Monday, July 8, 2013

Florentine aka Crunchy Almond by TINA OTHMAN


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

Ya allahh ya tuhannnnnn ampunnn semua kakak2 , adik2 dan kawan2 sekaliannnn .. hambeee memang dah x tahu nak cakap macam maneeee .. memang hambe terkeja2 lah wehh huwaaaaaaaaaa .. hari nie aje .. baru nie dpt update blog kesayangan hambe nie .. ( adehh dah asal lakk berhambe2 nie ! kekek ) ... haa kan ... sorry lah sangat2 ngan semua .. ok2 .. bila nak BW ada aje kerja yg kena buat , settlekan banyak hal ... memang rasa jauh disudut hati blog kesayangan nie akan jadi terbiar lah uhuhu ..

namun ku gagah jua utk update .. kisah dan pic memang banyak .. banyak kena recall balik ... haaa baru2 nie akak ada masuk blog blogger yang ada buat perniagaan homemade cookies nie .. haa adik TINA OTHMAN .. ekke .. nak tahu apa yg dia buat ?? .. adehhh malas tul nak taip nama blog dia kan .. senang klik aje disini

pergh !!! akk suke .. memang suke .. dan terlebih sukeee dah ! ...


 

 

yehaaaaaaaaaaaaa

tudiaaaaaaaaaaaaa siap makan yg hancur2 tuu dengan sudu ! .. hahahha fanatik giler meh !
seyess cakap Crunchy almond nie sangat2 lah memenuhi citarasa akak .. x menyesal order dengan TINA .. mula tuu beli sebekas sbb nak rasa ... sure kena test dulu kan ekke .. tapi bila tgk dah tahu sedap dia ..
bila dpt makan kali pertama .. akak terus order 4 bekas terus ! hahahahhaha ... sekali dengan order adik ... dia nak juga .. sebuk tanye beli mana .. beli manaaa .. rimas ! ekekke

dan pada yang sama .. akak order lagi 2 bekas utk tina pos dekat2 nak raya nanti ! ahaaaaaaaaa kan dah cakap ahkak fanatik dah dgn crunchy almond nie .. dah lah akak peminat tegar almond nie .. dan rasa dia x lah manis sangat .. sedang2 elok utk tekak org macam akak yg memang x suke manis ! ... dgn kacang almond dan kuaci tuu , mak aihhh maleeeh cakap lahhhh

nak RASA ?

order SENDIRI .. PASTI PUAS HATI ....
OMG baikk punye promo ! ekekekke , jangan mara TINA !
seyesss thumbs to you ! ... yelah kannn ada cakap senang nak buat .. tapi pada akak , kalau semua senang nak buat x der koot org macam akk yg fanatik niee ekekek .. fanatik pada makanan yg dibuat sedap harusss mehhhh ... ikhlassssssssss ;) akk x try buat ?? jgn ditanyeee soalan itu ahhahahaha ...

11 comments:

  1. Sedapnya kak. Selalu terjah blog tina.

    ReplyDelete
  2. tgk rupa pon da tau sedappp

    ReplyDelete
  3. saya pun suka sgt dgn crunchi almond ni kak. budak opis saya pun ada jual gak

    ReplyDelete
  4. mmg sgt sedap.. queen pun sgt suka.. hehehe

    ReplyDelete
  5. wow mesti sedap tuh...!!

    ReplyDelete
  6. wowwwwwww memang femeslah florentine,mula2 tu ingatkan makanan apa..(mklm le org kg, nama lak ala2 omputih..) patut le kt FB, kemain lg teman semasa belajar dulu dok promote, diapn wat bz ni gak.. nampak gaya kena cuba ni..

    ReplyDelete
  7. segala jenis kekacang mmg kesukaan akak.. kena cookies dr kacang yg mahal camni.. bertambah2la sukanya..

    ReplyDelete
  8. Nyum..nyum sedapnyer..rangup n manis...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...