Tuesday, June 25, 2013

MAKAN NASI KENDURI


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

alhamdulillah last week berlangsungnya majlis perkahwinan dua pupu akak ,
syukur lah semua berjalan lancar di pihak pengantin lelaki .. rewang dari hari jumaat membawa ke
hari ahad majlis berlangsung , macam biasa akak memang x ambil gambar utk acara rewang
nie .. malas .. kita tgh sebuk2 nak ambil gambar lak ekeke .. padahal nak sgt ambil gambar kan ..
acara gendang dan silat pun ada , tapi x der minat nak ambil gambar sbb dah selalu tgk huhu ;)

ok .. apa2 punn jom tgk pic aje lah ;) keletihan dan kemengantukan .. semalam mlm 2x terjaga dari tidur huhu

 pic taken by hp baru ekekke .. ok lahh ;)


 tahniah buat ayob & isteri

 ini sahaja yg ku makan .. upss memang skrg akak makan sikit sbb x lalu .. bagus juga bila macam nie .. balik rumah .. sejam lepas tuu akak shake .. baru rasa kenyang ;)

last sekali wajah tuan tanah yg sgt2 simple makeup nyeee ..
skrg suke macam nie .. ikut sunnah nabi .. x moo make up lebih2 woooo
insafff huhuh ;)

ps : hari nie anak2 x sekolah lagi .. akak cutikan mereka , jerebu masih ada disini .. memang x boleh nak kuar lama2 di luar rumah .. soo x tahu nak masak apa huhu ... x der idea :(


27 comments:

  1. meriah majlis kendurinyer tu.. di selangor ni pun jerebu masih teruklah !

    ReplyDelete
  2. Cantik color kuning tu, soft aje..and boleh bayangkan sapa-sapa yang buat kenduri time jerebu nikan..

    ReplyDelete
  3. lamanya ain tak mkn nasi mnyak..
    teringin plak..huhu

    bila jerebu, rancangan utk bcuti
    semua tpaksa cancel.kesian kat anak2

    ReplyDelete
  4. bestnya makan nasi kenduri.. kitaorg weekend nyorok kat shopping mall.. habis rm.. hiskkk

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru buat pengantin tuh

    ReplyDelete
  6. Semoga jodoh mereka hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  7. eh dh lama xjenguk sini dah berubah layout ye kak..hehe.. :)

    ReplyDelete
  8. Walau make up simple...tetap nampak manis.
    Saya pun suka simple dan suka tengok org simple.

    Semoga perkahwinan mereka diberkati Allah. :)

    ReplyDelete
  9. insafff ea kak
    heheheh bgslahhh
    kak x make up pun mmg lawo der
    hehe

    shake skit kak woiii :)

    ReplyDelete
  10. rezeki tuh kak.. hehe..

    mekap tebal2 pun bukan tentu lawa pun.. kalu mama.. mama suka yg simple2 dan tampak manis..hehe

    ReplyDelete
  11. suka tgk pengantin pakai warna kuning...mcm naik seri sgttt...

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru untuk mereka..

    manis sungguh muka tuan tanah...aper rahsianyer kak,,,

    ReplyDelete
  13. Sesekali dpt mkn ns pengantin mmg best..
    Cantik akk walaupun make up nipis mcmtu.. :D

    ReplyDelete
  14. lama daa akak tak makan kenduri

    ReplyDelete
  15. Make up simple la nampak manis kan kak

    ReplyDelete
  16. terliur tgk nasi org kawen ni.rasa dia ni mmg lain sikit kan... aura pgntin kot.. comel sangat tona warna baju pengantin.. kuning cair+pink..

    ReplyDelete
  17. lamanya tak mkn nasi kenduri...hehe..
    tahniah buat mereka berdua..

    ReplyDelete
  18. nasi minyak memang sedap, tahniah buat pengantin!!! semoga bahagia ke akhir hayat, make up
    nipis pun nmpk
    cantik kak

    ReplyDelete
  19. Selamat pengntin baru buat mereka..sweet kaler tu.. :-)..jrg2 tengok..

    Oooh slim je muka akak, eina msh bolat..huu..

    ReplyDelete
  20. Ok lah mcm tuh kak,wife saya kalau pergi mana2 just calit lipstick sikit2 jer ;-)

    ReplyDelete
  21. manis gituw :)

    congratulations kat dua pupu akak ;)

    ReplyDelete
  22. tahniah buat pasangan pengantin..tuan tanah tetap ayu gitu..*_=

    ReplyDelete
  23. tahniah utk pengantin baru

    :)


    kat tempat akak masih amalkan rewang eh

    kat tmpat kite dah takde


    p/s: jerebu kat ipoh dah kurang sikit :)

    ReplyDelete
  24. Selamat pengantin baru buat mereka.

    ReplyDelete
  25. hehe.. tak make up tetap cntik.. kecntikan asli..

    ReplyDelete
  26. ns kenduri ni mmg peberet. nak nak kalau ada acar buah. mabeles.

    ReplyDelete
  27. Best dpt mkn nasi minyak...selmt pengantin baru buat mempelai... ;-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...