Sunday, July 7, 2013

MALAM HUJUNG MINGGU


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

aduhh dah berterabur dah update akak skrg nie kan .. huhuhu memang sebuk tuhan sahaja yg tahu ... memenuhi kelas2 usrah mengikut ummi akak dan kulih2 sebelum ramadhan di masjid sekitar kampung ... walau letih , namunnn seronok tuhan sahaja yg tahu .. maklumlahhh ramadhan dah tinggal beberapa hari sahaja lagi ... memang dlm hati nie x sabar dan berdebar2 menanti kedatangan bulan mulia ini ...

ok2 .. banyak sebenarnya pic2 sepanjang hari2 sebuk akak nie .. slow2 lah akak update ye ... sementalah skrg nie banyak order2 masuk utk ahli2 akak dan ahli baru yg nak minum Herbalife utk sihat dan dptkan target nak kurus sempena ramadhan nie ... memang akak sama2 teruja dengan mereka .. seronok ! ... oh ya berbalik pada kisah mlm hujung minggu kami baru2 ini .. melihatkan gelagat dua beranak ini membuatkan hati akak sayu .. dulu hubby selalu doa nak kan anak lelaki sorang sbb dia tahu akak x boleh mengandung lagi .. biarlah anak terakhir ini anak lelaki buat peneman dia ..

alhamdulillah allah makbulkan ... lahirnya zahrien ke dunia benar2 membuatkan hidup hubby berubah .. zahrien lah peneman setia dia skrg .. TAPI lately nie , hubby dah jadi peneman setia zahrien .. smpai ke nak bermain keter kontol punn ajak ayah dia ekkeke .. sayu je rasa ;)




tgk ! ... dua beranak nie .. mlm2 punn jadi .. ekkekeke

hubby dah nampak naik badan ..dah 5 bulan hubby mula minum Teamix Lemon & Aloevera ... sakit badan / bisa dan sakit kepala memang dah banyak x ada .. sebab tuu makan semakin berselera .. kekeke ;) dah gemuk lah kan .. perut x nampak sangat .. slimmm je .. alhamdulillah .. kalau dulu selalu sangat sakit kepala dan bisa badan ... syukur sangat2 membantu hubby skrg .. ;)

ok .. nak BW .. sat layie ada org nak dtg umah nak buat timbang kesihatan yang memang akak buat percuma untuk semua org yang nak buat ! ...
jom2 kita sihat di bulan puasa dan ceria JELITA di HARI RAYA !


17 comments:

  1. Seronok kan kak tgk bdk2 membesar depan mata.. ;)

    ReplyDelete
  2. lagipun hati senangkan?

    ReplyDelete
  3. seronok zahrien main kete kontrol.. hehe

    ReplyDelete
  4. bermain bersame anak... Penyayang habby akak...

    My recent post : Lukisan 3D yang Menakjubkan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... sibuk dalam gembira.. lebih baik sibuk dgn prkra baik.. :)

    ReplyDelete
  6. kuruskan badan sebelum raya ni kan kak, saya pun dalam usaha nak kuruih tp makan selera, acaner???! hihi

    ReplyDelete
  7. siayah pun rajin melayan...sonok lah sianak..

    ReplyDelete
  8. Rindu nak dengar coleteh kak Ieda..alhamdulillah ada si bujang peneman ayahnya kan

    ReplyDelete
  9. Rindu nak dengar coleteh kak Ieda..alhamdulillah ada si bujang peneman ayahnya kan

    ReplyDelete
  10. seronok zahrein main keta dengan ayah..

    bab timbang ni yg seriau ni.haha

    ReplyDelete
  11. happy father & kid :)..selamat menyambut ramadhan kak ieda :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dpt jgk anak lelaki peneman setia en somi..sy pun teringin nk anak laki utk hubby..doa2kn ye akak ieda :)

    ReplyDelete
  13. Mesti kita nak yg terbaik utk famili kita... apa lagi yg kite harapkan, hanya kesihatan yg baik utk anak2.. suami tercayang...

    Selamat Berpuasa kak n famili.

    ReplyDelete
  14. Queen selalu gak timbang2 herbalife ni kak.. Alhamdulillah kesihatan masih ok... hehehe

    ReplyDelete
  15. Wah!! seronoknya...kalau sya timbang pasti tak okey...huhuhu

    ReplyDelete
  16. wahhh rapat 2 beranak ni ... ok la dulu ayah die tak de mesti rindu kan

    ReplyDelete
  17. Rapat btul dua branak nih mai same2

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...