Wednesday, July 31, 2013

RABU TANPA KATA : DAH BELI .. BUAT BISKUT RAYA ?


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

olaaaaaaaaaaa dah buat persiapan raya uolss semua ?

 ini tempahan adik ipar dan kawan2nyeee

ini tempahan akk utk rumah kami ...
sebahagian sahaja .. selebihnya utk kak long akak ( sebelah kiri )

biskut tradisi tempahan dari sedara dari KL .. dia dah lama buat cookies raya .. tahun nie x macam tahun lepas , akak bawak jual di pejabat .. tahun nie x kerja .. maka rezeki itu sudah tiada .. huhuh x mengapalah .. rezeki lain pula kan .. ;)


35 comments:

  1. wahhhh... banyaknya kuih raya akak. kalau dah biasa beli dan tau sedap mmg akan repeat tiap2 thn lah jawabnya kan.

    ReplyDelete
  2. banyak ni sis..akk beli biskut 4 jenis + sedikit kekacang..cukup..tak mau jd mcm thn2 lepas...lepas sebulan semua masuk tong....

    ReplyDelete
  3. udah kak... dah penuh seat belakang kereta saya dengan kerepek dan biskut,,, kalau bawa masuk rumah awal2 takut habis.... haha..

    biskut akak tu pun Nampak menarikla....tentu meriah nanti raya

    ReplyDelete
  4. Banyaknya tempahan..
    nampak menarik cookies tu sure sedap ;)

    ReplyDelete
  5. satu hepa pun tak beli lagi nk buat mmg bercinta lah

    ReplyDelete
  6. Wah banyaknya kuih raya kak ieda,,serbuuu rumah kak ieda nanti..hehe

    ReplyDelete
  7. Wahhhhbnyk nyer!!izwa sempat beli 1 mcm je..

    ReplyDelete
  8. Kuih rayaaaaaa sudah mari

    ReplyDelete
  9. salam ...lama gak sy x singgah sini,sy pun agak kurang aktif...byk biskut raya...mai sebekas ^_^

    ReplyDelete
  10. byknye kuih raya diee...nmpk sedap2 tu.

    ReplyDelete
  11. kemain banyak kuih 2 tukak...shedapnyer...

    ReplyDelete
  12. Wahh meriahnya..kuih raya.. :))

    ReplyDelete
  13. jelesnya akak, sampai loni, xder tanda2 biskut raya nak mai kt umah ni

    ReplyDelete
  14. banyaknya biskut raya....tak jual online ker...boleh saya dari Sarawak ni tempah

    ReplyDelete
  15. wah banyaknye sekut raya,,;-))

    ReplyDelete
  16. akak banyaknyaaaaa..cm niaga dh..hehe

    ReplyDelete
  17. byk nya biskut raya...
    Mesti sedap tu kann...

    ReplyDelete
  18. x semoat nak membiskut lagi, baru je baik sakit hehehe

    ReplyDelete
  19. bestnye dpt beli kuih raya
    xdelah susah payah mcm el ni nak wat..tahun ni mmg gigih uols el buat kuih raya..kuih2 ni lemau skit xbape pandai..tp nak x nak kena wat sbb 2 famili kena bagi..mertua ngan mak kt kpg..sbb harap el lah nak wat pun..lau beli..mmg beribu kot abis kuih sj hahaha

    ReplyDelete
  20. wah...banyaknya kak...meriah raya nnt ni...

    ReplyDelete
  21. berniaga rupanya...moga maju kak

    ReplyDelete
  22. Ow.. dendiam akak meniaga rupanya yeh.. ihihi..

    Nampak sedap je kuih tu kak

    ReplyDelete
  23. sedap jer nampak sis..

    bunga dah beli kuih raya..hehehee

    ReplyDelete
  24. Bagusnya kalau macam ini cara. Pandai business. Kuih pun nampak cantik..

    ReplyDelete
  25. kuih raya.. buat sendiri kak.. ;)

    ReplyDelete
  26. Dah tak kerja ke? Keringgalan citer..

    Saya cuma berdua, so beli dua bekas je buat ada2. Jrg ada tamu dtg.

    ReplyDelete
  27. wahhh byknya...semoga murah rezekinya :)

    ReplyDelete
  28. fae blm lagi beli kuih raya huhuhu

    ReplyDelete
  29. Mak aiii..byknyr kuih raya... Raya sakan la.. Hehe

    ReplyDelete
  30. salam k.iedamimi..

    wah..byknye kuih raya...
    alhamdulilllah...

    cma thun ni..ade yg tunjuk..ade yg buat.. huhuu

    ReplyDelete
  31. bestnyer bnyk jenis kuih raya..nmpk menyelerakan semuanyer..in sha allah akan ada rezeki yg lebih baik..

    ReplyDelete
  32. Ida baru benti keje tahun ni ke

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...