Wednesday, June 12, 2013

PARIS JACKSON DILAPORKAN STABIL


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah agak lama rasanya x bercerita pasal RAJA POP MJ kita nie kan .. haa kali nie kisah anak dara dia nie .. Paris Jackson ... uishh dah besar dah anak dara dia nie ... dulu masa mendiang MJ pergi , ada juga tgk , masih kecil lagi masa tuu .. yelah tahun 2009 .. skrg dah 2013 kan ... anak dara sunti dan semakin cantik !
macam mak dia .. eh .. mak dia yg mana satu erkk ??

tapi kali nie berita menyatakan dia sedikit tertekan .. sedih je .. kesian pula


 Light hearted: Michael Jackson's 15-year-old daughter Paris Jackson posted this pic to Twitter on Thursday, in the wake of the renewed molestation allegations against her father


PARIS Jackson yang sebelum ini cuba membunuh diri pada minggu lalu dilaporkan berada dalam keadaan stabil. Menurut laporan portal Dailymail percubaan membunuh diri berpunca daripada macam-macam perkara.

Salah satu sumber berkata Paris cukup tertekan apabila berada di sekolah dan kemurungannya itu juga disebabkan oleh kehilangan ayahnya Michael Jackson pada tahun 2009.

"Aku mahu hidup! Aku benar-benar mahu hidup! tetapi bukan hidup di sini. Aku harap ayah aku berada denganku," kata Paris kepada jururawat yang merawatnya. Sementara itu, gara-gara kes buli yang dilalui Paris di sekolah membuatkan pihak keluarga memutuskan untuk menyekolahkan gadis berusia 15 tahun itu di rumah.

 
Changes: Paris has been spending a lot of time with her biological mother Debbie Rowe, 54, on her horse ranch in Palmdale

petikan : mstar

atas nie mak dia kan .. haa yg mensenyawakan benih dia dan MJ .. tu yg Debbie nie ngandung anak MJ nie .. haaa kan .. x paham sgt stail org putih nie .. tup2 tahu MJ dah ada anak ! .. huhu , mendiang ayah dia banyak duit kan .. sekolah kat rumah aje .. org skrg pun dah ramai yg anak2 mereka sekolah dari rumah , bayar gaji cikgu utk ngajar dirumah .. duit ada semua jadi .. dok !


9 comments:

  1. macam2 hal..putih melepak si anak mj nie ye,ikut mak dia la.hehe

    ReplyDelete
  2. itulah kan.. dah nama pun omputih. tup2 tahu dah jadi anak si polan2. dah lain rupanya bila besar ni.

    ReplyDelete
  3. Cantik..tp x sama mcm MJ pun..huhu

    ReplyDelete
  4. hmm..mmg lawa..tp mmg xde rupe mj kan

    ReplyDelete
  5. kesian tertekan kerana mcm2 hal ye kak

    ReplyDelete
  6. rindu kt bapanya kot, mgkn sbb dia manja ngan MJ sblm ni...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...