Monday, July 22, 2013

BAWA AMANINA REFRESHING !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahahha tajuk gempak aje .. hohohoho penat wehhh baru balik dari bandar , macam2 hal kerjanya .. bawa pula amanina refrehing rambut dia .. potong bagi kemas .. lepas tuu cuci ! ... haa kemain suke .. sejukkk katenya .. rasa nak tidoo .. kebetulan kedai tuu milik ibu kawan sekelas dia .. bukan main borak koo ! x hinggat dunia ....

ada lak 2-3 org anak dara melayu tgh tunggu .. tercengil2 mata dgr anak akk baikkkk punyee speaking ngan aunty cina tuu ekekkee .. dah mak kawan sekolah dia kan .. rancak borak ! ekekek .. akak jugakk x paham ape ke benda yg dia borakkan .. ;)


amanina nie kala potong rambut ke cuci rambut ke .. x akan pergi kedai sebarangan .. dia x suke .. kalau tokey tuu cina dia suke ekeke .. kalau cina lelaki dia memang x nak lahh .. kat bandar pekan nie pula susah nak jumpe tokey melayu .. kalau ada punn memanjanggg cuti ! erghhh macam mana nak meniaga kan huhuh

kalau hari minggu lagilah x der ... org cina juga pandai berniaga .. kalau cuti sabtu ahad lah kena buka kan .. sbb org for sure akan dtg potong rambut pada hari cuti sahaja .. hurmmmm

ps : x sempat nak BW lagi .. pagi tadi aje .. nie dah petang .. dah nak siap2 ke dapur huhu , tgklah kang mlm sikit erkkk .. ok .. U ALLS MASAK APE ??


19 comments:

  1. WAh dh lama x bermanja belai rambut gini
    Susah nk cr for women only if ader tingkap cerah nmpk smpi ke luaq,...dh bertudung ni susah khen aurat kena jg so kena cr Tukang gunting pun perempuan last2 suruh somi jer potong ngeeee!

    ReplyDelete
  2. betul2.. org melayu selalu sgt tutup kedai. amanina ni saja tak masuk kedai rambut lg. hehe

    ReplyDelete
  3. tak masak kak, berbuka makan kek je :)

    ReplyDelete
  4. mmg syokla kalau dpt cuci rambut.. fresh je..

    ReplyDelete
  5. waa blh dapat discount ne hehe

    ReplyDelete
  6. wah..macam best je cuci-cuci rambut macam tu

    ReplyDelete
  7. awal buat rambut raya? hehehe

    ReplyDelete
  8. salam k.iedamimi...

    wahhh amanina.. seronok le teww..
    :)

    amanina pndai speaking Chinese ye kak?

    ReplyDelete
  9. Amanina Sekolah Jenis Kebangsaan ker sis???....seronok kan dpat cuci rambut kat kedai....siap kena urut2 sekali...

    ReplyDelete
  10. uiyoo...bestnya amanina..syoknya dapat gi saloon

    ReplyDelete
  11. oooo pandai ckp cina ye.hehehe.bagus lah.sy x masak kak,MIL yg masak.hehehe

    ReplyDelete
  12. awalnya wat rambut raye :)

    ReplyDelete
  13. Bestnya dpt cuci rambut. Bley tertido dibuatnya ☺☺

    ReplyDelete
  14. orang yg dengar pun boleh toleh dua tiga kali tengok dia.. ;)

    ReplyDelete
  15. oh anak akak sekolah cina yer...??

    ReplyDelete
  16. Seronok la amanina kenal dengan tokey, siap leh borak2 jadi orang leh buat apa saja ngan rambut dia ;D

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...