Thursday, June 13, 2013

(TAHNIAH)Razali Hussain Kini Suami Kepada Nik Noor Azlina


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

uolss kenal tak pelakon nie .. yee akak suke bila 1st time tgk dia bergandingan dengan sorang penyanyi tuu kecik2 molek dlm teater melayu UDA & DARA x silap akak .. sape erkk penyanyi yg suara latar dlm Pontianak Harum Sundal Mlm tuu .. adehhh x ingat lakk nama penyanyi kecik molek tuu ..

uishhh agak terperanjat sbb x sangka dia dah kawin .. dia baru kawin .. jodohnya dengan seorang cikgu yg cantik .. alhamdulillah .. semoga dia bahagia .. ;)

************
Memang ramai sungguh selebriti-selebriti Malaysia yang mengakhiri zaman bujang mereka pada hujung minggu lalu. Salah seorang daripada mereka ialah pelakon Razali Hussain, 37 tahun. Isteri Razali ialah seorang guru berusia 29 tahun. Mereka berdua telah selamat diijabkabulkan pada Jumaat lepas di Masjid Az-Zubair Ibnu Awwam, Cheras.


Menurut Razali, dia bukannya mahu merahsiakan perkahwinan tetapi tidak mahu mengheboh-hebohkan. Malah majlis juga turut dilakukan secara sederhana dengan jemputan adalah kepada keluarga terdekat sahaja. Kata Razali kepada Mstar Online:-

Benar saya sudah bernikah dengan seorang wanita yang sudah saya kenali tiga tahun lalu. Majlis resepsi pula telah berlangsung pada Sabtu lalu di Kompleks Sukan Desa Tasik, Bandar Tasik Selatan. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Bukan saya mahu rahsiakan perkara baik ini. Cuma tidak mahu heboh-hebohkan. Tetapi kalau orang tanya, saya akan mengaku yang saya sudah berkahwin. Tambah pula majlis ini berlangsung di sebelah pihak perempuan. Yang hadir pada hari itu pun hanya teman-teman rapat yang menyertai program Audition dahulu dan penyanyi Farhan. Itu sahaja



Buat Razali, jutaan tahniah atas perkahwinan ini. Semoga mahligai yang dibina kekal bahagia sehingga ke syurga. Tahniah sekali lagi.

petikan : abang NARA

1st time tgk dia dlm audition dulu , akak minat sgt2 .. wajah dia macho .. adehhhh x menahan lak ekeke .. oushh terlebey sudaaaaaaaaaa ... syukur lah dia dah kawin .. sama usia akak tuu mehhh ;)) seyess suka dgn lakonan dia yg bersahaja dlm drama , kalau dia berlakon , akak memang suke tgk ..

21 comments:

  1. yelah lama x dgr pasal dia ni..tup2 dah kawin..lawo ea bini dia..hehe tahniahhh

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  3. Dh kawen...alahaiii......

    ReplyDelete
  4. maknanyan dia bukan la gay seperti yang diperkatakan orang ..hehehe

    ReplyDelete
  5. Sy pun minat dia ni kak, tahi lalat bwh mata tu buat dia nmpk manis...hehe

    ReplyDelete
  6. amboi kak .. ingt en huby ...

    mmg dia macho sgt kan , lg2 ngn taik lalat nye tu .. kasi seri ..

    cute nye wif dia.. x sangka plak dia ni org cheras

    ReplyDelete
  7. best gak dia berlakon..wah bertuah dpt cikgu lagi.. selamat pengantin baru.. mga kekal bhgai hgga akhir hyat...

    ReplyDelete
  8. Oooo..dia ni la nama Razali Hussein...semalam dgr kat radio Hot FM...saya tak cam mana satu...hahaha

    ReplyDelete
  9. Acik suka tengok dia berlakon tapi x tau nama.razali rupanya nama dia

    ReplyDelete
  10. doakan jodoh orang yg berkawin ni terus kekal bahagia dunia akhirat. amin

    ReplyDelete
  11. suka artis yg kawen secara sederhana...tak berlebih2,menunjuk2...

    ReplyDelete
  12. dia ni byk berlakon theater kan

    ReplyDelete
  13. tgk muka kenal.. nama xtau.. hehehe

    ReplyDelete
  14. saya sangat suka suara dia,..suara dia sedap

    ReplyDelete
  15. cantik la bini die .. tp aku tak suka mamat ni belakon .. over cam macho sgt ...

    ReplyDelete
  16. moga bahagia selamanya utk mereka...:)

    ReplyDelete
  17. Selamat pengantin baru buat mereka.

    ReplyDelete
  18. pernah tengok dia berlakon. ingatkan dah kawen sebelum ni.

    ReplyDelete
  19. Wahhh lagi retis brkwen...selmt pngntn baru....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...