Tuesday, June 25, 2013

SELASA TANPA KATA .. OK !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

serius busy ! .... sorry sgt2 .. update x menentu lately nie .. alhamdulillah banyak order dan urusan Herbalife yg masuk nak dekat2 hujung bulan nie .. bertambah lagi nak dekat puasa .. alhamdulillah .. dah semakin ramai org yg sedar mengenai kesihatan dan nak ubah apa yg dimakan selama ini ... syukurrr sgt2 ..


alhamdulillah .. rezeki dari Herbalife ...
syukur allah panjangkan rezeki ku , akhirnya dpt juga beli hp idaman kalbu , walau tidak secanggih hp zaman skrg yg kuar berlumba2 .. namun apa yg ku dpt ini berkat dari usaha fulltime ku dengan Herbalife , semua jenama samsung .. TV hari tuu pun samsung ekkeke .. nokia C3 lama ku berikan pada hubby sbb dia punya dah lama hilang .. kesiann pula .. skrg dah senang nak ctc hubby ...

syukur lah ... ;))

ok .. sat layie baru nak BW .. nak ke bandar , nak bank in duit order org dan beberapa urusan lagi ..
bye !

15 comments:

  1. Alhamdulilah, murah rezeki ye kak

    ReplyDelete
  2. bestnye dok kat umah sambil berbizness
    alhamdulilah smoga dimurahkan rezeki lg lg lg hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...murah rezeki dan jaga kesihatan jugak yer..hehe

    ReplyDelete
  4. rezeki tuh kak.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah murah rezeki

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. moga terus dilapangkan rezeki... :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki berniaga. Smoga business bertambah maju. Bestnya dah pakai HP canggih ☺☺

    ReplyDelete
  8. rezeki kan...huuhhu..samsung mmg terbaik

    ReplyDelete
  9. boleh la raya sakan nanti...heheh

    ReplyDelete
  10. Berkat gigih dan tak mengenal erti kecewa akhirnya dpt juga dimiliki yg ieda. Syukurlah...

    ReplyDelete
  11. hi kak,
    tak sempat nak balas komen akak haritu. Yer kita dah kerja tapi kejap je hubby suh expose bahagian oil n gas..pastu nanti sambung kerja dgn dia balik (kerja dari umah dan jaga anak...stress akan kembali semula hehehe) owhh akak dah buat full time herbalife yer...good luck tau! kalau kerja sendiri ni fleksibel skit quality time dgn anak2 kan :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...rezeki..pndai akk berbisnes....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...