Thursday, July 18, 2013

ASHRAF SUDAHPUN NIKAH KALI KEDUA


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

sampai hati kan ... sebagai seorang wanita dan isteri , sedikit sebanyak akak tersentuh hati



bak kata orang ramai ..

" kita x tahu apa yg dia alami berdua .. apa masalah mereka .. 
kita doakan sahaja yg terbaik buat mereka "

ayah mertua dah buat pengakuan .. huhuhu ... hurmmmmmm sedih bila dgr berita2 macam nie di bulan mulia ramadhan al mubarak ini ... ada hati yg terluka ...........



33 comments:

  1. Kesian kat wife dia kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Saya dengar juga isu ni pagi tadi di TV3....Hmmm...malas nak komen....lagipun bulan puasa ni....:P

    ReplyDelete
  3. sedih di bulan yang mulia...huhu
    tahu jgk n akhirnya ketahui jua...
    pasti ade hikmah ini semua..kannn

    ReplyDelete
  4. lelaki walau nafsunye satu tp itulah paling susah dikawal...

    ReplyDelete
  5. bakpe la kawen kat siam ... teruk betui la ...

    tgu je la kelulusan poligami tu kate dah submit kan...hmmm
    dah awak tu terkenal ngan kebolehan mengubat org secara islam ...

    ReplyDelete
  6. hmmm...tak tau nk kata apa....laki ni..tu laaa....

    ReplyDelete
  7. kerana lelaki nafsunya mmg satu, iaitu perempuan. sbb tu boleh kawin lebih. tapi biarlah dgn cara yang tak menyakiti mana2 pihak (isteri yg ada & keluarga).

    ReplyDelete
  8. Susah nak komen....doakan yang terbaik untuk dorang saja lah kan...

    ReplyDelete
  9. sgt2 kesian tgk dayana. walaupun dia nampak sgt tenang... kita tak tahu apa yg dia rasa. kita doakan saja yg terbaik buat mereka.

    ReplyDelete
  10. semua dah terjadi apa pun tak boleh nak dikata apa lagi..

    ReplyDelete
  11. semoga isteri pertama akan terus tabah :)

    ReplyDelete
  12. kesian wife dia kan..

    ReplyDelete
  13. sy simpati dgn 1st wife dia tuh.. :(

    ReplyDelete
  14. sedih

    :(

    hmm baca dlm paper

    hubungan AM dgn Kinah tu dah lama since tunang lg

    :(

    ReplyDelete
  15. tu lah kak....sedih jugak baca....=(

    ReplyDelete
  16. Bertabahlah buat isteri2 yg diuji. Berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul.

    ReplyDelete
  17. tak sangka kan..sebab nampak dia bagus je..yang si pompuan tu pun,laki orang jugak nak ye.memang la ensem tapi LAKI ORANG tu....

    ReplyDelete
  18. kak , td nmpk diorg post ayat2 dr wife 1st dia ..
    sedeyyy huhuhuhuh

    zura ni kak ..

    ReplyDelete
  19. no komen cuma doakan sajale

    ReplyDelete
  20. Nampak ok je Dayana tu... Siap pimpin tangan lagi! Huhu sedihnya!

    ReplyDelete
  21. Kalau M ditempat wife Asyhraf pun mesti patah hati :(

    ReplyDelete
  22. sedih bila tgk org dul post kat wall luahan hati isteri pertama dia

    ReplyDelete
  23. kesian isteri pertama dia..

    ReplyDelete
  24. sakit sangat bila diduakan..

    ReplyDelete
  25. Salam K.Ida..

    cma baru tau pasal ni tadi..bila tgk ramai yg share status isteri beliau..

    apepun.mendoakan yg terbaik dlm keharmonian rumahtangga mereka

    ReplyDelete
  26. Mungkin itu jodoh Asyraf, tapi tak sepatutnya dia membelakangkan isteri pertama kan

    ReplyDelete
  27. cerita paling top dibulan pose ni..penuh status kt wall fb pasal ashraf ni.huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...