Tuesday, June 4, 2013

NASI LEMAK DAUN PISANG !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

pagi nie makan nasi lemak .. x shake ke kak ?? ahhaha akak x shake .. ngelat sbb mlm tadi dah shake mlm .. biasanya bila tiba cuti sekolah , akak jarang shake pagi , akak akan shake tghari dan mlm .. ok kann

nak juga sarapan bersama family .. tapi bila kena masak tghari sedap2 akak tergoda juga .. ahahha ngelat2 sikit ok lah kannn .. badan akak nie cepat naik cepat turun .. tapi AHLHAMDULILLAH sejak minum makanan sihat herbalife 5 tahun ini , berat stabil dan x naik ke berat yg asal dulu .. fuh ! ... memang berbaloi ..  skrg berat maintain 70 adakalanya 71-72 tgk time ! .. kalau cuti sekolah memang 71-72kg ahhaha .. maklumlahh .... tapi sejak makan makanan sihat HERBALIFE nie .. berat akk x pernah lagi mencecah 75kg .. syukurrr alhamdulillah .......... seronok ... bak kata org2 herbalife , dgn herbalife kita belajar kualitri apa yg kita makan .. kiraan dan perbandingan kalori yg kita ambil ;)

dan paling seronok bila dengan HERBALIFE still boleh makan nasi dan apa sahaja yg anda inginkan .. haven betul lahh ! .................... ;)

eh lupa nak btahu .. lepas makan nasi lemak niee .. akak DETOX lah balik .. dgn apa ?? haaaaaaaa dengan TEAMIX herbalife lahhh .. terbaik .. berpeluh macam 20 minit berlari satu padang ! .... seronok dan bertenaga .................

byeeeeeeeeee ! nak BW alallalallla


27 comments:

  1. Sedapnyaa nasi lemak daun pisang tuh :)

    ReplyDelete
  2. lama tak jenguk sini.dah dot com rupanye.harum je bau nasi lemak daun pisang kan.

    ReplyDelete
  3. huaaaaaaaaa sedapnya nasi lemak kak.akk sy xsempat ag lah nk amik HL akk.xsempat pusing ag =(

    ReplyDelete
  4. saya suka nasik lemak daun pisang/bila mkn rasa macam masa kecik2 dulu je..hehe...

    ReplyDelete
  5. Perghh kak ieda...bikin lieya kecur je nih...dah le puase ni...mmg byk dugaannye hahahahahaah.....

    Alhamdulillah...mmg serasi laa akak dgn herbalife kan....lagi pun umur dah meningkat naik ni mmg kene jaga kan kak...takut penyakit2 lain kite dpt nanti...so better jg pemakanan kiter....

    ReplyDelete
  6. waaa telan air liur tengok. terus laparr.. jom lunch! hihihi

    ReplyDelete
  7. daun pisang tu yg jdkn nasi lemak tu wangi n bertambaj2 sedap...teringin plk rasa...hehe...teruk betul...pantang tengok makanan la sy ni...hehe...

    ReplyDelete
  8. sedapnyaaa...aroma daun pisang yg mahal tuhh

    ReplyDelete
  9. saya nak ber-Herbalife la...

    hahaha...

    ReplyDelete
  10. nasi lemak nie..memg peberet sy kak..tmbh2 kalo mak yg wat..xckup sepinggan

    ReplyDelete
  11. Nasib saya baru lepas makan nasi lemak. Klo tak mau terliur ☺☺

    ReplyDelete
  12. aduh2 lapo lak saya tgk...

    ReplyDelete
  13. sedapnyer... aroma daun pisang tu mmg umpph

    ReplyDelete
  14. nasi lmk klu letak daud pisang..mmg berselera kan..chayoo kak..i support u!! :)

    ReplyDelete
  15. nasi lemak daun pisang mmg sedapkan..bau dia ada lain sikit bila guna daun pisang ni...

    ReplyDelete
  16. sedapnya nasik lemak balut daun pisang
    patutlah akk menten selalu ada HL :D

    ReplyDelete
  17. Sedapnya nasi lemak....

    ReplyDelete
  18. skrg ni mmg sush nk jmp nasi lemak daun pisang kan kak...

    ReplyDelete
  19. pergh dah lama tak makan nasi lemak daun pisang..

    ReplyDelete
  20. intan pon suka nasi lemak daun pisang...paling intan suka nasi lemak daun pisang tok janggut di kg intan..terbaikkkk...gulp lapo


    ReplyDelete
  21. sedapnya nasi lemak

    ReplyDelete
  22. makan je selagi boleh..ngelat sekali sekala takpe..takkan nak kurus smp hilang semua nikmat makan kan?

    ReplyDelete
  23. nasi lemak daun pisang yg best tu kak ieda... alahaiiii...

    ReplyDelete
  24. aduyai menelan ayaq liuq hehehe

    ReplyDelete
  25. Wahhh slim river la lps ni...sedap pulak tgk nasi lmk tu....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...