Wednesday, June 19, 2013

Watak Kanak - Kanak Kecil Yang Sudah Membesar Dalam Filem Kuch Kuch Ho Ta Hai


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

masih ingat cerita kuch kuch ho ta hai ! .. ahhaha suatu ketika dulu jadi fenomena kan .. yelah kisah remaja membawa ke alam dewasa , sape x tgk angkat keybord balik ke dinding muahhaa jahat akak kannn ! eeke
yelah , rugi sape x tgk , filem paling laku masa tuu .. watak shah rukh yg kacak dengan rani dan kajol yg muda jelita .. skrg masing2 dah tua .. erkk .. sama lah ngan akak yg tgk citer nie kekekek

haa bukan nak cakap pasal shah rukh khan tapi pasal anak dara dia dlm filem nie .. ANJALI ! .. haa dengan budak lelaki yg kira bintang tuu .. haa ingat takk .. x ingat jom lah tgk .. malas betul nak taip2 ekeke

Kuch - Kuch Hota Hai. Filem yang buat kaum hawa habiskan tisu berkotak - kotak. Pelakon watak Anjali dan Sardarji dan dewasa. Makin popular di arena Bollywood. Nak tengok wajah diorang biler dah dewasa?

 ingat tak ??

 ini pula watak yg kira bintang tuuu .. kannn dah besar kan .. handsome .. wajah x berubah punn


lagi wajah ANJALI ( sana saeed) .. sangat jelita !
dia nie kalau tgk ada gaya rani mukhrajee kan .. jadi artis dah niee .. cuma x cam dia berlakon utk filem yg mana .. skrg nie dah banyak sgt filem hindustan yg kuar huhuh

24 comments:

  1. ha'aaa kan.. muka tak berubahpun

    ReplyDelete
  2. dah jadi segak daahhh :)

    ReplyDelete
  3. Yang budak kira bintang tu, dah macam Mr.Bean...
    Hehehehhee..

    ReplyDelete
  4. Dah besar panjang dah kan..:)

    Ni la antara citer2 Hindustan yg saya pernah tonton...punyalah kuat pengaruh KKHH masa tu kan...:P

    ReplyDelete
  5. salam kak iedamimi..

    hehe.. dulu comel dan kiut..
    sekarang ayu & hensem.. :)

    ReplyDelete
  6. Sekjap je rasa kan kak, dh besar dh dioarng.. lama tak layan hindustan..huu

    ReplyDelete
  7. lawa dari kajol pulak anjali ni.

    ReplyDelete
  8. Untung dia, dah besar mudah dikenali bila sebut pasal kuch kuch hota hei...

    ReplyDelete
  9. cantiknya..mmg dri kecik ada bakat pelakon. bila besar pakage cantik hensem lagi

    ReplyDelete
  10. Salam Ieda.Dulu2 rajin layan citer2 hindi ni...skrg,entah la langsung tak minat.Mungkin sbb jalan citer...sama jerrrr kot :D.

    ReplyDelete
  11. dah cantik pun. dulu comey2 je..

    ReplyDelete
  12. walaupun 2 watak nih dh dewasa shah rukh khan ttp lagend lg

    ReplyDelete
  13. lama dh x layan cite hindi...tp depa ni still comei kan...

    ReplyDelete
  14. ishhh.. betol lah.. xberubah pun muka. yang pompuan 2 plak memang cun melecun lah

    ReplyDelete
  15. betul la kak...kita pun makin tuaaa..huhu

    ReplyDelete
  16. KENAL shah rukh khan n kajol je..kui2

    ReplyDelete
  17. .dua kanak2 ni dah dewasa pun ...tp shah rukhan mantain mcm tu je tak makan dek usia pun...

    ReplyDelete
  18. yang lelakitu memang Nampak sangat serupa.... boleh kenaller...

    ReplyDelete
  19. yang lelakitu memang Nampak sangat serupa.... boleh kenaller...

    ReplyDelete
  20. ah ah...dah besar dah diaorang...and tak banyak beza muka kan?

    ReplyDelete
  21. comey lagi waktu kecik hehehehe

    ReplyDelete
  22. Tak banyak beza muka masa kecik & dah beso.

    ReplyDelete
  23. tak minat hindustan,tp cerita ni 2 3 kali gak la tgok..dh besar ye si anjali nie..

    ReplyDelete
  24. Errr...deqla penah buat entri psl ni kak haha....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...