Tuesday, July 16, 2013

PIC TERKINI ZIELA JALIL DAN KELUARGA !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

wahh dah lama x dgr berita mengenai artis nie kan .. dulu menjadi salah seorang artis kegemaran akak .. kini dia dah jarang muncul di kaca tv .. terakhir adalah di primadona .. dan utk musim ke 2 nie dia x muncul dah .. kenapa x tahulah ..




pic : kredit currentlife2u

comel2 kannn .. cute jee anak dara dia bertudung .. harap2 kekallahhhh selama2nya ..
wajah anak teruna dia saling x tumpah wajah arwah ayah dia ;)

32 comments:

  1. cantik kan kak anak die....yg lelaki pun boleh tahan hensem hah....ikut rupe die kan...

    lieya ade gak tgk keek anak dare die...belajar oversea tak silap lieya die nieh.....

    ReplyDelete
  2. cantik anak beliau ek :)

    ReplyDelete
  3. dah besar anak dia ni yee...sebab jarang keluar kat majalah muka anak2 diakann...

    ReplyDelete
  4. yg pompuan pula saling x tumpah muka mak dia.. hehehe

    ReplyDelete
  5. muka anak2 memang tak lari dari muka makpak diorang jugak kan

    ReplyDelete
  6. cantik anak perempuan dia..sebiji muka ziela jalil

    ReplyDelete
  7. cute & hensem anak2 ziela jalil ni lah...

    ReplyDelete
  8. anak perempuan dia cantikk sgt... lg² dah pakai tudung ni...

    ReplyDelete
  9. aah anak dara dia lawo comel kiut semua siap pakej..hehe

    ReplyDelete
  10. Cantik & handsome anak ZJ.

    ReplyDelete
  11. awet muda wajah kak ziela tu :)

    ReplyDelete
  12. paling suka tgk anak daranya tu, sejuk perut ibu mengandung, bertudung manis sekali

    ReplyDelete
  13. saya ada follow dia kat insta..ka;au tengok gambar2 dia yang dia upload semua nya mewah2..jeles sangt..heheh

    ReplyDelete
  14. cantik anak dara dia....berhijab lg nampak sopan...

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah,
    bahagia jer tgk mereka...

    ReplyDelete
  16. dah besar2 anak2 ziela ni kan !

    ReplyDelete
  17. Segak anak dara Ziela Jalil ni kan ;D

    ReplyDelete
  18. Salam K.IedaMimi..

    alhamdulillah..
    comel2 anak2 zila ni..ikut kecomelan mak die jgk :)

    ReplyDelete
  19. Muka anak dia pun macam dialah ieda.
    Yg kecik tu anak angkat dia kan..

    ReplyDelete
  20. Muka anak dia sama mcm dia..cantik...

    ReplyDelete
  21. mmg lawa ank2 dia..
    haihh..putih2..

    ReplyDelete
  22. eh dah besar anak dia.. cantik..

    ReplyDelete
  23. cantik anak dara dia bertudung tu. anak angkat yg dia susukan tu pun dah besar.

    ReplyDelete
  24. cantik anak dara dia bertudung..

    ReplyDelete
  25. anak dara dia sebijik muka dia...ialah musim ke2 primadona ni ziela takder dah...nape..

    ReplyDelete
  26. Suka tengok anak Dara Ziela..kiut miut...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...