Wednesday, July 3, 2013

FARID KAMIL UMUM KELAHIRAN BAYI LELAKINYA


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

fuh .. fuh .. banyak habuk tak ???
aduhhh pinorr matee masuk habuk ekkeke .. ok2 sorry sgt2 kat uolss dan blog kesayangan ku ini .. terpaksa ku tinggalkan sehari suntuk , ada lebih kurang dekat2 dua hari kan ! ... OMG memang dasat bila x keruan macam nie ... macam2 benda nak buat ! ... dlm sebuk2 tuu sempat lagi akak ke MALL utk sopink opink baju anak teruna kesayangan dan suami tercinta .. dan semalam utk akak sendiri selamat dibeli ekekek .. alaaaa abaya sahaja .. simple but sofisticated ! mak aihhh ayat .. i loike okeh ! ..

ok .. lalut2 dahh tajuk lain kisah lain ekkeke .. haa nie baru berkesempatan tgk FB dan terbaca pasal update bb FK dan DD nie .. akhirnya anak dia yg betul2 dah lahie ekkekeke .. bukan ape sblm nie bukan anak dia kan .. anak adik dia .. soo this is there true son ! .. welcome2 ! .... sangat comel ... putih melepak macam omak dia mehhh ...


Beberapa jam lepas, Farid Kamil telah memuat naik gambar seorang bayi lelaki ke Instagramnya dengan kapsyen:
faridkamilz
Welcome to the World my son #baby #papito #9.7pounds
Walaupun dijadualkan bersalin pada 15 Julai, nampaknya bayi tersebut dilahirkan lebih awal. Apa pun diucapkan tahniah kepada mereka Farid dan Diana Danielle atas kelahiran bayi mereka ini. Rasanya selamat untuk disahkan yang ini sememangnya bayi mereka dengan tiada keraguan lagi.

sumber : abang NARA


haaaaaa awal2 lagi dah papito2 erkkk .. hurmmmmmmmm

ps : pic banyak giler dlm draft .. hahahah slow2 lah akak update .. macam2 kisah dan gambar ada bila x update blog nie .. walau sebuk dgn order , email dan pertanyaan mengenai herbalife .. alhamdulillah rezeki dari allah belaka ... doa semoga rezeki bertambah murah di masa akan datang ;)

14 comments:

  1. comel2... insyaAllah kak moga Allah perluaskan lg rezeki Akak

    ReplyDelete
  2. tahniah buat farid kamil...

    ReplyDelete
  3. due dia sama ngan saya hehe
    terer diana bole normal anak 4.39 kg

    ReplyDelete
  4. fuh beso tui le bby diorg ni ye kak ..

    agak2 ikut muke sapo

    ReplyDelete
  5. comel sgt3 anak FK ngan DD...putih..

    ReplyDelete
  6. Mak-ayahnya dah memang cantik memanglah baby dia pun cantik ieda:)

    ReplyDelete
  7. comey sgt.. tahniah buat mereka berdua

    ReplyDelete
  8. Mmg comel.rupa pon dh baby mat salleh tkde rupa melayu dh

    ReplyDelete
  9. bertambah bahagia la hendaknya..kan//comel sangt...:)

    ReplyDelete
  10. De gak disiarkn kt akhbar tadi.. Yg ni mmg sah la ank dia kn..

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat mereka. Cutenya.

    ReplyDelete
  12. tahniah..
    mak n pak dia lawa kan..
    so anak pun cute le..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...