Monday, June 10, 2013

MUZIUM PEKAN : CUTI SEKOLAH SUDAH BERAKHIR


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ini semua kisah seminggu awal cuti persekolahan aritu , kebetulan amni ada , so akak bawa anak2 ke muzium pekan nie .. tapi bukanlah masuk ke dalam .. kami sekadar duduk dan santai2 di luar sahaja .. sbb masa tu dah petang .. ok lahh dari budak2 tu x kemana2 kan .. duk kecek nak brjalan aje .. bosan mehh duk rumah aje .. sib baik ada adik akak duk melayan bawa mereka ke sini ..

soo x nak citer banyak , jom tgk pic aje ... ari nie sebuk betul rasanya .. alhamdulillah x habis lagi org bertanya pasal prodk herbalife nie .. penerangan terperinci perlu utk kepuasan org yg bertanya .. + anak2 start sek kan .. + akak puasa , tapi x menjadi puasanyee huhu sbb bendera naik daaaaaaaaaaa

ok2 .. jom !



 budak2 nie kalau suh pose bukan main payah !

 tgk amni tu !


 haa si montel akak berdua nie .. leh tahan posnyee ekkeke !

sabriena dan amanina ... anggah suh pakai tudung dia x moo .. malas nak paksa .. biar dia nak sendiri ;)


 tu diaaa pos terperanjat namanya .. akk dan adik akk .. the only adik !


macam biasa .. tuan tanah nak enterpreme aje .. pic lama .. bedal lahh janji ado kan

ok2 .. nak BW jap


13 comments:

  1. usahkan pekan, muzium pon tak pernah jejak ag.. huhu...

    salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  2. wah seronok gak jalan2 pi muzium ni kan !

    ReplyDelete
  3. heee tertarik dengan kuda kayu yg mcm nampak tulang tu.. (gambar last sekali) ;)

    ReplyDelete
  4. Amni pun dah serasi dgn kakak dan abang sepupunya...

    ReplyDelete
  5. tak penah lagi sampai Pekan.Kuda kayu tu buat dr dahan2 pokok ke?

    ReplyDelete
  6. muzium pkn... bgus bwa ank2 g tmpt gtu..mlncong smbil bljr kn.. :-)

    ReplyDelete
  7. bukan main posing yer.... bole wat pbook ni ;)

    ReplyDelete
  8. Akak comel plak tgk aksi posing akak anak beranak kat muzium tu...kuda tu bangga je kak sbb ramai dok berposing dgn die hehehehehe

    Lieya puase arini kak...tp tertgu2 kak kunjungan benders merah ni sbb lieya punye date dlm mgu2 ninjugak hah....

    Akak bawak gak budak2 ni berjln ksk...lieya ni setakat pi bawak main air je hah kak eheheh apaknye busy nak exam kak tu yg dgn kami2 kene perintah berkurung....

    ReplyDelete
  9. lalu je penah singgah tak penah ... pastu pekena cendol lori tepi sg tu ...perrrghh

    ReplyDelete
  10. kuda ape tu kak..eheehehehe...tanjat gegirll

    ReplyDelete
  11. uniklah kuda tuh...diperbuat drpd apa tu ek..??

    ReplyDelete
  12. itulah.. akak g Pekan, tak pernah singgahpun kat muzium, maklumlah pergi atas dasar kerja luar..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...