahan kakak dato CT .. wahh semakin comel .. memang semua artis yg berhijrah nie bila bertudung penuh macam nie sangat cantik dan berseri2 kan ..
syukur lah kerana allah dah bukakan pintu hatinya .. dah lama juga x dgr cerita dia sejak dia berpisah dengan suaminya dulu ... semakin cantik dan muda jelita walau dah ada anak 5 .. ;)




 maniss je wajah dia skrg ...

ps  : allah maha kaya , bila kita berubah dan berhijrah dengan keikhlasan .. allah sentiasa memberikan jalan dan memberikan yg terbaik buat hambanya .. dan kerana itulah manusia sentiasa khilaf dan x sedar akan kebesaran allah .. dan selalu leka huhuh

ingatan ini utk diri sendiri juga ... ;)

6 comments:

  1. Alhamdulillah..cantik nyer dia..

    ReplyDelete
  2. Eloklah tue bertudung...anak2 pun dah besarkan...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, lebih comel dan cantik...

    ReplyDelete
  4. Artis ni memang nampak lawa kalau tutup aurat... Alhamdulillah, terbuka hati nak berubah.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...