Monday, July 8, 2013

Raja Ema Akui Tegangkan Kulit Muka Untuk Kemunculan Semula


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

waduhhh akak dah tgk Raja Ema nie dlm live dekat primadona .. memang banyak perubahan sejak dia comeback nie .. wajah ceria .. body semakin fitt ... dan paling x menahan dia menyanyi tuu stail remaja jeee .. duk kangkang kaki lak ahahahaha mcam2 lah artis nie kann .. ada yg nak berubah lebih baik .. tutup aurat dan taubat ! .. tapi dia pilih ini ... lum masanya kan .. sama2 doakan ;)


Demi kemunculan semula atau kalau dalam bahasa Ingggerisnya “comeback”, Raja Ema mengakui yang dia telah melakukan rawatan terhadap kulit mukanya. Menariknya rawatan ini tidak ada sebarang suntikan, botoks atau pengambilan apa-apa vitamin. Ia hanya penegangan kulit atau kalau dalam bahasa Inggerisnya “thread lift”.

Memang betul dunia hiburan sekarang terutamanya di Malaysia perlukan wajah yang segar dan jelita untuk popular. Mungkin sebab itu Raja Ema mendapatkan rawatan ini. Kata Raja Ema kepada portal Murai:-
Sejujurnya bila dah memasuki peringkat umur macam saya ini, kulit-kulit memang dah tidak tegang macam zaman muda-muda dahulu. Bila nak buat comeback, pada saya rawatan yang saya jalani itu sesuai kerana ia bukan mengubah bentuk muka saya.
Ia merupakan sebuah rawatan penegangan kulit yang dipanggil thread lift. Tiada sebarang pembedahan cuma ianya adalah prosedur yang normal dan tiada sebarang penggunaan botoks dan sebagainya. Bila saya mengetahui mengenai rawatan ini dan melihat kepada proses serta cara pembuatannya saya yakin. Lagipun ia tidak mengubah mana-mana bentuk muka saya, cuma sekadar menegangkan kulit muka.
Untuk makluman, umur Raja Ema sudah pun mencecah usia 45 tahun. Namun sekali pandang, nampak macam baru awal 30-an. Berkesan sungguh rawatan thread lift ini. 

info : abang NARA

akak nak jugak ! aci !!! ...

ishhhhhhhhh syukur dgn apa yg ada sekarang .. cantik2 hati x tenang dan rasa 
berdosa sokmo wat per kann huhuhu



21 comments:

  1. ha'aaaaaaaaaaa makin tegang kulit muka dia, urrmmm dia wat kat mana tu, kongsilah.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. memang tegang kulit mukanya...jeles kita huhuhu...ada duit banyak bolehlah....hihihi

    ReplyDelete
  3. seingat saya dulu dia dah bertudung labuh..tetiba berubah pulak..macam2 kan?/heheh

    ReplyDelete
  4. Puas hati dia dah dpt yg diimpikan tapi seingat kakak dulu dia dah tutup aurat berubah gini pulak, kesiannya..

    ReplyDelete
  5. hati ceria dgn wajah skng, da cukup bg saya ;)

    ReplyDelete
  6. betullah tu Kakzakie.. takpelah.. mungkin belum masanya..

    ReplyDelete
  7. Makin cantik. Kulit pon mcm anak dara. Brapa lah kos nya tu kan kak.

    ReplyDelete
  8. rasanya dl dia dh pakai tudung,kan

    ReplyDelete
  9. sama-sama kite cantik dengan cara yg tersendiri ye kak hehe :)

    ReplyDelete
  10. byk duit boleh la buat rawatan mcm2...huhu...

    ReplyDelete
  11. ooo raja ema, suara dia lembut :)

    ReplyDelete
  12. erm.. sblm ni elok bertudung.. bila nk buat comeback buka tudung pula.. + tegangkan kulit bagai.. apa2 pun moga raja emma ni dpt hidayah ALlah utk menutup aurat semula.. ;0

    ReplyDelete
  13. Patut ler tgk cantik jer muka dia...

    ReplyDelete
  14. cantiknye raja ema :)

    fae follower #2178 from segmen deqla http://norumara.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-mini-segmen.html

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. patutlah lain benar rupanya kan kak, bertambah cantik, artis ni cenggitulah kan

    ReplyDelete
  16. Yelah, mcm umur 30an je... duit banyak boleh la ka ..kite idok le mmpu kot.. :-)

    ReplyDelete
  17. Patutlah bertambah cantikkkkk ;) hee

    ReplyDelete
  18. macam2 teknologi skang ni..

    ReplyDelete
  19. semoga kembali pada yg sebelumnya..skun dah cantik..jgnlah nak riak2 bagai..kan syukurlah apa yg ada skun...sib bek kita awek muda tau..awek muda natural sllu senyum jek hahahaha

    ReplyDelete
  20. akak..takut effect dihujung usia nnt kak..huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...