Friday, July 5, 2013

Isteri Tidak Cemburu Watak Romantik Adi Putra


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

aaduhaiiii bagusnya isteri AP nie kann .. huhuhu


PETALING JAYA: Pelakon Adi Putra mengakui isterinya Aida Yusof, 37 sudah lali dan tidak cemburu dengan watak romantik yang sering dilakonkannnya dalam drama dan filem-filem tempatan.

Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera, 32, berkata, setakat ini isterinya tidak pernah menunjukkan rasa kurang senang dengan mana-mana watak romantik yang dibawakannya bagi menjayakan sesebuah karya.

"Alhamdulillah, setakat ini isteri saya tidak pernah menunjukkan sebarang reaksi cemburu dan saya rasa dia sudah biasa dan lali dengan watak-watak romantik saya dalam mana-mana drama atau filem.

"Dia faham itu hanyalah tanggungjawab saya sebagai pelakon dan kerjaya ini bukan baru tetapi sudah hampir 11 tahun saya menceburinya. Dia sangat faham," katanya kepada mStar Online. Tambahnya, Aida tidak pernah meletakkan had-had dan batasan tertentu untuk dia berlakon dengan mana-mana wanita.

"Dia jarang masuk campur hal kerja saya dan tidak pernah beri sebarang limit untuk saya berlakon dengan perempuan. "Saya sebagai suami yang sepatutnya tahu menjaga batasan dan kita juga ada Lembaga Penapisan Filem yang sentiasa menilai tahap sesebuah lakonan itu," katanya.

sumber : mstar

hoohoh .. kalau I .. x rela uu .. x tahulah kan ..
dlm 1000 hanya satu koot ada wanita dan iseri macam isteri ADI nie ..
huhuhu .. bertuahkah ADI ????? sebagai suami / lelaki islam SOLEH ?



24 comments:

  1. Isteri dier ok je, kita yag nonton pulak lebih2 cemburu yer hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..kalau saya pun x rela kak.
    tp isteri dia mmg tough lah.salute!

    ReplyDelete
  3. kawen dgn pelakon, xrela pun terpaksa rela..huhuhu

    ReplyDelete
  4. sabar je la isteri dia tengok

    ReplyDelete
  5. tabah mcm mn pun sure ada sekelumit perasaan tu..luar npk tabah dalam xtahu..allahualam

    ReplyDelete
  6. Salam K.Iedamimi..

    huhu... ngeri tgk watak2 pempuan yg berlakon ngan AP ni.. siap ade yg peluk2 lagi..

    klu cma la....hahaha.. byk kerja lain buleh dibuat.. cma jenis yg tak sporting.. :p

    ReplyDelete
  7. kalo nk berjaya,xleh lah jeles2 kan.baru lah boleh jd cm aaron aziz.hehe

    ReplyDelete
  8. wahhh kalau adda mesti balik umh jer terbang pinggan mangkuk..ahhahahah

    ReplyDelete
  9. paksa-rela sbb husband dia pelakon ;)

    ReplyDelete
  10. dia tahan jer perasaan dia tu. sbb dia tau..itu lah cara suami dia cari rezeki..

    ReplyDelete
  11. suka tgk lakonan romantik dia.. leh cairkan kak.. ekekeke..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    Salam kenal dari Mieza..
    Datang singgah & follow sini dari Mini Segmen Deqla..

    Adi Putra!!!! Adalah sangat hensem kan? Untungla Adi dapat isteri yang memahami kerjaya dia.. =)

    ReplyDelete
  13. hoho...kalo saya jelessssssssssssss=)

    salam kenal, saya dr GA deqla..=)
    done follow

    ReplyDelete
  14. setau Farah, kak Aida memang sporting dan memahami...

    ReplyDelete
  15. soaln ni suami sy sellu aju bila tgk artis wanita yg dh khwin berlkon dgn llki lain sbg suami isteri.. x cmburu ke laki dia.. hihi...

    ReplyDelete
  16. dah tu profesion beliau,isteri beliau pun pura2 la tak cemburu.hehe

    ReplyDelete
  17. jeles sudah pasti...nasib xjadi wife pelakon kalau tak kecoh kt melodi...haha

    ReplyDelete
  18. cemburu dalam hati je kot.. hehehe.. isteri aaron aziz pun sama.. nak buat camne kak dah sumber rezeki diorang.. :)

    ReplyDelete
  19. Sayang suami kena cemburu ;) ada yg tersirat dlm kata2 saya ni...

    ReplyDelete
  20. Kalau cemburu, alamantnya xleh cr mkn la Adi...Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  21. Kalau cemburu, alamantnya xleh cr mkn la Adi...Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  22. Dah nama pun lakinya tu artis. Isteri kena la paham kan..

    ReplyDelete
  23. aduhai my hero..hehehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...