Tuesday, June 18, 2013

(TAHNIAH) Leuniey Kini Hamil 6 Minggu, Apek Turut Alami Morning Sickness


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

kan kan kan ... akk dpt update pasal artiss aje nie ekekke .. nak update kisah sendiri berlambak niee .. tapi masih x sempat nak resaiz pic huhuh .. banyak tul kerja ari nie .. alhamdulillah sms dan whatsapp org nak beli herbalife x henti2 dari pagi smpai skrg .. nie curi2 update dan BW sambil2 buat order utk org baru masuk .. syukurrr atas rezeki yg allah berikan ..

haa nie nak ucap tahniah pada Leuniey dan APex ... akhirnya nak jadi ayah dahhh ... yehaaaaaaaaaaa akk lak oberrr kan .. sbb suke tgk mereka berdua nie .. adohaiiii sure anak dia comel gilerrrr .. macam APEK gak ! ekekkeke

Alhamdulillah. Berita yang ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan suami isteri akhirnya tiba jua buat Apek dan Leuniey. Berkata kepada Media Hiburan, Leuniey mengesahkan yang dirinya kini hamil 6 minggu. Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua atas berita gembira ini.


Yang menariknya, Apek turut sama mengalami “morning sickness” sepanjang kehamilan Leuniey. Orang tua-tua kata, kalau suami pun muntah-muntah, itu maknanya dia sayang sangat kepada isterinya. Kata Leuniey:-
Alhamdulillah, saya telah disahkan hamil enam minggu. Ketika memaklumkan berita gembira ini kepada suami, Apex ketika itu berada di Australia. Dia berasa cukup teruja dan gembira malah turut mengalami ‘morning sickness’ seperti saya
Semoga Leuniey akan sentiasa menjaga kesihatan diri dan kandungan sepanjang kehamilan ini. Tahniah sekali lagi buat Apek dan Leuniey. Sama-sama kita doakan segalanya dipermudahkan buat mereka berdua.

sumber : abang nara

tahniahh lah wehhh leuniey & Apex .......


27 comments:

  1. wah..tahniah buat mereka berdua ^_^

    ReplyDelete
  2. comelnya dia pakai tudng.. hehe

    ReplyDelete
  3. bgus ler dh bertudung luni ni ... hrp lps ni leh lebih menutup aurat .

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.tahniah buat mereka berdua kan

    ReplyDelete
  5. comel.. mesti anak diorang pun comel jugak.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Alhamdulillah. Mesti comel baby mereka nanti.

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka, mesti comel anaknya nnti ;)

    ReplyDelete
  8. Wah..bestnya berita ni.. Tak sabar nk tgu tgk rupa baby comel ni..

    ReplyDelete
  9. As salam Kak Ieda,

    Untung kalau isteri yg suaminya juga mengalami morning sickness, barulah tau mcmana teruknye muntah2, loya...eeeii... tak sanggup rasa nak ingat... hehehee... skrg ni pun ada masa terasa juga loya2 tu lagi kak... Tahniah buat Apex & isteri... mmg sepadan dorang ni :))

    ReplyDelete
  10. seronok la depa...:)

    ReplyDelete
  11. tahniah.. moga sihat dan slamat... :)

    ReplyDelete
  12. tahniah.. moga sihat dan slamat... :)

    ReplyDelete
  13. waaa seronoknya.. apek sayang leuniey lebih la ni sampai dia pun kena morning sickness. huhu..

    ReplyDelete
  14. nasib baik dulu PM tak alami masalah morning sickness...hehe

    ReplyDelete
  15. cantiknyaaaaaa leunieyyyyyy :))
    tak leh bayang anak dorang esok2 macam mana, mesti mata jepunn habisssssssssss :p

    ReplyDelete
  16. mmg suka tgk diorg berdua..sweet sgt..anak diorg nti kalo gegel kompom cantik mcm leuniey

    ReplyDelete
  17. Tahniah!! x sbr nk tgk bb derong sure comel kan? :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah tahniah buat Leuniey dan Apex... :)

    ReplyDelete
  19. br 6 minggu dah kecoh .. hmmm anyway tahniah

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah akhirnyer sampai jugak rezeki mereka kan..

    ReplyDelete
  21. tahniah...

    comey la leuniey ni..

    ReplyDelete
  22. tahniah buat pasangan ni

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah cpt rezeki mereka...tahniah....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...