Friday, July 5, 2013

BILA DAH LAMA X MAKAN


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

semalam malam layan ini dengan hubby lepas balik dari kelas usrah ... alhamdulillah dpt juga makan setelah sekian lama x makan .. aduhh tapi x berapa puas hati sbb ayam dia x berapa lembut .. garing sangat huhuh .. x mengapalah .. makan utk nak nyambut ramadhan kan huhuh


kami berdua sahaja .. sib baik hubby sudi melayan makan bersama .. ekkeke .. dgr nak makan chic chop laju aje dia pun order juga .. tapi dia geleng2 kepala bila masuk mulut gigitan pertama huwaaaaaaaa .. frust betul ! ....

oh ya ceramah AHLAN WASAHLAN ya RAMADHAN semalam oleh ustaz Idris Idrus sangat2 lucu dan tidak mengecewakan .. sangat2 fresh pencerahannya mengenai ramadhan .. dengan hujan lebat nyeee selebat hati kami yang mendengar ceramah dari ustaz ini ... alhamdulillah .. seronok x payah cakap lahh .. segar jiwa dan minda nak menyambut ramadhan nie ;)


seronok dan bersemangat ustaz memberikan ceramah ... tertarik sangat2 ... syukurlah di beri peluang untuk mencium bauu rahmatnya kedatangan ramadhan ;)

16 comments:

  1. Seronoknya yer dpt dengar usrah. Moga dpt menjadi panduan..

    Nyum2 sedap tgk ciken cop tuh.. Ieda :)

    ReplyDelete
  2. Alamak...potong stim je bile ape yg kite harapkan x kene ngan tekak kite kan kak.....lg2 pulak di saat kite teringin....xpe kak, try pi tempat lain plak heheheheh...lieya suke ciken cop gak tp x suke yg breadcrumb die tebal sgt...cepat muak nanti.....

    Sonok pu majlis agama ni kan...menambah ilmu di dada sambil dpt jumpe geng2 surau....

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaaa kak :)



    Bila ustaz semangat memberi ceramah, kita jugak akan semangat mendengarnya :D

    ReplyDelete
  4. alahaiii.xsedap ke.sian akk.xpelah.t cr yg lain eh.eh ingat ustaz azhar idrus.rupanya idris idrus ye.hehehe

    ReplyDelete
  5. x berapa sedap ke kak? nmpk presentation mcm ok...

    ReplyDelete
  6. Tempat kakak pun ada juga ceramah semarak ramadhan ieda minggu lepas tapi sebab kakak demam tak dapat ikut. Anak kakak pergi dgn papa dia aje..

    ReplyDelete
  7. seronk dpt join dengar ceramah2 macam ni kan !

    ReplyDelete
  8. bestnya chicken chop tue

    ReplyDelete
  9. nkkena cari jgk ni sblm puasa..tkthn menengok!

    ReplyDelete
  10. bestnyer dpt dgr ceramah.:-)

    ReplyDelete
  11. bukan adik bradik UAI kan kak..hihih

    ReplyDelete
  12. Surau kat umah saya tu pon selalu ada ceramah. TApi tak berkesempatan nak gi.

    ReplyDelete
  13. saya pun tak suka kalau garing sangt.kalau potong dia lembut je sah memang sedap la..tapi bila potong pun berbunyi pisau dengan pinggang kecewa rasa nak masuk je ke dapur restoran tu..jahhaha

    ReplyDelete
  14. bestnyer sambil dengar ceramah ada makan2 ..sedap2 plk tu..

    ReplyDelete
  15. dua2 sedap.. satu sdp di perut , satu lagi sedap di hati.. :)

    ReplyDelete
  16. ustaz bila lucu mmg seronok dengar ceramah..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...