Monday, July 22, 2013

ITS MONDAY !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

alhamdulillah , ceria2 di pagi isnin nieeeh ! ... ada yg mood dia macam di bawah kaaa ekekeke ... akak ceria , hantar anak2 dan zahrien ke sekolah naik motor .. seronok sgt2 ... balik aje bagi makan ayam2 ternakan hubby .. syukurrr ... ;) ceria kerana rasa lapang tanpa bebanan kerja yg selama ini mencengkam ekkee ;)
alhamdulillah allah panjangkan rezeki kerana kita x pernah lupa pada dirinya .. aminnnn


ada yg berperasaan macam nie ??

ekekekek sabar ... x lama tuu .. sekejapp je masa berlalu nie .. nak2 di bulan puasa ....
selamat bekerja ! ...



18 comments:

  1. boringnya isnin..sy half day rini :)

    ReplyDelete
  2. time keje dlu paling tk best bila hari senin, nak2 kalau keje menimbun..hehe

    ReplyDelete
  3. Tengok katun tu sesak nafas kakak ieda hihi...

    Bestnya ieda pandai ride motor:)

    ReplyDelete
  4. selagi boleh taknak ada perasaan yang kurang enak dibawa ke pejabat.. ;)

    ReplyDelete
  5. patutnya kita bersemangat utk kerja...sebab kerja itu ibadah...dan ibadah di bulan Ramadan ni, berlipat ganda pahalanya

    ReplyDelete
  6. isnin ke jumaat ke...mood kerja kene up...demi rezki halal...

    ReplyDelete
  7. sy pun monday blues hari ni kak.. huhu..

    ReplyDelete
  8. ok je ...cuma rasa ngantuk sikit je sbb 2 hari lajak tido sampai lewat sikit ..hehhehe

    ReplyDelete
  9. Kerja mula hari Ahad...hari Isnin tu mmng dah bersemangat ...hihihi

    ReplyDelete
  10. ceria-ceriakan diri anda semua ;)

    ReplyDelete
  11. oo akak reti bawak motor yeak...senagn la mcm tu kan kak...lieya dulu mase sekolah pandai bawak..skrang mmg dah goyahlaa hahaahahaha...

    aduh jelies lieya tgk akak yg dah tak keje nie...ade rezeki lebih nanti harap2 lieya punleh jadi housewife mcm akak...kerja dari rumah gitu kan kak....

    ReplyDelete
  12. moga terus ceria2 selalu kak.. ;)

    ReplyDelete
  13. saya rasa lagi sonok kalu dapat keje selang sehari... hahaha... vengong kan...

    ReplyDelete
  14. hari ni sy cergas sbb byk kerja.... kot x byk, mau sy tdo bwh meja kot he3

    ReplyDelete
  15. ok jer, tak sedar masa berlalu..

    ReplyDelete
  16. hari ni mood saya ok...tak der monda blues hehe

    ReplyDelete
  17. hahaha.. biasa la tu ari senin kak ieda..

    sorry x dpt nak jenguk blog ni masa keja.. kadang2 ada masa terluang nak gak singgah tp blog yg dot com dah kene block.. kebanyakan yg dot com mmg xleh tp ada jugak yg boleh.. xtau la diorang ni guna domain apa.. contohnya bro ben n si emas putih..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...