Friday, July 12, 2013

ALHAMDULILLAH WALAU BLOG SUNYI KU HAPPY DENGAN PEMBERIAN ALLAH INI ...


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

mak aihhhhhhhhhhhhh sunyii tul umah akak erkk .. huhuhu nak wat guana .. kerja + kekengan masa yang benar2 buat akak x cukup masa nak update blog kesayangan akak nie .. mana nak maintain traffic utk blog Herbalife + satu lagi blog Herbalife akak .. huhuh memang mencabar , maklumlahh blog kesihatan dan blog sumber rezeki tuu ;) ... syukurr lah allah panjangkan rezeki akak dengan limpahannya yg x putus2 .. walau letih dan mencabar , x terasa sangat kerana keseronokkan dpt membantu org menjadi lebih sihat , niat baik di balas baik .. itulah pesan mak akak ... yessss I'mm keeping it ! ... ;)

ok ... lalut2 kelautt aje akak nie ... pemberian ini akak terima since last week lagi .. duk dlm draf dah lama ... nak update kena tunggu giliran , kalau x sibuk akak update .. bila sebuk jadi macam skrg lahh .. entry 1-2 sehari shaja .. x dpt dah nak buat 3-4 entry sehari huhuhu ..

 alhamdulillah .. pemberian kelayakan dari pihak Herbalife ! ... syukur .. sblm2 nie kalau nak melayakkan diri dikenakan bayaran , tetapi akak x kena utk tahun nie ... kira tahun nie akak mula buat full time dan dpt kelayakan semula sebagai penyelia hasil dari apa yg akak usahakan selama ini .. syukur sangat2 .. ingat lagi pesan ibu ... buat baik dibalas baik .. berat ikhlas membantu org .. semoga allah permudahkan lagi niat akak ini .. aminnnnnnnnnnnn

dan syukur juga cek ke dua tahun 2013 telah selamat akak terima .. walau x banyak .. alhamdulillah atas rezeki yg allah berikan ini .. boleh buat belanja puasa ! ... TQ nuffnang ....

& paling seronok bila hari nie buka2 nuffnang ada 2 BE baru utk bulan Jun dan Julai menjelma .. akhirnyaaaa ;) walau penantian agak lama dan tidak selebat orang lain .. tapi syukur lahhh


untuk naikkan semangat utk xtv berblog kembali ! yehaaaaaaaaaaaaaaa .. upssss terlebey sudaaaaa ;)
TQ mr nuff ! ... ;)



25 comments:

  1. tahniah moga terus maju jaya yer !

    ReplyDelete
  2. sunyi pun ada je rezeki masyuk.... hehe...

    ReplyDelete
  3. Tahniah2 utk rezki dibln puasa..moga2 banyak lg ygdtg mencurah..:)

    ReplyDelete
  4. hebat kak..teruskan menjadi hebat...:)

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan Ieda

    Alhamdulillah

    Tahniah

    ReplyDelete
  6. Tahniah... Alhamdulillah rezeki wpun x sebnyk org lain kan...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak!!! bukan mudah nak smpi ke peringkat ini kan kak!! cayalah tak sia2 akak brenti keje, terbukti akak mmg terbaikkk

    ReplyDelete
  8. tahniah kak.. selamat berbuka.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... murah rezeki akak :)

    ReplyDelete
  10. Alhamduillah murah rezeki akak :)

    btw fae dah klik iklan nuff akak. but i am not sure kalo klik fae tu kena counted in. just takut they only counted clicks from m'sian.

    salam kenal from brunei :)

    ReplyDelete
  11. rezeki akak :)
    tahniah...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..rezeki.. =)

    ReplyDelete
  13. rezeki ada kat mana2 je eida..asal kita rajin kan..tak rajin update blog,rajib berherbalife pun boleh datangkan hasil..yang penting usaha..kan???

    ReplyDelete
  14. Tahniah kak..Alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  15. rezeki ramadhan :)

    sunyi pun trafik akak maintain kan
    :)

    ReplyDelete
  16. congrat akk..smoga dmurahkan rezeki tuk akk sekeluarga

    ReplyDelete
  17. smuge trus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah...
    Alhmdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kak..
    Alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  20. tahniah ieda..nti blh wat belanja raya..^^

    ReplyDelete
  21. Tahniah kak. REzeki berganda ni.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...