Friday, June 14, 2013

SUPRISE BIRTHDAY CAKE FOR SABRIENA


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

entry tertunda agak lama ekke .. macam biasa ikut aturan mengupdatenyee .. apa2 punn its just a simple cake for my little gurl putri nur fatin sabriena .. janji dia happy sbb x sangka agaknyee balik sekolah aje ada suprise bday cake for her ! haaa kan .. seronok tgk wajah dia yg terperanjat tuu .. dia ingatkan ibu dia x ingat bday dia .. mana mungkin anak kuu ! ... ecehhh in shaa allah ibu x akan lupa selagi nyawa dikandung badan setiap tarikh kelahiran orang2 yg ibu cintai ! ... ;)

as per promise to my self .. ( adehh awat lahh hari nie duk cakap omputihh aje niee .. sampuk ape lak nie ! ngehx3 ) ... memang akan ada cake utk anak dara akak nie .. bday sesiapalah , ibu pasti akan belikan cake utk celebrate walau se simple mana sekalipun , janji anak2 ibu happy , sbb cara mereka mendapat penghargaan adalah dengan memperingati hari kelahiran mereka dengan kek ! ada kek pun jadilah walaupun x der buat makan2 kan kan kan .. soo syukur anak2 akak x pernah merungut , malah memahami situasi ibu dan ayah .. ;)




 anak dara ibu yg senggih bila dpt kek ! ... simple butter cake dari kedai kek .. x sempta nak
tempah2 .. leceh ! aci !

 kakak yg selalu mengigatkan ibu dgn tarikh2 penting dlm keluarga ! she's a good sista !

 ibu yg hampir x bersedia .. maklumlahh duk umah .. mujur pakai tudung ekeke kalau idokk harus wajah ibu x akan ada disini ;) tu punn ummi akak ingatkan , haa tudung maneee kekke , cepat2 ku capai ! ... hubby x der masa nie .. dia ada kerja luar , x dpt nak tunggu dia .. x perlah next time !

 cake yg sedap dan boleh lalu di tekak .. syukur lah walau x semegah mana sambutannye .. tapi kek habis .. makan tghari lancar .. kebetulan masak asam pedas ikan parang .. so lepas potong kek , kami semua makan nasi bagai ! ... perghh nikmat dpt makan asam pedas ikan parang ! ... ;)




25 comments:

  1. happy besday sabriena...bestnya dia dapat gak potong kek ye..

    ReplyDelete
  2. sedapnya kek sabriena ;), bagusnya kakak ingt semua birthday org tersayang ye, sedapnya asan pedas ikan parang, letak kicap manis nyummmyyy

    ReplyDelete
  3. alahai...terliur sudah tgk keknya itu..mg sabrina jd anak yg solehah yer....

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday sabriena (erks belated ke... )...

    ReplyDelete
  5. Walaupun kek yg simple tp nmpk sedap!!

    ReplyDelete
  6. anak2 kak..dpt kek pun seronok deme..hehe

    ReplyDelete
  7. sedapnya kek... nak juga.. hehehe

    ReplyDelete
  8. cantik dan tentu sedap kek tu..
    hepi besday buat anak ieda..
    moga tercapai apa yg dicita2kan..

    ReplyDelete
  9. dapat kek di hari lahir baru lengkap kan kak hehe
    seronok tgk ank happy
    autmatik kita pun berganda happy :)

    ReplyDelete
  10. mesti Sabriena hepi bebenor tu. Alhmdlh...

    ReplyDelete
  11. cantik keknya.. kompom sedap nih kan.. :)

    ReplyDelete
  12. Simple pon dh sonok bg budak2 kan epi beday

    ReplyDelete
  13. hepi jer wajah sabrina

    ReplyDelete
  14. anak-anak buah sy pun cukup ada kek je..kek tu dh buat dorang seronok.. apa2 pun hepi besday sabriena :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Ieda

    Assalamualaikum Nur fatin Sabriena
    moga menjadi anak yg solehah serta berjaya di dunia dan Akhirat

    ReplyDelete
  16. happy birthday buat sabriena..
    moga trus bjaya mcapai cita2 d dunia n akhirat..amin

    mesti dia happy sgt bila dpt kejutan ni

    ReplyDelete
  17. HAPPY BESDAY TO U
    HAPPY BESDAY TO U
    HAPPY BESDAY TO SABRIENA
    HAPPY BESDAY TO U


    sian nyanyi lg kak

    ReplyDelete
  18. Nyum2 sedapnyaa..kek..tuh..

    ReplyDelete
  19. terliur cikna kak tengokkek tu penuh coklat je. nyummm..

    happy birthday sabriena. ;)

    ReplyDelete
  20. meleleh tengok kek sabrina ..tahun depan mintak yang besor lagi..ida..anak ida ni tak de ke yang suka pink2 bagai..biasa kan budak2 pompuan bila umo2 gini nak kek pink,baju pink..kAN..

    ReplyDelete
  21. Nampak sangat riak muka gembira sabrina...Happy Belated birthday Sabriena

    ReplyDelete
  22. akak guna wp ke? anak2 sy pun sy belikan kek je. blm lg terasa nak buat mkn2. hehe...

    ReplyDelete
  23. sedapnya kek...happy belated birthday sebrina

    ReplyDelete
  24. Kalo abis sdp la tu kak..tgk pun tau sdp..hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...